• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    EFFKA: uplne normalni - u zasilkacu typu otto, q., necker, bejva ta dodaci lhuta bezne mesic, kdyz se "zadari"
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    Zdravim. pred 14ti dny jsem si objednaly saty pres OTTO. zatim mi nedorazily a kdyz jsem tam volala, rekla, ze neni schopna mi to rict, ze jim ted nechodi system, ale ze nekomu to prijde za tejden a nekomu za dva mesice. je to normalni?

ze vsech jinych eshopu mi vzdycky veci prisly do tydne, maximalne tech 14dnu.
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    BLACKSOURCE: nevim jak amazon primo, ale pres shipito.cz jsem kupoval uz dvakrat a proslo to
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    Amazo se rovná téměř automaticky DPH + clo. Takže zrčitě počítej tak plus 20 - 21% k ceně co bude na faktuře v balíku.
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    Ste me teda sebevedomi moc nedodali, ze ona ta mikina neni nejlevnejsi uz tak a predstavit si ze bych za ni dal o 500 vic tak nevim nevim .
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    SIDNAK: kamos musel celnikum doplacet cca 500 za mikinu ze států. Me se to ale jeste nestalo... Je to o tom jestli mas smulu a zrovna tvuj balik vyhmatnou.
    CIA
    CIA --- ---
    SIDNAK: Ano, pokud ti to chytí celníci, tak budeš muset zaplatit clo a DPH. Oni ti to vyčíslí z hodnoty zboží + poštovného.
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    zdravim mam dotaz: chtel bych si obedna nejaky veci(obleceni) z amazon.com. nasel sem si ze za prepravu dam 4 per shipment a 4 per item. ale zajimalo by me jak je to s nejakym clem a kamos mi jeste vali do hlavy ze musim platit dph. diky za odpoved
    CIA
    CIA --- ---
    Jj, internetové obchody je zvěrstvo :)))
    ZIVOTABUDIC
    ZIVOTABUDIC --- ---
    ADAM: Bodejť.. ;o)
    ADAM
    ADAM --- ---
    OPADEMON: ...raději v nich nic nekupuj, okradou tě ;-)
    OPADEMON
    OPADEMON --- ---
    internetové obchody
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    YAMANGO: zalezi, jestli kupujes primo od Amazonu nebo od jinych prodejcu... zbozi jinych prodejcu ti zpravidla do CR opravdu neposlou... Jinak prave vyplnis adresua pak si vyberes, jaky typ prepravy chces... (standard, nejaky rychlejsi a pak kuryr - tracking number ma pry jenom ten kuryr, coz je ale nejdrazsi moznost)
    YAMANGO
    YAMANGO --- ---
    _OZZY_: aha, tak tos to asi dobre vyresil! akorat kam se pise z je to international? mne to pri zadavani adresy pak klasicky vzdycky hlasi, ze do cr mi to neposlou.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    YAMANGO: ja zatim vzdy daval standard international shopping a pak uz se te to na spolecnost nepta. ze 4 baliku doprazili 3 a za ten 4. (teda on byl ve skutecnosti 1.) mi Amazon uz vratil penize...
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    DYNK: nemaj=neposilaj
    ACIDQA: na aukru to myslim padlo, zkus pohledat
    DYNK
    DYNK --- ---
    zdravim, nemate nekdo zkusenost s nakupovanim (a posilanim zbozi) na americkym www.roxy.com ?
    posilaji veci do pulky evropy, ale CR v comboboxu nemaj. psal jsem dotaz, ale dostal odpoved jen od automatu
    preposilani pres shipito a podobny by urcite bylo reseni, ale neni nejlevnejsi

jen pro info - na evropskym eshopu to zbozi nenabizej
    YAMANGO
    YAMANGO --- ---
    _OZZY_: mne to prijde docela drahy.. ale nevim jak je to jinde.

zrova resim, jak objednat knihy pres amazon, mate nekdo dobrou zkusenost s nejakou shippingovou spolecnosti, bo jde to pripadne udelat jinak? :-)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Mohlo by se hodit: http://www.shipito.cz/ - posilani veci na adresu ve Statech a pote preposlani k nam... Ale jeste jsem nezkousel...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam