• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    LEFTY: pokud myslíš otrokářství, tak to přebrali někde v minulosti.. poptej se nejlépe bývalého zaměstnance, určitě ti poměry v alze velmi rád vysvětlí :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAM: no ja nejsem zasitovany, takze kdyz mi v aute prijde na mail, ze si neco muzu vyzvednout, tak mi to k nicemu neni. sms je podle me vhodne zvolena (nemela by byt vynucovana ale, kdo chce jen email, at ma jen email)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LEFTY: prej to maj patentovany, ale nevim co je na tom pravdy
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    OT k Alze - vždycky, když jedu do Holešovic, musím ten jejich promyšlenej systém a zaslouženej úspěch obdivovat. Myslíte, že opisovali/opisují od někoho zvenku?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    email

mobila stejne nikde nedavam, prilis osobni info - a kdyz pak prijde tak smska na pevnou, tak to je docela i vtipny ;)
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    ADAM: souhlas s COQUINE - smska stylu alzy, že si to mám vyzvednout pod tím a tím číslem, je ok, ale jinak chci všechno ostatní do mailu, u kterého sedím když si to na netu objednávám (a mobil mám třeba zrovna někde zahrabaný).
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ADAM: mne je to jedno - oboji nejdriv prohlidnu na telefonu ;)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ADAM: když je to jedna sms, tak radši tu (zejména, je-li tam číslo objednávky pro osobní vyzvednutí). Ale pokud třeba posílaj o zpracování, vyřízení, odeslání atd., to je vopruz :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    co mate raději? 
    informační sms nebo emaily? 
    mě osobně sms dosti otravují..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SA_KRA_: a ja v patek dopoledne objednano, a v pa v 6 pripraveno k vyzvednuti. prijde ke vsemu sms, ja myslim, ze to maji idealni.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    kladna na www.alza.cz

ve ctvrtek vecer objednano, v patek dopoledne na jine pobocce uz pripraveno k vyzvednuti.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ZOOEY: v aukcich to resime obcas
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    A Great Read |Your source for New Books Online
    http://agreatread.co.uk/
    http://www.otherland.co.uk/
    (via amazon) jsou ok .-)

rychle dodani, dobre baleni, vouchery na dalsi nakupy incl. (coz uz je relativni jestli je dobre nebo ne .-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    datart - na muj vkus az moc pece, ale to je jejich problem.

nakoupeno v aukci http://aukce.datart.cz/ sice jsem v kosiku schvalne nezaskrtl, ze se mi muzou telefonicky ozyvat, ale stejne asi do hodky zavolali, aby mi slecna prerikala, co jsem vyplnil a jestli je to opravdu spravne (z cehoz tusim, ze musime byt asi narodem debilu, kdyz se na tohle vyplati najmout zamestnance). clovek si vybira den a casove obdobi dodavky (za priplatek "exoticke" casy, nebo expresni dodani).

standard je rozvazka 14-19, volali nejak ve 3/4, ze se omlouvaji, ale zdrzeli se a prijeli nejak 5min po 7, donesli do bytu, vybalili, smontovali. moznosti bylo nechat si odvezt stary spotrebic zdarma.

jinak teda v te aukci je ruzne zbozi od podrapaneho, az po jen vybalene, technik rikal, ze nekteri lidi jsou magori, ze treba vrati telku za 20k protoze v baleni nenasli baterky do ovladace, tudiz to pro ne proste *nefunguje* a nehodlaji se o tom dal bavit. :)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Dnes jsem narazil na dva E-shopy s 19% DPH. Ty to podnikání vyloženě baví.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    nějaká zkušenost s obchodem www.holici-strojky.eu, nebyla by? filtr mlčí...
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    dobra zkusenost se shopem prodavajici Fivefingers v CR:
    VIBRAM FIVEFINGERS (prstové boty) - rejoice-kt
    http://www.rejoice-kt.cz/0,26,VIBRAM-FIVEFINGERS-%28prstove-boty%29.html

ptal jsem se jakou koupit velikost, hned mi bylo nabidnutou ze kdyz nebudou sedet ze je muzu vymenit - ja jsem to odhadl dobre, ale kamos si koupil maly takze je to i vyzkouseno: boty poslal zpatky, zavolal ze potrebuje o cislo vetsi a za tyden je mel doma (ani nevim jestli platit postovny za tu druhy - za prvni urcite ne, to bylo gratis, za poslani tam samozrejme ano)

btw. nejdrazsi tam jsou za 2590 Kc ;) coz je sice vic nez US$100, ale kdyz se k tomu pripocita jeste minimalne $15 za shipping + $8.50 za sluzby Shipito tak se dostanu na cca 2200 Kc - a kdyby to nestihlo prijit do zmeny DPH tak uz je cena stejna jak v CR
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    REKLAMACE

www.czechcomputer.cz / www.vspdata.cz

- telefon HTC.

- reklamace dvou závad, jedna odstraněna, vytvořena další závada (otisky prstů pod sklíčkem displaye), druhá neodstraněna
    - znovu reklamace vytvořené závady a předchozí neodstraněné závady
    - otisky prstů odstraněny v záruce, neodstraněná závada neuznána na záruku -> cenový návrh. Na mé dotazy, proč tak nebylo činěno při předchozí reklamaci nikdo neodpověděl. Nakonec jsem cenový návrh schválil.
    - po 14dnech od schválení. Telefon podle servisu již dávno u prodejce (nikdo se nenamáhal mě kontaktovat - napsat maila, ani telefonát). Po dotazu na czc, kde se nachází telefon, mě odkázali na provozovnu na druhou stranu Prahy (reklamoval jsem na Muzeu, odkázali na Lužiny?!). Po žádosti o převezení na stejnou se tak stalo, ale zase se mi nikdo ani slůvkem nezmínil o uskutečnění převozu. Znovu jsem se musel ptát!!

CZC a VSP Data ( s VSP bojovalo již víc kolegů ) a HTC u mne končí...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    lekarna.cz
    - skvela komunikace, rychly vyrizeni objednavky, osobni prevzeti v holesovicich

zvlast doporucuju vsem, kteri uz maji tech zlodejek (snazicich se vam vnutit to nejhorsi a nejdrazsi zbozi) v lekarnach plny zuby
    SIA
    SIA --- ---
    trochu neco pro zensky...(ale samozrejme i pro pany;)
    pro nakup puncochoveho zbozi a spodniho pradla jednoznacne doporucuji eshop puncoska.cz.
    Vyobrazene zbozi odpovida skutecnosti, informuji mailem automaticky o kazde zmene objednavky(obdrzeno,potvrzeno,zabaleno,odeslano..).Rychlost,spolehlivost...ma naprosta spokojenost.

(v navalu euforie jsem sedla a odeslala jim dekovny email - a i na ten mi prisla odpoved:).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam