• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAGGIE: ked sa pozries na informacie k tomu konkretnemu obrazku na ich webe, tak tam vzdy pisu na akom tricku to je natlacene a aktualne je tam i pri kazdom tricku vlastna size chart (v minulosti bola akurat jedna size chart stranka, na ktorej boli zhromazdene vsetky typy triciek i s rozmermi)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ALEXIS: aha, no tak to je mozna ten kamen urazu - myslela jsem, ze jsou to tataz tricka, na kterych je potisk, jen se lisi barvou.. tak to kdyztak pardon
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAGGIE: a boli to rovnake tricka? ja sa vzdy pozeram na size chart, pretoze threadless tlacia na niekolko typov triciek a maju ine rozmery... panske sa obcas dost lisia, damske nie az tak, ale napriklad mam jedno Mko, ktore je mi volne a jedno Lko, ktore je dost obtiahnute, pri prilozeni je o trochu mensie nez to vyssie zmienene Mko, ostatne uz mam spravne, prave po skusenosti s tymi prvymi ;)
    KULA
    KULA --- ---
    FRKY: trochu to vypada divne to jo, nadruhou stranu tam maji HD2 za 8400 a to je opravdu cena, za kterou se to v CR da koupit.
    EGO
    EGO --- ---
    FRKY: Ak to riskneš daj vedieť. :)
    FRKY
    FRKY --- ---
    Zdravím nemáte někdo zkušenosti s eshopem http://www.hyper-shop.cz/
    Mám v plánu koupit si iPad.
    Za jakékoliv informace díky
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    JAROUSH: me ty jejich velikosti jednou pekne zaskocily - objednavala jsem dve pansky tricka stejne velikosti - rozdil v realu byl ale pak uplne do nebe volajici - jedno z nich prislo tak velky, ze by se z nej dala udelat dve.. nastesti se nasel zajemce, kteremu jsem ho prodala
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    DURDIN: ty velikosti už jsem vyřešil. Myslel jsem, že v size chart mají uvedený obvod hrudníku člověka, až pak mi došlo, že jde o obvod hrudníku u toho trika. Změřil jsem teda svoje trika, ty odpovídají jejich eLku, takže mám objednávky na L.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    JAROUSH, JAROUSH: oni mají ted nějaké nové doručovací podmínky se mi zdá, ale co jsem si objednával naposled, tak vždycky všechno v pohodě. Dokonce se mi stalo, že neměli jedno tričko zrovna available, tak mi rozdělili objednávku a to jedno přišlo zvlášt o cca čtrnáct dní později než zbytek.
    Rozměrově to tak nějak odpovídá, objednávali jsme trička i mikiny, já Mka a pro kámošku Ska a oba to máme tak akorát na tělo. Normálně kupuju Mka, ale mi teda připadnou větší tady ty české trička... :)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    ZUZIPA: Jen pro zajímavost vývoj sporu - 24.9.2010 jsem doporučeně poslala odstoupení od smlouvy - bez odezvy. Dnes jsem podala stížnost na ČOI tak uvidim...
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    JAROUSH: trička kupuju M, jsou delší než naše, ale mívám je docela "na tělo". L bude rozhodně plandavý.
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    jak je to s velikostí těch triček, případně mikin na threadless? Koukal jsem na jejich tabulku velikostí a podle ní jsem spíš na spodní hranici M, ale normálně v obchodech kupuju L nebo XL.
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    díky za info, hned jsem klidnější ;-)
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    JAROUSH: i já z Threadlessu nakupuju neustále a funguje to :)) Jsou zásilky, kter mám doma za 5 dní, ale třeba teď jsem čekala 16 dní. Bez obav .... :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    JAROUSH: z threadless mám už hodně zásilek, bez problémů - minulý vánoce se mi jedna ztratila, dali bez problému store credit. Přijde to normální poštou jako obyčejná zásilka, ale většinou proto musím na poštu, páč je to "větších rozměrů".
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    Nevim kam se obrátit, tak se ptám tady. Chci si objednat zboží z US, jako přepravu používají DHL. Na webu píšou, že DHL to doručí k nám do republiky a pak to předá poště. Tohle se mi zdá dost zvláštní a rád bych věděl, jestli to takhle opravdu funguje, nebo jsem to špatně pochopil. http://www.threadless.com/help#87

Pokud jsem tady úplně vedle, smažu se.
    VONDRAS
    VONDRAS --- ---
    DOPORUČUJU: http://www.fugu.cz
    Prodávaj samolepky na zeď. Vybraný design mi bez problémů přizpůsobili mým potřebám (jiný rozměr a barvy), rychlé odpovědi, profi jednání. Zboží jsem si vyzvedl v jejich skladě v Praze, takže jsem ušetřil za poštovný. Samolepka už je na zdi, vypadá to výborně, všem ji doporučuju :-) http://www.fugu.cz/cz/samolepky-na-zed/piranha/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam