• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ZIVOTABUDIC: ocividne mas s nima spoustu zkusenosti ze (mesic to je, kdyz mas smulu, stava se)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    EFFKA: kupodivu mi prisla spravna velikost i druh obleceni (byla jsem varovana, ze se casto spletou), akorat ta latka...trochu sunt...sjem si to predstavovala trochu jinak.
    saty snad budou sedet, sice ne uplne podle predstav, ale nemuzu chtit vsechno...leginy, co k nim mam, snad jsou vpohode.

no, uvidim, jeste vyzkousim doma a rozhodnu se, jestli jeste nekdy neco kupovat z Otta (hrozne me nebavi veci vracet zas postou, tak snad to unosim)
    ZIVOTABUDIC
    ZIVOTABUDIC --- ---
    ENTENTYKY: Myslím, že jako chlapovi mi to přijde fakt uhozený, že BĚŽNÁ čekací doba je měsíc. Ať už to jsou luxusní věci nebo ne, tak to aby si člověk objednával čtvrt roku předem + když musí řešit nějakou výměnu nebo reklamaci.. tak to jsou klidně dva tři měsíce. 1/4 roku, jedno celé roční období.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ZIVOTABUDIC: ocividne ano (jinak tuhle radobypovznesenou poznamku moc nechapu, i kdyz jestli budes kluk tak by to jisty vysvetleni melo - nicmene napr. otto ma v ty drazsi serii katalogu luxusni veci)
    ZIVOTABUDIC
    ZIVOTABUDIC --- ---
    ENTENTYKY: A to u nich někdo nakupuje??? To je spíš povzdech než otázka..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    kladna reference na obchod http://www.imart.cz/ ...Vcera objednana plazma za bezmala 60 tisic..Hned se ptali jestli ji chci privezt asap...ze to vozej sami..zadnej kuryr apod...dovoz od nakupu nad cca 5000kc je zdarma...typek pomohl bez kecu vynest telku do prvniho patra..coz se mi treba u kasa.cz nepostestilo....Jedinou vytku mam k tomu, ze neberou platbu kreditkama...bud proforma fakturou nebo na dobirku..jinak spokojenost maximalni.
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    ENTENTYKY: kazdopadne pred dvemi minutami prisla recepcni, ze mam na poste zasilku a je to ono :-) takze az zas na neco budu cekat, napisu to sem a hned mi to prijde :-) ted jen, aby to bylo to, co jsem objednala
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    EFFKA: uplne normalni - u zasilkacu typu otto, q., necker, bejva ta dodaci lhuta bezne mesic, kdyz se "zadari"
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    Zdravim. pred 14ti dny jsem si objednaly saty pres OTTO. zatim mi nedorazily a kdyz jsem tam volala, rekla, ze neni schopna mi to rict, ze jim ted nechodi system, ale ze nekomu to prijde za tejden a nekomu za dva mesice. je to normalni?

ze vsech jinych eshopu mi vzdycky veci prisly do tydne, maximalne tech 14dnu.
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    BLACKSOURCE: nevim jak amazon primo, ale pres shipito.cz jsem kupoval uz dvakrat a proslo to
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    Amazo se rovná téměř automaticky DPH + clo. Takže zrčitě počítej tak plus 20 - 21% k ceně co bude na faktuře v balíku.
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    Ste me teda sebevedomi moc nedodali, ze ona ta mikina neni nejlevnejsi uz tak a predstavit si ze bych za ni dal o 500 vic tak nevim nevim .
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    SIDNAK: kamos musel celnikum doplacet cca 500 za mikinu ze států. Me se to ale jeste nestalo... Je to o tom jestli mas smulu a zrovna tvuj balik vyhmatnou.
    CIA
    CIA --- ---
    SIDNAK: Ano, pokud ti to chytí celníci, tak budeš muset zaplatit clo a DPH. Oni ti to vyčíslí z hodnoty zboží + poštovného.
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    zdravim mam dotaz: chtel bych si obedna nejaky veci(obleceni) z amazon.com. nasel sem si ze za prepravu dam 4 per shipment a 4 per item. ale zajimalo by me jak je to s nejakym clem a kamos mi jeste vali do hlavy ze musim platit dph. diky za odpoved
    CIA
    CIA --- ---
    Jj, internetové obchody je zvěrstvo :)))
    ZIVOTABUDIC
    ZIVOTABUDIC --- ---
    ADAM: Bodejť.. ;o)
    ADAM
    ADAM --- ---
    OPADEMON: ...raději v nich nic nekupuj, okradou tě ;-)
    OPADEMON
    OPADEMON --- ---
    internetové obchody
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    YAMANGO: zalezi, jestli kupujes primo od Amazonu nebo od jinych prodejcu... zbozi jinych prodejcu ti zpravidla do CR opravdu neposlou... Jinak prave vyplnis adresua pak si vyberes, jaky typ prepravy chces... (standard, nejaky rychlejsi a pak kuryr - tracking number ma pry jenom ten kuryr, coz je ale nejdrazsi moznost)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam