• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EXX: když to nešlo jinak, tak holt čekej.
    KULA
    KULA --- ---
    EXX: Diky za info. asus.cd me lakal dost nizkou cenou nekterych pc komponent, ktere jsem shanel. Nemel jsem tu odvahu je tam ale koupit. Uz nekoupim.
    EXX
    EXX --- ---
    no nevim jak bych platil dobirku 35k ... pac zamestnavatele mam v hodonine a pracuju z domova - praha...ten komp jsem potreboval domu zejo...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EXX: i tak jsi to měl vzít na dobírku, pokud se nešlo domluvit na faktuře.
    EXX
    EXX --- ---
    BUNDA: platila to firma kde delam - sluzebni notebook kterej skoro jinde nebyl v tyhle konfiguraci a dodnes nikde skladem... nicmene, i tak me to nastvalo
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EXX: platím předem jen u ověřených eshopů. Jinak má téměř vždy přednost ten co objedná na dobírku. Ten je totiž vždy nejistý. Ten co zaplatil předem je odsouzen k čekání. Bohužel smutná praxe českých eshopů.
    EXX
    EXX --- ---
    asus.cd - nebrat , objednal jsem notebook ,zaplatil cca 35koliku predem na ucet, po tydnu volam kde to je a oni mi reknou ze neni skladem a ze bude za mesic, pritom tam meli napsano 2-5 dnu dodaci lhuta. nikdo me neinformoval o zmene terminu, polam po mesici a reknou mi ze to bude az za tyden (opet jsem volal ja - jinak bych se nic nedovedel asi) ... uz nikdy - jinak notebook porad jeste nemam, prej ve stredu.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: k tomuto - threadless bez problémů vrátilo prachy na store credit (protože jsem to tak chtěl) a přihodilo $5 jako odškodný. Boží.
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    Tak já jsem zatim nikde neměla žádný problémy s nakupováním v e-shopech ... Poslední měsíc jsem nakupovala tady:

www.threadless.com / bleskově jsem to měla u sebe doma během pár dní (nebyla to moje první objednávka, objednávala jsem už několikrát, vždycky super)

www.board-online.cz / tady jsem teďka objednávala podruhý, poprvý jsem objednala mikiny, co byly skladem a bundu, kterou skladem neměli, poslali mi to postupně, neplatila jsem žádný poštovný, ke každýmu kusu oblečení jsem dostala triko, jako dárek k celý objednávce plážovou tašku a ještě navíc slevu 15 % na všechny nákupy :)

www.pacsun.com / tady jsem teda moc spokojená nebyla, některý oblečení se mi líbilo, ale něco bylo šitý "horkou jehlou", paradoxně ty levnější kousky vypadaly mnohem líp než ty, co byly třikrát dražší co se týče šití; oblečení od Foxe a Billabongu bylo velikostně rozdílný od toho, co se prodává u nás nebo na jiných e-shopech v USA (ale to jim nevyčítám ... s těma velikostma je to vždycky buď anebo :)

LEFTY
    LEFTY --- ---
    http://www.sluchatka.net - obchod, jak má být. Nebudu tady ADAMovi moc lichotit, ale servis je prvotřídní, a ceny lahůdkové.
    HOMO_ALIENS
    HOMO_ALIENS --- ---
    Chysta se nekdo objednavat z pacsun.com? Rada bych se pridala, kdyztak posta, dik
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    LEFTY: no mně je pokaždý vrátili, ale stálo to dost hádání a hodně vytrvalosti (samozřejmě z mé strany)
    (vtipná věc je, že jsem na tom nakonec vydělala, protože se za tu dobu hezky změnil kurz koruny vůči dolaru :))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    RUDIEE: threadless prostě vrátí prachy?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    a nebo to neposlou kazdemu a cekaj kdo se ozve :-)
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    FRAUD: tak to je drsny :(

No, ja mam dobry zpravy (mozna je to obvykle, ale ja jsem cekala, ze to skonci hur), Flamingopark mi zapomnel nabalit jeden otvirak v hodnote cca 90,- (po sleve :)), tak jsem jim napsala a obratem odpovedeli, ze se omlouvaji a poslou mi ho ... mozna to nejak dohledali v papirech (ze mi ho zapocitali do faktury a nevyexpedovali) ale ja jsem si spis rikala, ze tohle by jim mohl napsat kazdej, ze to zamitnou a prijemne me prekvapili.
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    LEFTY: lol, stalo se mi to samý - dvakrát. prostě si nech od threadless vrátit peníze, to je podle mě nejjednodušší cesta
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    LEFTY: to ze zasilka nema tracking jeste neznamena, ze to neni pojistene (nase doporucene taky nema a je)
    takze kdyz to neprijde, normalne jim napis, vratej ti penize (coz je zkusenost, delaj to)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    FRAUD: Ach jo, díky. Já vkládám naděje taky spíš do tý celnice, když je to z US. Jinak je pošta černá díra plná neschopných dementů co jsou rádi, že se naučili cestu do práce, takže nemám velký očekávání. Ale zásilku za $70 neodepíšu jenom tak. Informuji vás o závěru :-)
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    LEFTY: good luck! kupoval jsem neco pres eBay z D, zasilka nedorazila, odesilatel mi poslal i cislo baliku z nemecky posty, dohledali jsme ze to posta dorucila Ceske poste, tam byl i zaznam o prevzeti tohoto baliku s timto cislem z nemecka, ale dalsi zaznam uz neexistoval .. nemecka posta to odmitla resit, protoze to predala cesky poste jak mela a ceska posta to neresila protoze nenasli zaznamy - a ve stejnem duchu znela i odpoved na vyplaceni pojistky, sice byl balik poslan z nemecka pojisteny, ale protoze to predali cesky strane, tak dal za to zodpovida ceska posta .. a opet ty samy kecy..... takze s ceskou postou fakt vyborny zkusenosti! no preknousnul jsem ztratu asi 50€ protoze jsem nenasel zpusob jak to vyresit...
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    otázka - co dělat se zásilkou z US, která nedorazila, a evidentně se zasekla/ztratila někde cestou? Je to z Threadless, už jsem u nich nakupoval víckrát, takže vím, že to poslali, jak tvrdí.
    Zásilka nemá bohužel tracking, posílána jako běžná pošta.
    Jakej proces by mohl být na poště? Byl jsem už na místní a tam to prý nemají.
    Můžu nějak požádat dohledání na celnici?
    Díky za rady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam