guitarherostore.cz - je to sice velmi specifickej a malej eshop, ale mě to jednání doslova vzalo dech:
- v pátek dotaz emailem na zboží, odpověď prakticky ihned "zboží je skladem a můžeme ihned odeslat"
- v sobotu jsem si vyklikal objednávku
- v neděli ráno mi přišlo potvrzení, že už je zabaleno a že se čeká na odeslání
- v pondělí nepřišel potvrzovací email o odeslání, tak jsem si řekl, že ačkoliv velmi nerad prudím, tak když mi předtím napsali, že může být hned odesláno a navíc v neděli že už je zabaleno - dotázal jsem se, opět jen emailem, jestli třeba nemají chybku v systému
- prakticky ihned přišla odpověď, že se omlouvají, že jsou zavaleni objednávkami, že zboží ihned odešlou další den a jako omluvu přikládají dárek
- zboží odeslali v úterý, ve středu dorazilo, jako dárek "za zpoždění" bylo fajn triko (ke zboží za 4.500,- mi triko v ceně cca 2-3 kil přišlo fér, čekal jsem nějakou hloupou reklamní pitomost, ale přidali regulerní zboží, který prodávaj)
Zřejmě malej eshop o možná jednom-dvou lidech a to je to, co mě obecně baví - malá firmička si bude sakra hledět svejch zákazníků. Super a rychlý jednání.
Docela rád jim zadarmo udělám reklamu :)