• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ADAM
    ADAM --- ---
    jsem to nedpověděl: 
    v podstatě každá ztráta je pro nás plus, protože to je jakoby prodaný kus navíc (protože ho zaplatí v plné ceně). čili jen ať se ztrácí víc! :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADAM: je to tak

a je teda pravda, že mi kradli většinou věci z ciziny, u kterých to nešlo připojistit při objednávce.
    ADAM
    ADAM --- ---
    mě se ztratí zhruba 1 zásilka z 1000. ale záleží na druhu zásilky. jsou druhy, které se neztratí NIKDY.

základ je poštění, to je absolutně bez problémů, pošlou prostě peníze, takže
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    nám se přes čp nikdy nic neztratilo akorát maj hodně bídně nastavený podmínky co se týče poškození balíků. pražská šéfka přes reklamace mi defacto řekla, že se k balíkům chovaj jak prasata protože nestíhaj a není v jejich silách zacházet s balíkama líp. omg.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VRBAJIVA: naokap, s poštou to řeš, je poměrně běžné, že tam kradou zásilky. Ze zkušeností s poštou 130 00 a 170 00 :/
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    Kbyby někdo potřeboval XML Feed pro WooCommerce pro CZ / SK srovnávače, tak tady jeden je. Se slevou 100 Kč

WooCommerce XML FEED - Export zboží pro Heureka.cz, Zbozi.cz a další
    http://barnone.cz/

https://www.facebook.com/WoocommerceXmlFeedCZ
    ADAM
    ADAM --- ---
    tak základ je zaplatit si poštovné takové, aby hodnota zásilky byla kryta.
    VRBAJIVA
    VRBAJIVA --- ---
    Ahoj, při minulém nákupu z asos.com se mi ztratil balík, což znamenalo měsíční čekání jestli opravdu ještě nedorazí a pak mi balík poslali znovu. Před několika dny jsem na asosu nakoupila znova a vypadá to , že se balík opět ztratil. Nakupovala jsem tam snad 10x a nikdy se mi balík dříve neztratil a dorazil vždycky ještě o 2, 3 dny dříve než měl.
    Už mě to opravdu začíná štvát zapomněla jsem si zvolit dražší poštovné, ale i tak. Tentokrát jde o balík v hodnotě přes tři tisíce, což pro mě jako pro studenta opravdu není malá částka. Myslíte, že je možné, aby si někdo balíky z asosu na poště vytipoval a záměrně je kradl? Už vážně nevím co si o tom myslet, a bojím se, že když zase budu psát do asosu, že se mi balík ztratil bude to vypadat podezřele :/ Nemluvě o tom, že na něj opět budu měsíc čekat. Řešit něco s poštou asi nemá cenu vůbec, co? :/
    BETULKA22
    BETULKA22 --- ---
    www.sgallery.eu
    Rychlé a bezproblémové dodání, zboží bylo dobře zabalené.Objednávala jsem si náhrdelník asi za tři tisíce.Mám zkušenosti i s jejich obchody ve vaňkovce nebo v olympii a taky všechno bez problémů.Slečny jsou moc ochotné a poradí.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TERRYNKA: normalka, v jinych velkych firmach to nefunguje jinak :)) jinak souhlasim s tim, ze vedouci nema delat praci sveho teamu, ale uplne jinou a ikdyz team nestiha, ma se snazit o takove kroky, aby stihal, to ovsem neznamena, delat praci za ni, on ma uplne jinou napln ;)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    SA_KRA_: u vasecocky je super je i ta jejich sleva na nakup (po zadani kodu 9o20f 100 Kc dolu) a bonusovej system :D

SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    www.vasecocky.cz

Skvely servis, ceny, osobni odber, vse do druheho dne, kontaktujou emailem i sms ze je zbozi k vyzvednuti, navic si ho muzete vyzvednout do mesice, coz je plus.

www.bestmakeup.cz
    Taky parada, po zaplaceni zbozi ihned odeslano, komunikace emailem naprosto bez problemu, zbozi vzorne zabaleno aby se neponicilo (kosmetika).
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Mall.cz je společnost s úchylným bazírováním na postavení jednotlivců - vedoucí call centra nepomůže svým podřízeným s vyřizováním pěti tisíc mailů ve frontě, protože je přece VEDOUCÍ. Pokud team leader (:-)))) ) pracovníků reklamací řeší tyto maily a telefony, dostane za to pojeb - team leader přeci NEOPDOVÍDÁ NA MAILY, alébrž MOTIVUJE TEAM, TVOŘÍ REPORTY a NASTAVUJE PROCESY ! Co na tom, že se s tisíci maily opíchávají tři lidé, kteří nemají šanci stíhat to ve dvoudenní lhůtě, slíbené zákazníkům, hlavní je, aby team leader seděl a dozoroval nestíhající team !
    Pakárna na Ntou.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Já jsem s Mall.cz skončila coby zákazník ve chvíli, kdy jsem odešla coby zaměstnanec :-))
    Lidé by chtěli dělat dobře, ale pravidla molochu jim v tom hážou klacky pod nohy. Řeší se píčoviny - priorita je PR a žehlení průserů, nikoliv systémové řešení směřující k tomu, aby se průsery nestávaly. Největší váhu má oddělení marketingu a ti, kdož na FB a Heuréce odepisují na veřejné stížnosti.
    Pracovala jsem na reklamacích - byla jsem ten, kdo (vám) odepisoval na maily ohledně reklamací, vracení zboží ve 14ti denní lhůtě a tak podobně a staral se o následné kroky. Dnes a denně jsem (a nejen já, celé toto oddělení) narážela na neochotu vedení snažit se řešit kupříkladu níže zmiňované rozsekané dětské výživy. Mall radši bídně zaplatí X brigádníků kterým je úplně ukradené, že dětské výživy ve sklence nandají do krabice bez výplně, než aby více zaplatili normální zaměstnance, kteří by za to byli zodpovědní a které by bylo možno postihnout za blbě odvedenou práci.

Neskutečné termíny vracení peněz, systémová nemožnost vyměnit zjevně vadné zboží třeba hned při osobním odběru.. spousta věcí, které mi pily krev ve chvíli, kdy jsem je musela vysvětlovat zákazníkům, způsobila, že tam prostě nenakupuju, i když mě to štve, protože DC mám za rohem a osobní odběr je nepohodlnější.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    tak mall se k tomu postavil čelem jako správný zmrd, co už má peníze. Jejich zodpovědnost to není a řešit to nebudou. Zároveň s tím dojebali další objednávku, co jsem u nich udělal, čímžto jsem s nimi skončil.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    http://herni-svet.cz/ nákup za 900,-; spokojenost
    dva tydny pred Vanoci jsem tam objednala veci, neco bylo skladem posledni kusy (!), neco "skladem u distributora, expedujeme do tri dnu", to jsem si rikala, ze do Vanoc maji sanci krasne stihnout... nejdriv ale selhala platba kartou, nevim na ci strane chyba, ale obratem v noci (!) to vyresili a ja zaplatila prevodem dle instrukci, no problem... cekala jsem expedici tak za 4-5dni, ale nejak se nikdo neozval, ve stredu rano (7dni po objednavce) jsem psala, jestli je vse v poradku a co ma objednavka, ze se neozvali a nikde nic (a moje zbozi samozrejme uz skladem nebylo...). odpovedeli, ze jim neprisla platba, obratem ode mne obrzeli potvrzeni o platbe z predchoziho tydne s dotazem, co tedy, kdyz uz nic nemaji a ani se neobtezovali mi to dat vedet, kdyz jsme spolu na toto tema aktivne komunikovali... do par minut prisla automaticka odpoved, ze moje zbozi budou expedovat hned, jak bude po kupe, coz mne nadzvedlo, tedy platbu ju jen nenasli hned, co bylo skladem uz nebylo a ostatni bylo "za 3-4 dny"... usoudila jsem, ze to je teda zabity... svete div se, druhy den (!) zvonilo ppl, ze pro mne ma balicek... obsah byl komplet a vcas... nechapu, jak to udelali, ale klobouk dolu nakonec, ze se pred Vanoci neco prohlidne chapu, ale timhle mne dostali :-), evidentne meli objednavku nakompletovanou jeste pred platbou, coz mi zachranilo podstatnou cast darku...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    no, budu chtít minimálně vrátit tu stovku, co jsem si zaplatil za expresní doručení... fakt jsem zvědavý, jak se k tomu mall postaví.
    ADAM
    ADAM --- ---
    ano, pošta dnes doručuje, ppl ne.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hm. tak v PPL nemají pracovní den. Super. Takže kdybych si to nechal poslat poštou, už to tu bylo (spolubydlící právě přivezli balíček).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADAM: tak v pátek psali, že následující pracovní den, to je dneska, to přivezou. Pokud ne, budu po nich požadovat vrácení platby za závoz, protože takhle jsem si to mohl nechat poslat poštou, která jezdí... :(

Nasadils mi brouka do hlavy, jdu zavolat na to PPL, jestli mám čekat nebo teda jít s dětmi do kina...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam