• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ADAM
    ADAM --- ---
    BLACKYT: shipito je vynikající. není se čeho bát.
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    BLACKSOURCE: bohužel to tam nemaji, neni to ani na ebay...
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    BLACKYT: Nejdřív doporučím projet Amazon.co.uk, pokud to mají tam, tak ti to sem pošlou určitě a vyhneš se i celnici.
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    Ahoj, chci si koupit peněženku z amazon.com, ale píše mi to že do čr to poslat nemůžou. Objevila jsem nějakou možnost přeposílání přes http://www.shipito.cz.
    Máte s tím někdo zkušenosti? Díky
    HOLDER
    HOLDER --- ---
    mužu za radu ?? co je to za error když podruhý nakupuju ve stejným obchode a po druhý mi to píše your card is deceidet (tak nějak) .. i u druhe karty, přes které normál nakupuju.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    tak nakonec se to (nastesti) ukazalo jako pitomost. Sjel sem tam osobne a platil 10% DPH + 96 korun poplatek.
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    DOUPLE: To je nějaký podivný, mně teď přišly trika za 181 dolarů, byla jsem si to teda vyřídit na té vyclívací poště a dph po mě chtěli 650 korun + nějakej ten jejich poplatek 96 korun.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    DOUPLE: To nebude CLO, ale DPH + poplatek české poště, že to za tebe vyřídila.
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    DOUPLE: to je nejaky divny, predpokladam ze to prislo z vyclivaci posty 120 .. mas moznost tam zajet osobne?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Ahoj, objednal sem dve knihy z amazonu v hodnote 34 dolaru (tj cca 600 Kc) a prisel mi dopis z celnice ze za clo chteji 600, tj 100%. Ma nekdo podobnou zkusenost? Za paperback knihy si nemyslim ze by to bylo normalni ..
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    JK Sport
    http://jksport.webnode.cz/

rozhodne doporucuju, objednavala jsem si pred par dny od nich boty za nec. 3000 a k tomu impregnaci - impregnaci nemeli, ale nabidli jinou, jakz-takz odpovidajici te, kterou jsem puvodne chtela, tak jsem ji vzala

veskera komunikace byla bez hrubek (ano, i to beru jako velke plus) a hlavne rychla

zbozi dorazilo dobre zabalene, neposkozene, velke plus k tomu je, ze mi boty krasne sedi, coz samozrejme zadny eshop moc neovlivni
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    Colemans Workwear
    Workwear Clothes, Shoes and Boots for Men and Women | Coleman's Workwear Clothing and Shoes
    Workwear Clothes, Shoes and Boots for Men and Women | Coleman's Workwear Clothing and Shoes
    http://www.colemansworkwear.com/
    [ ZOOEY @ Módní nebe ]

doporucuju
    online shop dobry ke koupi dr martens za pomerne bezkonkurencni ceny, tj.
    sama pozitiva a socialni jistoty .-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RETESKA: ono jí to chodí do krámu v baráku, tam to nikdo neukradne, problém bude mezi vstupem do ČR a výstupem z pošty
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    WATTEVILLE: pokud to jde, nechala bych si to holt posílat jinam. já si nechávám všechno poslat do práce, protože jsem tu denně celej den, a doma na poště máme hodinovou frontu, ať tam jdeš kdykoliv. pokud by mi tu ale mizely balíčky, budu si to holt radši nechávat poslat domů a chodit si to jako debil vyzvedávat po večerech s frontou..
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    WATTEVILLE: bude to problem konkretne na vasi poste, za to zadna rozdelovna nemuze (pokud tam teda nedela nekdo, kdo se tobe osobne chce pomstit .), asi budes muset investovat to drazsiho shippingu
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    To kradou a ztracej na poste. Bezna vec, s tou instituci idealni mit co nejmene spolecneho.
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    RETESKA: S tím souhlasím a právě se ptám jestli někdo z Prahy nemá stejný problém, snažím se zjistit, jestli je to nějaká rozdělovna pro naši část Prahy, nebo přímo naše pošta nebo co...

Ze schránky to jistě nikdo nekrade, protože mi pošťačka nechává poštu ve firmě dole v domě.
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    WATTEVILLE: to mi teda spíš připadá že ti to někdo krade na poště nebo ze schránky... nikdy se mi nestalo že by něco nedorazilo, a to procento je dost šílený.
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    Někdo v Praze problém se zázilkama z asos.com? Od začátku roku mi z 11 balíčků nedorazilo 7, standard delivery.
    ADAM
    ADAM --- ---
    LEFTY: doručuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam