• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    OFFINKAA: do CR posilaji, ale musi to byt veci primo od Amazonu a ne od tretich prodejcu...
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    mate nekdo zkusenost s nakupem knizek pres amazon.com? nechce mi to vzit moji shipping address...neposilaji do CR nebo tam musim neco zmenit...?
    Kdyz tak posta . dik.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    VYWERN: děkuju za přání, doufám, že fotit bude dobře. Zatím se s ním seznamuju a bohužel se mi zdá, že kvalita fotek není moc dobrá. Při přiblížení fotky na displeji, abych zkontrolovala její ostrost, není fotka ostrá. Doufám, že je to jen mou neznalostí jak tenhle foťák používat...
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ANNYSEK: ctu to pozde,ale k asosu. Objednal jsem si zbozi, platba atd vse probehlo ok, jen jim trvala expedice, cca za 5 dnu to poslali. Po 14 dnech zasilka nikde, tak se zacalo patrat, kde to je. No zjistili jsme, ze napsali na dodavku jinou adresu. Misto do Zlina to slo nekam do Bystrice. Probehla email komunikace ve smyslu, co to je za vtip. Omluvili se a hned jak se jim zasilka vrati, ze ji poslou na spravnou adresu. Cekali jsme a za 3tydny porad nic, zase se omlouvali, ze jim to z CR jeste neprislo, cekali jsme dalsich 14 dnu a poslali uz nasrany email, ze chceme vratit prachy, kdyz to nejsou schopni dorucit. Opet omluva z jejich strany asi 40 pismem SORRY :D a za 5 dnu jsem to mel doma s tim, ze mi na ucet prislo vracene postovne...asi financni omluva. Tzn, platba probehla ok, komunikace s nima taky nebyl problem, jen posrali expedici, to se stat muze. Budu si od nich zase neco objednavat, uvidime.

SAGEMA: pixmania je ok, pokud maji zbozi skladem a nemusis ho reklamovat. Jinak je to pruser firma, reklamace se resi slozite, stavaji ce pripady, kdy po zaplaceni najednou zbozi neni na sklade apod. Maji nejnizsi ceny, to ano, ale servis nic moc. Tak preji aby fotak slouzil :)

A ja mam ted velmi spatnou zkusenost s www.unitedshop.cz ktery spada tusim pod www.snowbitch.cz Objednavka kratasu, prisly ok (jen to baleni ve me budilo hruzu, nebyly ani v sacku nic, krabice spatne zalepena), jenze byly male, takze jsem je hned 4 den poslal zpet s vyplnenym protokolem o vraceni zbozi. Za 3 tydny prislo potvrzeni na email, ze to obj byla stornovana. Prachy ale nikde. Tyden jsem cekal a pak jim psal na email, kdy prijdou. Odpovedeli za tyden a nic neprislo. Dalsi email, zase odpoved, ze uz to urcite posilaji. Tyden jsem byl doma a nic a pak jsem jel pryc, po 14 dnech porad nic. Telefon tam vubec nebrali asi 6x jsem to zkousel, ale omylem mi poslal jejich zamestnanec svou vizitku, tak jsem volal primo jemu. Moc se omlouval a domluvili jsme se, ze penize posle slozenkou. Neposlal. Takze dalsich 14 dni cekani a ted jsem tam volal,omlouvali se, ze zapomneli poslat a ze to daji na postu. Takze opet cekam. Vetsi bordel jsem nezazil.
    ANIT
    ANIT --- ---
    prosim, neobjednal by mi nekdo z asos.com? posta kdyztak, diky
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    Chtel jsem objednat vec v radu tisicu korun na http://www.azobchod.cz/ a jake bylo moje prekvapeni kdyz jsem zjistil ze si uctuji 80kc za osobni odber v praze....znechutilo me to a koupil jsem jinde...

Nevim jak moc to sem patri ale prislo mi to celkem drze...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    nakupuj.com bez problemu, ve stredu objednano, platba prevodem, v utery mam na stole
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    tak se s vámi podělím o své zkušenosti s pixmanii
    stoprocentně pozitivní, moje zkušenost vynikající. Přesně jak psali. Objednávala jsem foťák Kodak Coolpix P90. Objednávka 31.7., peníze na účet jsem poslala 4.8., 7.8. je oni na účet dostali, 7.8. byl foťák vyexpedován (v Německu) a před malou chvíli mi přišel (zvolila jsem tu levnější variantu dodání, tj. 3 dny). Navic byl od pixmania do balíčku přiložen takový ten "věšáček" na flasku. Velmi se mi líbí jejich on-line sledování zásilky, kde vám velmi detailně popisují, co se se zbožím právě děje.
    Takže z mé strany jednoznačně palec nahoru. Teď ho jdu vyzkoušet, doufám, že bude v pořádku a nedojde na reklamaci :)
    JAMES_DICK
    JAMES_DICK --- ---
    PETER_PAN: ja tam kupoval zrcadlovku a ten rozdil byl kolem litru(2roky zpatky)
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    PETER_PAN: kupoval tam navigaci...typ ted nevim ..má ho ssebou v zahraničí
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    IKA: Hmm, tak to je opravdu divný. Napadají mě snad nějaké místní legislativní překážky (neoprávněné obohacení, problémy v účetnictví,...). Ale to teda hádám.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    MAD_CADDY: na jakym zbozi je rozdil 1800,- CZ-eshop a pixmania .. ? . .
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    IKA: no to jo ...jen otci to za těch 1800 které přitom ušetřil( a to si k tomu ještě tam koupil pouzdro a připlatil 500 za UPS) asi stálo:-)
    IKA
    IKA --- ---
    FALLENANGEL: tak ale posielam im vopred peniaze a oni chcu este nejake zaruky?

MAD_CADDY: povazujem to za zbytocnu buzeraciu, radsej nakupim inde.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    MRTVY_KENNY: pixmanie mi vyšla nejlevnější a o to mi bohužel teď jde. Ale uvidíme, někdy se riskovat musí :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SAGEMA: megapixel nevyjde na stejno? tak jsem dostal "znackovy" zarucak, tzn reklamace se resi primo s autorizovanym servisem..
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    Ony jsou tyhle peripetie hlavně proto, že si potřebují ověřit, zda existuje doručovací adresa. Obzvlášť u zasílání do zahraničí s tím mají e-shopy velký náklady a když si nějaká veselá kopa udělá objednávku na neexistující adresu, je to pak zbyečná ztráta.
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    IKA: to se nám taky nelíbilo ...ale jako třeba ta občanka--zakryli sme číslo občanky a napříkla u jména tam nebyla vidět půlka slova atd ..prostě prakticky nic tam nebylo..a vzali to uplně ok
    IKA
    IKA --- ---
    SAGEMA: mne sa hlavne nepaci ta nutnost posielat im okopirovany doklad totoznosti + fakturu.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    CANDLEMASS:
    MALKE: děkuju, děkuju, taky to risknu, foťák potřebuju a ta nižší cena za riziko, alespoň v mém případě, stojí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam