• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    www.strixovo.cz
    rozbalit záhlaví
    STRYX
    STRYX --- ---
    LORD_SHAPER: KEMENTARI: DAJDALOS: Dekuji. Hned mam chut pustit se do dalsich. :o)
    DAJDALOS
    DAJDALOS --- ---
    STRYX: Jo, to je moc pekne. Obzvláště proto, že mi to připomíná obrázek i téma z mé oblíbené dětské knižky - ZAHRADA :)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    STRYX: !
    (Je to asociativní.)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Tyjo, to se mi líbí.
    STRYX
    STRYX --- ---
    jojo, kdyz jsem ji videl, dostal jsem desnou chut si ji nakreslit. jsem si rikal, ze jsem jeste nikdy nekreslil zadnou pumu, ci co je zac :o)
    STRYX
    STRYX --- ---
    z fotky

    STRYX
    STRYX --- ---
    SOMBRA: :o)) To me tesi. Dik. Jdu se pustit do dalsich stranek :o)
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    STRYX: to je sen... začala jsem hned přemýšlet o starých bozích, galských mýtech, cestách, o všem, co by se o tom dalo vyprávět...
    z nějakého důvodu se mi asocioval film Fontána... nevím proč, ale je to trochu strašidelná, trochu melancholická a veskrze příjemná asociace
    LALINA
    LALINA --- ---
    ALISTAIR: nojo, v tom to bude:-) ja jsem stavař:-))
    nevím, jak bych to rekla... je to jen pocit...
    třebas tamto vedle taky není realistický a mýmu oku to niijak neprekazi...
    ALISTAIR
    ALISTAIR --- ---
    LALINA: Jasně. To ano, ale to, jak jsi to říkala to znělo, jako když to kritizuješ z pozice "vždyť to vůbec není realistický"... já nevím jestli realističnost je nějaké měřítko něčeho - tedy pokud nejsme stavaři :))
    LALINA
    LALINA --- ---
    ALISTAIR: no já nevím..neříkám, že by melo, rikam jenom, ze už jsem se na to dívala mockrát a pořád to tam je... pro moje oci..netvrdím žádnej obecnej spoud prece..každej tu snad smí říct svuj dojem, ne?
    STRYX
    STRYX --- ---
    MERLKIR: Dik, to jsem rad :o)

    LALINA: A jak by melo vypadat? Jako je tu trosku vystylizovany, ale snad ne nijak hrozne. Rekl bych, ze ma docela prijemny dynamicky tvar, vypada majestatne, upouta pozornost. Realisticke vylozene byt nema. Tady je to hlavne jako atribut, vizitka, mandat te postavy, ktery odhaluje strazci aby ho pustil dal.

    ALISTAIR
    ALISTAIR --- ---
    LALINA: Šmarjá - vidíš ten obrázek? Vždyť tam není realistické nic, všechno je výtvorem fantazie, tak proč by zrovna paroží mělo být fotokopií reality?
    LALINA
    LALINA --- ---
    ja se pořád a pořád nějak nemůžu smířit s tím parožím....
    jestli ma bejt jako realisticky nebo ne... takhle ve skutecnosti paroží nevypadá a taky je jinak posazeny na hlavě....a jak není stínovaný, působí jako vystriženy z bílýho papíru a přilepený...
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    tohle se mi fakt líbí. Jsi umělec. Neke.
    KERWIL
    KERWIL --- ---
    Celkove si ale myslim, ze je to v ramci komiksoveho zanru hodne povedene. Ja to spis resil z pohledu samostatneho obrazku a tam mi ta komiksovost trosku nesedi ;)
    STRYX
    STRYX --- ---
    KERWIL: Diky. Se svetlosti jelena jsem si hral a v tmavsich tonech zase trochu moc zanikal na to, ze stoji v bezprostrednim popredi. Ale je fakt, ze zase trochu souperi s tim parozim. Nakonec se to proste ustalilo asi takhle.

    DRAKKA: Myslis jako stylem? Nebo protoze je jelen? Je fakt, ze ve stylu je odlisnej, navic je tam zborcena svetelna logika, ale zase se tim vymezuje kompozicne jako hlavni akter. A jelen zase udela radost priznivcum takove te furry estetitky :o)) Ale ok, beru na vedomi :o)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: priznam se ze na tom obrazku se mi libi vse krome toho jelena. pusobi tam uplne nepatricne, i kdyz souhlasim ze ty parohy jsou vyjimka, ty zapadaji dobre
    KERWIL
    KERWIL --- ---
    Hmm, moc pekny. Ma to atmosferu. Hlavne ta silueta lesa jakoby slozena ze stinu zvirat a lidi a pak taky samozrejme ta stezka lemovana nejprve kvety a pak vzletnymi motylky ;) Proste fajn scenerie, i kdyz to parozi na muj vkus az prilis kontrastuje svoji dominantni belosti s texturovanou postavou jelena...
    STRYX
    STRYX --- ---
    ARFEA: Nojo, tohle tema se rodilo vic nez rok :o)) Nakonec je zasazene do komiksu, coz mu dalo trochu konkretnejsi podobu. Jelen je jenom transitni podoba pana Britvy, ktery to jde do vesnice trochu rozcisnout. Ta roho-dymka je jina podoba vzasade sympatickeho bafajiciho kozoroha - strazce na brodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam