http://herni-svet.cz/ nákup za 900,-; spokojenost
dva tydny pred Vanoci jsem tam objednala veci, neco bylo skladem posledni kusy (!), neco "skladem u distributora, expedujeme do tri dnu", to jsem si rikala, ze do Vanoc maji sanci krasne stihnout... nejdriv ale selhala platba kartou, nevim na ci strane chyba, ale obratem v noci (!) to vyresili a ja zaplatila prevodem dle instrukci, no problem... cekala jsem expedici tak za 4-5dni, ale nejak se nikdo neozval, ve stredu rano (7dni po objednavce) jsem psala, jestli je vse v poradku a co ma objednavka, ze se neozvali a nikde nic (a moje zbozi samozrejme uz skladem nebylo...). odpovedeli, ze jim neprisla platba, obratem ode mne obrzeli potvrzeni o platbe z predchoziho tydne s dotazem, co tedy, kdyz uz nic nemaji a ani se neobtezovali mi to dat vedet, kdyz jsme spolu na toto tema aktivne komunikovali... do par minut prisla automaticka odpoved, ze moje zbozi budou expedovat hned, jak bude po kupe, coz mne nadzvedlo, tedy platbu ju jen nenasli hned, co bylo skladem uz nebylo a ostatni bylo "za 3-4 dny"... usoudila jsem, ze to je teda zabity... svete div se, druhy den (!) zvonilo ppl, ze pro mne ma balicek... obsah byl komplet a vcas... nechapu, jak to udelali, ale klobouk dolu nakonec, ze se pred Vanoci neco prohlidne chapu, ale timhle mne dostali :-), evidentne meli objednavku nakompletovanou jeste pred platbou, coz mi zachranilo podstatnou cast darku...