• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    neznate neco jako ideon.cz na dvdcka z amazonu?
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Mam zalusk na megapapinak z USA, jeden z techto: http://www.fungi.com/tools/cookers.html
    Nevite jake se plati clo? Popr. kde to zjistit?
    Ted stoji 519 USD (12 141 CZK)
    V EU neni k mani :(
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    tak IDEON.cz SUPER!
    20. 1. objednano
    23. 1. potvrzeni platby (Ideon)
    27. 1. potvrzeni platby (Amazon)
    3. 2. knihy byly na poste
    Jsou neposkozene, pouze jedna ma malicko ohnuty okraj papirovych desek.
    VASHEK
    VASHEK --- ---
    Chci si koupit IAudio G3 za co nejlevnejc a pritom na nej chci mit zaruku .. jakej obchod by jste mi doporucovali? ...
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    ZONICEK: nijak jsem to nekoumal, ale myslim, ze tohle zbozi by se melo dat zakoupit i u nas, ne? ...nebo ti jde o cenu?
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Please dotaz.... mám nějakou šanci když jsem z čech si objednat tohle ?
    http://www.abesofmaine.com/viewproduct.asp?id=nksb600
    nebo nevíte o někom v USA kdo by mi to koupil ? prachy bych dal :)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    BODY: jj, ja taky byt mimo misu :)
    ale zena si vybrala Elektrolux EWF 1010 (10600czk) a prej super :)
    BODY
    BODY --- ---
    ZATAMOKO: Jo diky, vomrknu to. No jsem limitovanej hlavne rozmerama, a pak potrebuju aby nebyla uplne blba, jako moc se v tom nevyznam, je to trochu mimo obor :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    cdrmarket.cz

nakup cca za 1000Kc..
    vsechno bez problemu. Napsal jsem objednavku. Za hodinu mi prisel mail ze neco nemaji skladem a jestli pockam, nebo chci svou objednavku zrusit. Napsal jsem ze pockam. Za dva dny mi znovu prisel mail ze zbozi doslo a hned mi ho odesilaji. Dalsi den mi prisel z posty papirek ze tam mam balik. Vyzvednuto, zaplaceno. Super.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    BODY: pracku nebo pradlenu? :)
    Je to myslim v ulici V TUNICH. Je to soubezna se Stepanskou, ta vic nahore.
    Jak do ni zahnes, tak jdi furt dal a dal az narazis na elektro (jmeno nevim, ale jiny tam nebylo)
    Jo a dovoz az do koupelny zdarma.
    Co chces za pracku? :)
    BODY
    BODY --- ---
    ZATAMOKO: Pradlenu - zadej souradnice :)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    BODY: co shanis? Kousek od Karlaku je obchod kamenny, ktery ma ceny jako na netu.
    My tam brali pracku Elektrolux a normalne stoji 13500czk a tam byla za 10600czk! O 300czk min jak na www.bilezbozi.cz
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    www.bilezbozi.cz na mall.cz
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    BODY: zkus to pres mall.cz, bilou techniku sem tam sice nekupoval, ale s ostatnim zbozim mam jenom dobry zkusenosti...
    BODY
    BODY --- ---
    Poradite nekdo nejakej eshop s bilim zbozim? zatim jsme testovali pouze elektro-eshop.com a moc duvery to nevzbuzuje
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    Tak jsem se k tomu konecne dostal a rad bych doporucil megaobchod.cz. Nakoupil jsem tam uz podruhe, pokazde se to neobeslo z me strany bez komplikaci, ale id SPARKIE vzdy dobre poradil a pomohl a to i mym znamym mimo nyx, takze bez obav, v pohode a ferove. Chlapci davaji pet hvezdicek z peti ;-)
    LEXONE
    LEXONE --- ---
    mate nekdo zkusenosti s http://www.abacus.cz/ chtel bych tam objednat dvd prehravac
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Tak jsem objednal z Ideonu, dnes to jdu zaplatit.
    Uvidime jak se budou cinit :)
    Jsou to 2 knihy za 2000 czk.
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    SPARKIE: jo tak to mas pravdu... asi je to dany minulosti a tim, ze se ti porad docela casto stane, ze s tebou pri reklamaci vyje*ou...

na druhou stranu me konkretne mohli rict, ze sem si tu krabici kontroloval a podepsal jsem dodak a ze tam pri predani ten adapter byl, takze bych to za plus povazoval :)
    SPARKIE
    SPARKIE --- ---
    me se libi jak se v cechach bere slusny chovani k zakaznikum jako velky plus...podle me je to naprosto standardni pristup, ktery si proste slusny eshopy nedovoli nedodrzet...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam