• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    DASIK
    DASIK --- ---
    http://www.xparfemy.cz - doporucuji

Platba pres paypal, doprava nad 1500 zdarma (kuryrni sluzba InTime se sledovanim online), 2x tester jako darek (z toho jeden je možno vybrat).
    Nemuzu moc hodnotit rychlost dopravy, protoze parfem nebyl skladem (dodani 2-4 dny) - ve ctvrtek vecer objednano, dalsi ctvrtek prislo
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    to sem mozna uplne nepatri, ale tak koukam, ze tu neni zrovna pranice o slovo a mam potrebu vyventilovat.

jsem na heurece nasel vhodny krajec potravin, ktery chcu koupit. ma ho "92 obchodu"(!), cena 596 - 1113 Kč.

prvni "pokus" - eltea.cz meli cenu pod dokonce pod 500, dostupnost na dotaz. risknul jsem. odepsali, ze ocekavaji naskladneni 3-10 dni, v mailu po 10 dnech uz ze netusi kdy, tzn jsem vystornoval a hledal dal.

letak planeo elektro - ten samy krajec v akci, takze stal 666 (kdyz vezmu v potaz nutne kilo za dopravu v eshopu, vyslo to jeste super). tak jsem vyrazil a samozrejme nemeli, meli prijit mozna v patek. v patek rekli, ze budou 3 kusy v utery. v utery ze prijel a patek si ho muzem vyzvednout, pac jsme nemohli v utery.

a opravdu dneska (ve ctvrtek) jsem tam sel, vsechno ok, piip u pokladny a na display cena 1100. :) a ze jako nelze slevnit. tak jsem zas jel domu a objednal u jineho eshopu za 597 a uvidime.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    z posledni doby, vsechno kladne:

http://www.feelunique.com/ - hodnotim jako vzdy kladne, rychlost zaslani
    http://www.rafo.cz/ - velky vyber (myslim), do druheho dne pripraveno k vyzvednuti, vsechno ok
    http://www.sacekdovysavace.cz/ - vsechno ok, druhy den po prijeti objednavky odeslano
    http://silknaturals.com/ - do tydne doma, na fakture rucne napsane doporuceni a prani, vzorky navic
    DIM_
    DIM_ --- ---
    V noci z utery na stredu jsem objednal a zaplatil (prevodem!) zbozi z easyboy.cz. Zbozi prislo ve ctvrtek rano s fakturou, nalepkama a dokonce i pohlednicema.
    Nejlepsi ale na celym nakupu bylo, ze do komentare k objednavce jsem napsal, ze me dobre pobavil web, protoze u volby platby byly nakresleny kaprici u "prevodem":))

A zbozi mi prislo v tomhle:

Se musi ocenit:)
    ADAM
    ADAM --- ---
    nj, mě osobně se ten víkend pomalu začíná roztahovat i na pondělí a čtvrtek :-)))
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ADAM: myslis? ja jsem kolikrat vdecna za kazdy den (kdyz napr. nakupuju neco na posledni chvili), takze tohle mne presvedci, jestli u daneho eshopu budu jeste nekdy objednavat nebo ne - verim, ze nejsem jedina.. ale jak to tak pak ctu, tak ty posilas vzdy vcas - ja zkratka rovnici patek = vikend nemam rada, ja v patek taky normalne pracuju (resp. pracovala jsem, dokud jsem nenastoupila na materskou), taky nemuzu v praci rict "hele, je patek, to je skoro vikend, dneska nic delat nebudu", to by asi jen tak neproslo
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    XMARGE: ADAM: dtto re. datart.cz, naprosto skvely servis, pri nakupu velkych spotrebicu jedinecna doprava (za zminenych ca 250 vse, ne jen klasika za prvni dvere ala jini dopravci), dobra komunikace. ze zak. centra volaji i v nestandardni dobu, vse overuji, kontroluji. upozornuji na specifika vyrobku. na zacatku hlasili mensi problem s dostupnosti zbozi (zak. linka udavala 6 - 9 dni, nicmene chvili to vypadalo na dni 15, ale do dne to interne poresili a vse ok, zbozi doma v limitu), sikovni panove vynesou, zapoji, odvezou stary spotrebic a obaly a pusti prvni cyklus na zabehove vycisteni spotrebice .-)

jo a maji vysivku 'datart' na dzinech .-]
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    DYNK: neni:)
    DYNK
    DYNK --- ---
    MYJKA: záleží ze kterého Amazonu.. pokud mimo EU, tak clo a DPH doplácíš

btw. je to tu trošku mimo téma:)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Prosim Vás, ako je to teraz s objednavanim z Amazonu? Chcem Kindle a neviem ako to funguje s tym clom.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    EXX: pokial ten artikel uz nemaju a ani ho nedodavaju, tak mas len dve moznosti - odstupit od zmluvy alebo prijat nahradu
    EXX
    EXX --- ---
    skveleceny.cz , včera objednan notebook, dnes volali ze ho poslou v pondeli zda to nevadi, po hodine volali ze ho neposlou vubec a ze mi nabizeji jinej notebook za podobnou (vyssi cenu) bezna cena 9900 a moje VIP cena na omluvu 9700.

prestoze komunikuji hezky nedoporucuji , troufam si i rict ze jde o podvod a nabizeji zbozi ktere ani nikde jinde neni aby pak mohli vypraskat to co maji na sklade..

tusite nekdo zda v takovem pripade lze trvat na dodani zavazne objednaneho zbozi ? asi tezko ze ?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    a abych nebyl OT :)

1.)

Shop4djs.com - Vše pro djs
    http://www.shop4djs.com

nakup midi kontroleru (cca 19k CZK), na webu byla skladem u dodavatele, po objednani ihned platba kartou (coz u eshopu jeste v teto dobe hodnotim jako velke plus, proste okamzita platba bez jakehokoliv sloziteho vypisovani uctu, v.s., atd...), celou dobu na webu (po prihlaseni na svuj ucet) uveden udaj, kdy bude zbozi odeslano (vc. cisla baliku s primym odkazem na sledovani), toto datum bylo plne dodrzeno. Zbozi poslano jako Obchodni balik CP zdarma (od 3k CZK vc. DPH). Sice po zkusenostech s CP bych zbozi jeste zabalil do zvlast krabice, ale balik prisel neposkozen. Posilaji CR (skrze vyse zminenou CP a PPL) a SR (CP). Po obdrzeni zbozi jsem byl jeste chvili v kontaktu s majitelem shopu, kdy jsme si vymenili par postrehu a prijemna a necekana tresnicka na dortu byl balicek, ktery prisel o asi tyden a pul pozdeji z tohoto obchodu jako podekovani za recenzi na Heurece :) (pro zvidave obsah balicku: klicenka mackie a tricko Scratch Live)

urcite hodnotim kladne, sedy dovoz neresim, kontroler je plne funkcni :)

2.)

kupwenger nože wenger
    http://www.kupwenger.cz

nakup dvou typu nozu, na dodani jsem docela spechal, jelikoz jeden nuz byl pro kamarada, ktery si jej chtel vzit na vikend na dovolenou (na kterou stejne nakonec nejel :D ). Ihned po objednavce jsem si vsiml, ze jeden z tech nozu (zrovna ten muj :)) neni skladem, tak jsem okamzite psal maila, ze jsem si toho vsiml a jestli jsem si vzal posledni kus, nebo opravdu neni skladem. Mel jsem posledni kus :) bohuzel jsme to do vikendu nestihli, ale v pondeli v 7 rano telefon od GLS (placeno dobirkou) s dotazem, kdy mi muze balik predat. Nejvice mne pobavilo baleni, kdy dve male krabicky byly zabaleny v krabici, do ktereho by se vesly krabice dvou 14" notebooku vyplnene hromadou letaku :))

hodnotim kladne :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    RETESKA: imho co se tyka TopTrans, tak to bude hlavne zpusobeno tim, ze je to v podstate zprostredkovatelska spolecnost, jestli maji par svych aut, jinak maji smlouvy s ruznymi dopravci v okoli doruceni, takze proc se starat a proc by mel dopravce obvolavat za sve :) nicmene je pravdou, ze jsou na velke zbozi jedni z nejlepsich a cenove prijatelnych :)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ADAM: aby to bylo na jedničku, tak by nesměl ten jejich zaměstnanec tvrdit, že když se mi zboží nebude líbit/vyhovovat, mám nárok do 14 dní na výměnu. Ale tak.. tuhle info už Datart ode mě má, tak snad toho zaměstnance správně proškolí :-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    nj, kdo umí, ten umí :_)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    XMARGE: ADAM: mám taky pozitivní zkušenost s ledničkou a pračkou. Nedávno jsem potřebovala expres dopravu (7-9 ráno), ale protože to nesli do 4. patra bez výtahu, vyšlo to cenově stejně, jako kdybych nakupovala jinde. Tím myslím dopravu :) Pokaždé mi volali, pokud šlo o denní dobu, max. do 2 hodin, aby ověřili, jestli všechno sedí. Po odchodu dopravy si zavolají ještě pro kontrolu (tak do půl hodiny od jejich odchodu), jestli bylo všechno v pořádku a jak hodnotím ty jejich zaměstnance.
    ADAM
    ADAM --- ---
    XMARGE: kupoval jsem tam sporák a zkušenost podobně pozitivní.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    www.datart.cz

Nakoupena pračka a lednice. Pračka nebyla skladem (měli to psané na netu). Jeden den objednáno, druhý den ráno volali, že pračka není skladem a budu muset až 14 dní čekat (to měli i na webu, takže no-problem), ale že se mi do 4 dnů ozvou, jak to vypadá. 4. den zavolali, že už pračka je na skladě a kdy se mi hodí, aby mi ji přivezli. Domluva byla v neděli ráno 9-14 hodin. V 8 rano volali, že za hodinu jsou u mě a byli. Pračku vytáhli do patra, rozbalili a všechen bordel si odvezli, zapojili a dali na místo (tato doprava mě stála 250 Kč). S lednicí to bylo velmi podobné, jen s tím rozdílem, že byla na skladě a tak jsem si den dodání vybrala při objednávce. Telefonicky pokaždé ověřovali, jestli je všechno OK, jestli nechci přiobjednat prodlouženou záruku a tak.
    Překvapilo mě, že datart má ceny na eshopu asi jen o 200 vyšší než nejlevnější eshop (hledáno dle heureky) - jak u pračky, tak u lednice. Ostatní eshopy nabízeli jen přepravce toptrans - ten to za asi 300 hodí za první uzamykatelné dveře, případně vynese do patra - ale s příplatkem 150 a pomocí nakupujícího.

Hodnotím velmi kladně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam