• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    EGO
    EGO --- ---
    SENIN: Mám problém sa dostať k payment. Zadám shipping address, potvrdím to, kliknem na pokračovanie v nákupe a nič. :/
    SENIN
    SENIN --- ---
    EGO: vždy bez problémů
    EGO
    EGO --- ---
    Skúsenosti s YOOX.com? Mám problém shippnúť na SVK, teda aspoň myslím, že to bude v tom keďže ma to nepustí ku platbe a potvrdeniu. :/
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ČOI loni zjistila závady u 70 procent kontrolovaných internetových obchodů – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/internet-a-pc/194416-coi-loni-zjistila-zavady-u-70-procent-kontrolovanych-internetovych-obchodu.html
    MSX2000
    MSX2000 --- ---
    hmm to bych chtel videt. ti uz nevemou telefon :)))
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    EXX: krasa
    EXX
    EXX --- ---
    tak notebook uz je doma .. specifikace odpovida, DPD dorucovatel byl taky v pohode a po tom humbuku co sem tam po telefonu tyden vytvarel mi dokonce zavolali jestli jsem se zbozim spokojen, oznamil jsem jim ze mozna vyuziju lhutu na vraceni penez do 14ti dnu a rekl naschledanou a polozil...
    MSX2000
    MSX2000 --- ---
    ja sem objednal dvd alf :) nikde ho nemeli jen tam :) s tim ze vyjde v roce ... :))))
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    no ja som objednavala vykruzovaci vrtak a napriek 2 mesiacom dodacej lehote udanej som ho dostala po skoro roku. Ale vrtak je uzasny tak sme si zobrali este jeden a ten prisiel do tyzdna :-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAM: asi zakázková výroba na míru :-)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    MSX2000: to byl nějakej preorder, ne?
    ADAM
    ADAM --- ---
    kua cos to prosimte objednaval? :-)
    MSX2000
    MSX2000 --- ---
    i kdyz pri zadani objednavky me dodaci lhuta dva roky zaskocila .. :)) nepopiram :) a o to prekvapenejsi sem ze se to fakt povedlo :) a termin se upresnuje a upresnuje ;)
    MSX2000
    MSX2000 --- ---
    :) ano kdyz neco nema nikdo. tak ani oni . nebo az to budou mit vsichni :) ver mi :)

jinak souhlas ... clovek by uvazoval jinak kdyz by videl za mesic nebo dva mozna ... jenze to sem zatim videl v jedinym shopu a to je uplne neco pro me neznamyho arara.cz kde sem fakt zadal obj a rok cekal a oni mi to stale sleduji a uz to mam na ceste. neveril sem ale je videt ze nekdo to skutecne dela dobre a mysli vazne/ ovsem zatim to nemam aby to nevyznelo jako kladna reference. jen chci rict ze kdyz s tim clovek pocita je to fer
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    EXX: ano, NIKDE ho nemaj. Neni.
    EXX
    EXX --- ---
    ADAM: ja jinej notes nechci, stejnej v tyhle konfiguraci skladem nikde nemaj...
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    MSX2000: Protože kdyby tam napsali 1 - 2 měsíce, nikdo by to nekoupil :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    odstoupit od smlouvy, vubec takovyto nepodporovat. nenechat se vodit za nos.
    EXX
    EXX --- ---
    MSX2000: tak sem si dneska aspon do telefonu sproste zanadaval, v patek prej u me to bude, ale mam zavolat uz zitra a overej mi to ...
    MSX2000
    MSX2000 --- ---
    osobne bych tedy platbu predem daval jen kdyz mi potvrdi ze to maji skladem. pac co kdyz zmizi a kde pakja budu ty penize hledat :( 2-5 dnu je totiz podle me systemova hlaska muilionu eshopu kdyz veci proste nemaj :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam