• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    TURBO: normalne me tam mcaffe nepusti

This site is blocked.
    http://www.guitarherostore.cz/
    The content on this site violates the acceptable usage policy.
    An unacceptable security risk is posed by this site.
    McAfee Content Category: Phishing
    McAfee Security Rating: Red
    TURBO
    TURBO --- ---
    guitarherostore.cz - je to sice velmi specifickej a malej eshop, ale mě to jednání doslova vzalo dech:

- v pátek dotaz emailem na zboží, odpověď prakticky ihned "zboží je skladem a můžeme ihned odeslat"
    - v sobotu jsem si vyklikal objednávku
    - v neděli ráno mi přišlo potvrzení, že už je zabaleno a že se čeká na odeslání
    - v pondělí nepřišel potvrzovací email o odeslání, tak jsem si řekl, že ačkoliv velmi nerad prudím, tak když mi předtím napsali, že může být hned odesláno a navíc v neděli že už je zabaleno - dotázal jsem se, opět jen emailem, jestli třeba nemají chybku v systému
    - prakticky ihned přišla odpověď, že se omlouvají, že jsou zavaleni objednávkami, že zboží ihned odešlou další den a jako omluvu přikládají dárek
    - zboží odeslali v úterý, ve středu dorazilo, jako dárek "za zpoždění" bylo fajn triko (ke zboží za 4.500,- mi triko v ceně cca 2-3 kil přišlo fér, čekal jsem nějakou hloupou reklamní pitomost, ale přidali regulerní zboží, který prodávaj)

Zřejmě malej eshop o možná jednom-dvou lidech a to je to, co mě obecně baví - malá firmička si bude sakra hledět svejch zákazníků. Super a rychlý jednání.

Docela rád jim zadarmo udělám reklamu :)
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    KAJJAK: Podle toho co sem pochopil to pošlou sobě a pak tobě, ale to je jedno. Podstatné je, že s nimi uzavíráš kupní smlouvu. Takže ti drží 2 roky záruku at chceš nebo ne. Pokud to má na živnost, ručí celmy svym majetkem, že dostojí svým závazkům. Nekupoval jsem tam, nemam zkušenosti s tímto shopem, ale v tomto ohledu je vše dané zákonem. Takže žádné "jen shrábne provizi" se nekoná.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KAJJAK: A od toho máme ČOI
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    FEDAJKIN:

ja prece nikde nerekl ze to delaji zakonne, proste ti to nechaji poslat z ciny a pak je nezajimas... ze to neni podle zakona cr je jim putna...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Ted mi napsali ze v plne vysi je jen blokace ale finalni strzeni bude jiz ve spravne vysi. No tomu rikam ze to je transparentni...
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    KAJJAK: Můžeš mi prosím popsat jak podle zákona něco prodat, neposkytovat na to 2 letou záruku a jen "schrábnout provizi"?
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    KAJJAK: od toho je konkurence a reference. Když by nebyl trh pro takovýhle lidi, tak by se asi neuživili, nicht wahr?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NENUFER:

ja pouze nadavam na to ze bych si rad priplatil za cesky servis, ale sluzby dostanu uplne stejne jako bych si to koupil v cine... Nejsme liny si to tam najit, chci si priplatit za sluzby, ale priplatim si a nedostanu je, to je na tom spatne... Kupuju v ceskem shopu = chci v cechach obvykle sluzby.
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    ROTTWEILER: ja viem a sama ich pouzivam :-)

KAJJAK: ked sa ti nieco nepaci v obchode ktory si spravil tak sa obrat na COJku ale nenadavaj apriori na to ze si niekto dovoli na tebe zarobit ked si lenivy si to najst v zahranici :-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NENUFER:

nevim v kolika takovych shopech jsi nakupoval ty, ale ti lidi vetsinou jen shrabnou provizi a zaden dalsi servis uz nedelaji... Nebo vis o nejakem co to dela jinak? poprosil bych odkaz...
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    NENUFER: Existují čínské obchody, kde si vybereš, co chceš a pošle ti to Číňan a ten obchod za to ručí. Něco jako aukro.cz, ale pro Číňany a je to lepší než použít toto. např. aliexpress.com
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    KAJJAK: ale ja nekomunikujem s cinou a nemam rizika :-) takze kto chce si to kupi tam a kto nechce priamo v cine.
    Zjavne ale su ludia ktori su ochotny si cosi priplatit za to ze sa nebudu musiet dohadovat s nejakym cinanom ale s cechom, on na tom je postaveny biznis a je uplne jedno ci sa to vyraba v cine alebo v susednej vesnici
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NENUFER:

snazim se rict ze spatne je to ze skladem to tady pri tech cenach urcite nema a prijde ti to z ciny...
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    KAJJAK: a co je na tom ako spatne? tak si to kup v cine ked sa ti to nepaci. Zaruka nula, vraceni penez nula, otazka je ci to ma eshop uz tu na sklade alebo to na zaklade tvojej objednavky len objednava dalej. Ono aj to financovanie nieco stoji
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    FEDAJKIN:

ja to chovani nijak neobhajuju, bylo to take mysleno jako postezovani si ze to je urcite dalsi z mnoha takovych...
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    KAJJAK: uzavíráš kupní smlouvu, takže záruka dva roky, vrácení do 14 dnů atd. řeší kdo?

To je ted náká moda či co tvridt, že každej jen shrábne provizi a nikdo vlastně nic nedělá :)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    KOC256: aha, tak to pardon
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAGGIE: Maji postovne nyni na vse zadarmo. A cisla ktere uvadim jsou z faktury a konecne.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    já se jich nechci nikterak zastávat, ale takto se mi to vysvětluje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam