• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    STRYX
    STRYX --- ---
    OLYFKA: Jak bys to pojala ty?
    PHOB
    PHOB --- ---
    OLYFKA: vsechno se da udelat lip, jen mit na to vice casu... :/
    OLYFKA
    OLYFKA --- ---
    STRYX: no nakreslil si presne to, co media chteji.. zjednodusuji skutecnost, aby prumernej ctenar nemusel premyslet... Dalo by se to asi udelat lip...
    STRYX
    STRYX --- ---
    OLYFKA: A to je to co me na tehlech angazovanych vecech prave tak nebavi. V nasili kulminujici strety jakychkoliv spolecenskych skupin ci hnuti presvedcenych o spravnosti libovolnych ideologii proste nejsou muj salek caje. Mozna je to nedostatek viry ve skutecny transformacni potencial konani revolucniho charakteru, mozna je to prokleti harmonickeho zazemi a vseobecneho luxusu saturovane stredni tridy, do ktere jsem se narodil. Tak ci onak, schazi mi drive nalézat v techto otazkach nejak vyrazneji orientovane nazorove pozice. Nerikam, ze je to nutne spravne, ale je to tak. Anarchisty a nacky jsem zvolil jako vseobecne snadno rozpoznatelne ikonicke predstavitele dvou vyhrocene protichudnych hnuti majicich sve radikalizovane slozky. Jestli chces budu to s tebou pri pripadnem pristim obrazku konzultovat ;o)
    OLYFKA
    OLYFKA --- ---
    hazet anarchisty a nacky do jednoho pytle neni uplne moudry.
    STRYX
    STRYX --- ---
    OLYFKA: Tema bylo: hadka extremistu na ulici.
    OLYFKA
    OLYFKA --- ---
    STRYX: a co si tim jako chtel sdelit?
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    BRAMBOREENA: tamto byla ikonka příspěvku, ikonka tlupy je formátem stejná, mám třeba http://www.pevnost.cz/tlupy/legendy-o-argenitu - a opět z nouze, tentokrát prerafaeliti... :)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    STRYX: Ehm, já spíš předvedu, co lidi jako já z nouze dělaj, když obrázek nemaj... http://www.pevnost.cz/knihovna-obyvatele/vilma/naval-to-vreteno-babo :))) - (zombácká hlavička vyrobená během třiceti vteřin invertováním fotky barbíny Šípkové Růženky z internetu; srdce každého výtvarníka jistě zaplesá :))) Tohle je legrácka samozřejmě, ale chtěly jsme tam založit 'tlupu' Šerosvitu a opatřit ji něčím hnusným nechceme, když je v plánu taková luxusní výtvarná podoba. Ale ono se to dá měnit i dodatečně, můžeme zatím najít na netu nějakou pavučinu nebo tak a v lednu ji nahradit po dohodě nějakým výřezem z tvého obrázku. Albatros souhlasí s tím, abychom tam daly ukázky povídek (taky tam na Pevnosti má paní Štulcová toho Mojmíra - jak nám to na schůzce v Albatrosu ukazovali, že je to knížka podobného typu, jako bude ta tvoje/naše - včetně ukázek).
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Lisci demon znie tiez super, moj oblubeny demon je lisci demon ;)
    STRYX
    STRYX --- ---
    BRAMBOREENA: Ale kdepak. :o) Knizka je fakt bezvadna! Uz si postupne shanim ruzne inspiracni obrazky liscich demonu a premyslim jak to cele pojednam. Fyzicky se k tomu ale nedostanu driv nez za mesic. Co je to ta inkonka tlupy? Jak by mela vypadat?
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    STRYX: Jéje, to jsem moc ráda... :) kdyby tě ta knížka měla vyloženě štvát a nebavit, moc by nás to všechny mrzelo. A neber prosím ten dotaz jako nějaké urgování, máš pravdu, že se mluvilo o lednu... jen jsem tak ze zvědavosti sondovala :) Protože kdyby se ti čistě náhodou nějaká předběžná skica vylíhla, která by se dala použít jako ikonka tlupy v Pevnosti, bylo by to fajn, snad bychom se pak konečně taky rozhoupaly a začaly to trochu propagovat, ono je to potřeba... Ale to je jedno, kniha je hlavní a moc se na tvoje ilustrace těšíme!
    STRYX
    STRYX --- ---
    BRAMBOREENA: V Albatrosu jsem hned z kraje rikal, ze ted zaver roku budu mit dost plny a opravdu se mi hodi, ze se termin presunul az na leden. Tedka me jeste ceka spousta drobne prace na tomhle Ekopolis, pak budu finisovat ty skripta a koncem listopadu ci zacatkem prosince se vrhnu na Serosvit. Zatim jsem si ho precetl, podtrhal zajimave sceny a musim rict, ze jsem opravdu nadseny. To se bude moc prima kreslit. :o)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    STRYX: Sím, sím, teď ten náš!!! Už je na řadě? Z Albatrosu se tak lehce, mírně, nenápadně ptají! A podzim je na Šerosvit nejlepší! :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Diky, diky, za tak privetive reakce. :o) Naplnuje me to optimismem a chuti pustit se do dalsich podobne pojednanych obrazku.

    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    STRYX: Perfektní, klobouk dolů. :o)
    DEVCAGER
    DEVCAGER --- ---
    Tohle je fakt pecková ilustrace. Myslim, že technicky netřeba se vyjadřovat. Atmosféra skvělá, úplně na sobě cítím tu horkou záři slunce...
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: klidne TI s tim helfnu, tohle by me moc bavilo, obal fakt hodne povedeny, stromecky apod...
    nezvyk na Tvuj styl, jen tak dale !!
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    STRYX: Krasa! Tohle se mi libi fakt hodne, cisty, ma to skvelou atmosferu, svetlo, barvy... jako obalka na hru je to bomba.
    KOKES
    KOKES --- ---
    STRYX: to je nádhera. Pěkný, čistý tvary, reklamní barvičky, to se líbí mě, natož dětem:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam