obecný povzdech o úrovni ekomerce v čr:
mall.cz
- už asi 10let každý rok udělám cca 1x do roka objednávku u mall. tehdy ještě v době, kdy to nebyl mall, ale samostatné obchody (bartsport.cz, cykloexpert.cz).
tyvole a oni za těch 10 let fakt dodneška neudělali žádnej pokrok. vždy s každou jednotlivou objednávkou byl problém, oser, demence. vždycky.
dtto mall.pl loni. všude plná huba slibů, garance termínů a já nevím co ještě, ale nejen že zboží VŽDYCKY dorazí min. o týden později, ale hlavně totální nekomunikace. když už zavolám na infolinku s dotazem, jak to vypadá, tak "dnes vám to pošleme" - a samozřejmě pošlou prd.
vžydcky jsem nasranej, že už si tam nic nekoupím, ale jelikož jsou levní a mají všechno, tak to zas za rok poruším.
---
nechápu jak můžou být jedničkou. ale na druhou stranu to je dobře pro mě, jako obchodníka. od r 2005 je veškeré mé podnikání založeno na tom, že když si někdo něco objedná, tak mu to ten den pošlu a zítra to má doma.
je neuvěřitelné, že těch 10let to pořád stačí na úspěch a lidi se z toho můžou posrat - viz poslední
recenze na heureka:
- Eshop a přístup zaměstnanců by měl být vzorem pro ostatní!
- Tento obchod je pro me vzorem pro vsechny ostatni eshopy a latku nastavil velmi vysoko.
- Nejlepší internetový obchod co znám!