• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    americkej amazon k nam posila, ale zdaleka ne vse, pak tam skacou tyhle otravny hlasky, kdyz to nejde
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    predpokladam ze ten CCV v US nepouzivaj a prachy si zkratka ztrhnou a basta
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    objednal sem si zbozi pres US amazon, doruceni ke kamaradovi na FL, ktery se vraci do Cech. Pri zakladani uctu sem tam pridal svoji kreditku (uvedl jsem cislo, jmeno a datum platnosti, zadny CCV) a pocital jsem, ze to bude po me chtit zaplaceni touhle kreditkou predem. Ale nic...objednavka ve stavu Shipping Soon.... jak to tedy bude? Diky
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    BORDIGA: protože americkej amazon neposila do čr..ted sem to tu taky řešila..
    SENIN
    SENIN --- ---
    BORDIGA: This item can't be shipped to your selected destination.
    BORDIGA
    BORDIGA --- ---
    tak už sem to vyřešil, stačilo objednat z britskýho a ne z americkýho amazonu :-) ale stejně netuším, proč mi to ten US nebral..
    BORDIGA
    BORDIGA --- ---
    zkouším objednat knihu na Amazonu, ale vždycky mi to hodí hlášku "Important Message: There is a slight problem with your order. We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order."

adresu jsem vyplnil normálně, je v ní vše, co má být, a to bez diakritiky, ale stejně t nefunguje - netušíte prosím někdo, kde může být problém? díky!
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    BLACKYT: a jak se jmenuje ta penezenka, nebo jak vypada vis? protoze kvuli drobnosti z ameriky ten opruz se 120 postou za to snad ani nestoji. se shipitem problem s celnici neodpadne, zatimco po EU v pohodee
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    BLACKYT: Přes shipito jsem si nechal loni něco posílat. Všechno přišlo jak mělo a bez problémů.
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    ZOOEY: zatím jsem nenašla, ještě budu chvíli hledat..je to peněženka od iron fistu a je asi už z dost starý kolekce...
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    BLACKYT: a nikde v evrope se nevyskytuje..?
    ADAM
    ADAM --- ---
    BLACKYT: shipito je vynikající. není se čeho bát.
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    BLACKSOURCE: bohužel to tam nemaji, neni to ani na ebay...
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    BLACKYT: Nejdřív doporučím projet Amazon.co.uk, pokud to mají tam, tak ti to sem pošlou určitě a vyhneš se i celnici.
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    Ahoj, chci si koupit peněženku z amazon.com, ale píše mi to že do čr to poslat nemůžou. Objevila jsem nějakou možnost přeposílání přes http://www.shipito.cz.
    Máte s tím někdo zkušenosti? Díky
    HOLDER
    HOLDER --- ---
    mužu za radu ?? co je to za error když podruhý nakupuju ve stejným obchode a po druhý mi to píše your card is deceidet (tak nějak) .. i u druhe karty, přes které normál nakupuju.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    tak nakonec se to (nastesti) ukazalo jako pitomost. Sjel sem tam osobne a platil 10% DPH + 96 korun poplatek.
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    DOUPLE: To je nějaký podivný, mně teď přišly trika za 181 dolarů, byla jsem si to teda vyřídit na té vyclívací poště a dph po mě chtěli 650 korun + nějakej ten jejich poplatek 96 korun.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    DOUPLE: To nebude CLO, ale DPH + poplatek české poště, že to za tebe vyřídila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam