• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    no ja som objednavala vykruzovaci vrtak a napriek 2 mesiacom dodacej lehote udanej som ho dostala po skoro roku. Ale vrtak je uzasny tak sme si zobrali este jeden a ten prisiel do tyzdna :-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAM: asi zakázková výroba na míru :-)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    MSX2000: to byl nějakej preorder, ne?
    ADAM
    ADAM --- ---
    kua cos to prosimte objednaval? :-)
    MSX2000
    MSX2000 --- ---
    i kdyz pri zadani objednavky me dodaci lhuta dva roky zaskocila .. :)) nepopiram :) a o to prekvapenejsi sem ze se to fakt povedlo :) a termin se upresnuje a upresnuje ;)
    MSX2000
    MSX2000 --- ---
    :) ano kdyz neco nema nikdo. tak ani oni . nebo az to budou mit vsichni :) ver mi :)

jinak souhlas ... clovek by uvazoval jinak kdyz by videl za mesic nebo dva mozna ... jenze to sem zatim videl v jedinym shopu a to je uplne neco pro me neznamyho arara.cz kde sem fakt zadal obj a rok cekal a oni mi to stale sleduji a uz to mam na ceste. neveril sem ale je videt ze nekdo to skutecne dela dobre a mysli vazne/ ovsem zatim to nemam aby to nevyznelo jako kladna reference. jen chci rict ze kdyz s tim clovek pocita je to fer
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    EXX: ano, NIKDE ho nemaj. Neni.
    EXX
    EXX --- ---
    ADAM: ja jinej notes nechci, stejnej v tyhle konfiguraci skladem nikde nemaj...
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    MSX2000: Protože kdyby tam napsali 1 - 2 měsíce, nikdo by to nekoupil :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    odstoupit od smlouvy, vubec takovyto nepodporovat. nenechat se vodit za nos.
    EXX
    EXX --- ---
    MSX2000: tak sem si dneska aspon do telefonu sproste zanadaval, v patek prej u me to bude, ale mam zavolat uz zitra a overej mi to ...
    MSX2000
    MSX2000 --- ---
    osobne bych tedy platbu predem daval jen kdyz mi potvrdi ze to maji skladem. pac co kdyz zmizi a kde pakja budu ty penize hledat :( 2-5 dnu je totiz podle me systemova hlaska muilionu eshopu kdyz veci proste nemaj :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EXX: když to nešlo jinak, tak holt čekej.
    KULA
    KULA --- ---
    EXX: Diky za info. asus.cd me lakal dost nizkou cenou nekterych pc komponent, ktere jsem shanel. Nemel jsem tu odvahu je tam ale koupit. Uz nekoupim.
    EXX
    EXX --- ---
    no nevim jak bych platil dobirku 35k ... pac zamestnavatele mam v hodonine a pracuju z domova - praha...ten komp jsem potreboval domu zejo...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EXX: i tak jsi to měl vzít na dobírku, pokud se nešlo domluvit na faktuře.
    EXX
    EXX --- ---
    BUNDA: platila to firma kde delam - sluzebni notebook kterej skoro jinde nebyl v tyhle konfiguraci a dodnes nikde skladem... nicmene, i tak me to nastvalo
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EXX: platím předem jen u ověřených eshopů. Jinak má téměř vždy přednost ten co objedná na dobírku. Ten je totiž vždy nejistý. Ten co zaplatil předem je odsouzen k čekání. Bohužel smutná praxe českých eshopů.
    EXX
    EXX --- ---
    asus.cd - nebrat , objednal jsem notebook ,zaplatil cca 35koliku predem na ucet, po tydnu volam kde to je a oni mi reknou ze neni skladem a ze bude za mesic, pritom tam meli napsano 2-5 dnu dodaci lhuta. nikdo me neinformoval o zmene terminu, polam po mesici a reknou mi ze to bude az za tyden (opet jsem volal ja - jinak bych se nic nedovedel asi) ... uz nikdy - jinak notebook porad jeste nemam, prej ve stredu.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: k tomuto - threadless bez problémů vrátilo prachy na store credit (protože jsem to tak chtěl) a přihodilo $5 jako odškodný. Boží.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam