www.pc-hardware-shop.cz
--- tezce nedoporucuju, pote co jsem si tam koupil zbozi v hodnote 2,5k uz nikdy vice. zbozi prislo ponicene avsak s nalepkou od vyrobce. nejdriv to davali za vinu dopravci a nechteli vubec nic resit, ze to je moje vina, ze jsem si jedno po druhym nezkontroloval na koleni na ulici. nakonec kdyz jsem to vezl do prahy 140km osobne k nim, tak rekli ze to je divny a ze to teda zkusi u vyrobce reklamovat. rekli, ze se ozvou do druheho dne.. kdyz jsem jim volal po tydnu, tak mi rekli, ze jeste nemeli cas. po 14 dnech to same.. tak jsem nechal cas plynout. 29. den po prevzeti do reklamace opet volam a opet dostavam stejne vysvetleni. vcera, 12 dní po reklamacni lhute jsem to nevydrzel a volam jim co jako bude. rekli ze jeste nevi a ze mi zavolaj do pul hodiny. nic.
tak dneska volam znova, po zmince, ze to s nima budu resit jinak a ze uz mi zkoncila trpelivost, mi rekli, ze mi vrati penize. tolik minusu si asi nezaslouzi, ale za tu drzost, neochotu, dobu ano.
pokud u nich chtete neco koupit doporucuju se ohlizet na kazdou sebemensi malickost.