• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    STRYX: se svetlejsim pozadim i jo, ja si pozadi predstavoval tmave a schody jako jediny svetlejsi flek... ale i tak, lebcicka nebo dve a bylo by to podle meho vkusu :)))

    Ta zenska hlava mi naopak prisla dokonala - tedy z toho nastinu co jsi sem hodil jsem mel pocit ze je to zlodejka a ze jde do akce klasicky velmi obezretne a zaludne, kouka kde se jak proplizit a prekvapit zezadu...
    STRYX
    STRYX --- ---
    TOMASEQ: Prazdne schody mi ani neprijdou nejak nevhodne. Potreboval jsem tam oddelovaci plan. V barve to bude: Tmavsi hrdinove> svetle schody > tmavsi Kostej > svetle pozadi + prisery. Lebky tam asi jeste nekam nandam. Krev tam byt nemuze, protoze je to pro deti 12+.

    MYDRIM: Dekuji. Dost uvazuji o tom, ze ji tu hlavu srovnam. Jenom si rikam jestli takhle vyjimka v tom pootoceni, prave nerozbiji pripadnou prilisnou uniformitu jejich postoju. Jinak vzniklo to ciste mimodek tehdy kdyz jsem ji chtel necha rozevlat ty faborky vzadu na hlave.

    WIPER: Vojtidlo docela logicky navrhoval, ze by tam mohla byt krysa, ktera je vernym souputnikem druida a tak by si zaslouzila byt i zde. Na druhou stranu, me se do toho moc nechce. 1) ty schody se mi docela libi prazdne, protoze hrdinove sami docela tvori vizualni bordel. 2) jejich hlavy a shrumaz priser vytvari kompozicne kruh do nehoz by cokoliv na schodech mozna prilis nasilne zasahovalo. Ale vyzkousim tam neco dat, ciste jak by to vypadalo. :o)
    WIPER
    WIPER --- ---
    pravda, na tech schodech by se neco hodilo. co treba padly hrdina?
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---
    STRYX: Vyzera to velmi dobre, fakt, skvele. Mozno rusi len, ze dievcina v prostriedku sa pozera neviemkde a nie na prisery, ako vsetci ostatni
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    STRYX: prazdne schody me tahaji za oci a pozornost mi nejde ani na zaporaka ani na hrdiny... par lebek, kyblik krve? jen aby tam nebylo to prazdne misto... jinak paradni.
    STRYX
    STRYX --- ---
    TEAPOD: Hohoo! Baroko! Manyrismus! Hudba pro moje usi. To je moje vyrazova meta hned po romantismu konce 19. stoleti ;o))

    Ale asi zkusim posilit rybi oko jeste nejakymi liniemi dolejc.

    Diky :o)
    TEAPOD
    TEAPOD --- ---
    Mě přijde to rozmistěni postav a kompozice moc barokní :) Je to urovnane do takových čtverců, je tam rámeček, všechny jsou urovnaní a je to takový manirismus když vlastně všichni pozují. Jedine co tam není baroko je to že jsou to zombici, a rybi oko ovšem aplikované pouze na architekturu.
    STRYX
    STRYX --- ---
    Skica na titulni stranku expanze Dornu. Moje dlouho vyhybana nemesis je na zaprazi a je treba ji co nejdrive poresit. Termin je za rohem. Uaaa

    STRYX
    STRYX --- ---
    Kalous

    TEAPOD
    TEAPOD --- ---
    STRYX: uF, 4 hoďky fuč :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    vypada to trochu jako four seasons :-)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Opalizujici :o)

    Btw sorry za velikost, dneska uz stejne maji vsichni broadband, ne? ;o)
    Vim, ze je to trochu laciny, je to jenom tak pro radost :o)

    STRYX
    STRYX --- ---
    Dekuji :o)
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    zajimavy, libi
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    Flow je megální, na Endless Forest jsem asi ještě moc normální :D
    STRYX
    STRYX --- ---
    S dovolenim, tohle musim sirit :o) Znam teda jenom Flow, ale i ty ostatni vypadaji zajimave. Jdu si nainstalovat Endless Forest :o) Tyjo, hrat za jelena v kouzelnem lese, to byl vzdycky muj sen :o)

    [ MYKO @ podhoubí ]
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    STRYX: tak jsem se na to dival a uz vim, proc mi to nesedi, ono to totiz vypada jako kupole na pandantivech nad saracénským obloukem (tak trochu :) (myslim tim ty bocni, nevypadaji jako polokruh, ale jako vetsi cast kruhu) a u těch příčných žebrech je to trochu taky divné, ten stín naznačuje, jako by byly ve vetsim zakriveni nez by bylo u pandantivu normalni, ony pandantivy jsou defacto plackova klenba s ufiknitým vrchlíkem, misto ktereho je kupole.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam