www.datart.cz
Nakoupena pračka a lednice. Pračka nebyla skladem (měli to psané na netu). Jeden den objednáno, druhý den ráno volali, že pračka není skladem a budu muset až 14 dní čekat (to měli i na webu, takže no-problem), ale že se mi do 4 dnů ozvou, jak to vypadá. 4. den zavolali, že už pračka je na skladě a kdy se mi hodí, aby mi ji přivezli. Domluva byla v neděli ráno 9-14 hodin. V 8 rano volali, že za hodinu jsou u mě a byli. Pračku vytáhli do patra, rozbalili a všechen bordel si odvezli, zapojili a dali na místo (tato doprava mě stála 250 Kč). S lednicí to bylo velmi podobné, jen s tím rozdílem, že byla na skladě a tak jsem si den dodání vybrala při objednávce. Telefonicky pokaždé ověřovali, jestli je všechno OK, jestli nechci přiobjednat prodlouženou záruku a tak.
Překvapilo mě, že datart má ceny na eshopu asi jen o 200 vyšší než nejlevnější eshop (hledáno dle heureky) - jak u pračky, tak u lednice. Ostatní eshopy nabízeli jen přepravce toptrans - ten to za asi 300 hodí za první uzamykatelné dveře, případně vynese do patra - ale s příplatkem 150 a pomocí nakupujícího.
Hodnotím velmi kladně.