• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    MEDIUS
    MEDIUS --- ---
    STRYX: Krása, díky.
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: to uz si asi 4ty :))) hehe, kdyz si vezmes, ze jich mas delat behem pul roku 120, tak to budu drzet palec :)
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    STRYX: Broken Sword!
    STRYX
    STRYX --- ---
    Take ze to je testovaci background pro hru adventurniho typu. ;o) Zatim to ale prochazi trochu vagnim procesem reseni pracovnich pristupu atd. Kdo vi co z toho jeste bude.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    STRYX: to vypadá jak z nějaké adventury
    STRYX
    STRYX --- ---
    Zase neco normalniho. Interier:

STRYX
    STRYX --- ---
    Diky :o) Myslim, ze rozumim vasim vyhradam i jejich opodstatnenosti a ze sve prevazujici pozice se s nimi ztotoznuji . Nicmene nakonec je to takovehle a prijde mi to dobre. Tarotovy dojem je dan nejspis tim, ze jsme pri tvorbe prijali situacni dynamiku nekolika karet a tak se to tam obtisklo do vyrazu.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    BRAMBOREENA: mam uplne stejnou asociaci :-)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    STRYX: Tohle je ovšem těžká mystika! Myslím, že jsi právě vynalezl nové arkánum do Tarotu :) Na mě je to trochu moc popisné a málo zahalené tajemstvím, předchozí vývojové články fialové série mě nadchly víc... ale i tak - líbí :)
    BRANA
    BRANA --- ---
    taky krasa ;]
    STRYX
    STRYX --- ---
    Spolu s Alistairem jsme nakreslili tenhle obrazek. Trochu do nej prechazi motivy z predesle fialove serie, nebot moje vize jejiho pokracovani obsahovala lidi a strom s perutemi misto listu, ktery by vyevolvoval z toho vejce na poslednim obrazku. Sdruzenym vlivem se ale motivy promichaly a trosku posunuly. Do hry prisla jeste hvezda jako vedouci patron obrazku.

KERWIL
    KERWIL --- ---
    Pro mě je barva dokonala. Přesne tam mam takovy to nadpozemsky mrazeni a zaroven to evokuje trochu i staré rytinove ilustrace, které vždy víc skrývaly než odhalovaly...
    STRYX
    STRYX --- ---
    PHOB: Mockrat dekuji, pane :o)) Barva je trochu prapodivna, vim ze neni zcela liba, ale prisla mi, ze podtrhuje celkove unheimlich ladeni.
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: ty o tohle je hodne cool, osobne bych mozna zkusil trosicku jiny odstin barev, ale libi moc
    mit Tvuj skil :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    CORNHOLIO: Je to cyklus volnych asociaci s tim, ze se jim pohybuji tak, ze vzdy kdyz dodelam obrazek, tak si vyberu motivy, ktere me v nem zaujmou a rekombinuju je do nove kompozice, ktera vic odpovida tomu vyberu. Pri tom pracuji zase volne asociacnim zpusobem a tak se objevuji nove prvky a nove vzory. Ty pak v dalsim obrazku zase proberu a rekombinuju. S kazdou iteraci dochazi k tribeni a promene motivu a to dela ten pribeh, ktery je jakoby zaznamem cesty sledujici jejich povstavani a opetovne uvadani.
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    STRYX: Neco konkretniho, nebo volne asociace? Vypada to jako cyklus, s naznakem pribehu:)
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    STRYX: tak tohle mi vzalo dech...
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam