• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    www.strixovo.cz
    rozbalit záhlaví
    STRYX
    STRYX --- ---
    KOMPAS: ZELGARIS: Bohuzel si nejsem, zda-li je v mych schopnostech ty deti zpracovat nejak zasadneji prihodnejc. Asi si dam od toho ted trochu odstup a uvidim, jestli to pozdeji budu moci videt nejak jinak.
    DEVCAGER: Ani se neptej. Priilis dlouho :oD Ta rychlost mi holt nejde.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Pekne to je, ale ty deti vypadaji jako loutky a to asi neni ucel, ze?
    DEVCAGER
    DEVCAGER --- ---
    STRYX: Fakt parádní! Kolik času to stálo?
    STRYX
    STRYX --- ---
    PHOB: KERRAY: Zuby jsem dodelal. Na ty jsem fakt zapomel. :o) Listi ale uz zustane takhle.

FALLIE: Role orlosupa je trochu ohrozena formatovanim nazvu. Uvidim, jak se mi tam vejde. Sova nebude :o)

LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Pořádný tesáky :)
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    STRYX: a místo orlosupa, co je v koruně stromu, dal sovu, i kdyz je den :D
    PHOB
    PHOB --- ---
    KERRAY: souhlas, ja bych asi ty listy sundal dole, po stranach nechal... :) a pridal zuby :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    uz vim co mi na detech prijde zvlastni... nemaji za usmevem zuby

jeste mne napadlo, co se listu tyka, ze to divaka stavi do role uchylaka v krovi ,)
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: jeee cernousek :) zkus ty deti veselejsi, zarivejsi, cervena licka nepatrne, apod. ale tusim, ze to jeste neni final ne ?
    a jeste na me pusobi trosku placate ty tvaricky...
    vecne nespokojeny fob co ? :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Tak nakonec asi takhle

STRYX
    STRYX --- ---
    WIPER: Ok, zaclenime to do metodicke prirucky :oD
    BRANA: Snad se zadari :o)
    WIPER
    WIPER --- ---
    STRYX: Takovehle siroke zornicky maji i lide na LSD tripu. A jak rika Zorkal, pripadne na vlastnim DMT tripu pri extreminm stresu. S tim lisim to rozhodne vypada tajemneji. V krovi muze byt potencialne i nejaky ctulhu. ;-)
    BRANA
    BRANA --- ---

trochu pripominaji hororovou chucky panenku, ale ty to jeste doladis .)

PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: ale umis to krasne okecat :)))) blbost, jsi profik, mnohem vetsi nez ja !!
    STRYX
    STRYX --- ---
    YMLADRIS: no toto :oP

ANDRASTE: Listy to budou! :o)

PHOB: Ale to tak vubec neni. :o) Ja ti duveruji a vzdycky tve postrehy zevrubne promyslim. Jenom nakonec vetsinou skoncim u toho, ze tve reseni je prilis profesionalni. Ja jako amater musim sazet na autenticitu vize a snazit se drzet svuj styl konzistenti. Myslim se, ze to je ta hlavni deviza, od ktere se mohu nejak konstruktivne odpichnout.

ECLECTICA: Promyslel jsem to a mam dojem, ze za to muze muj zpusob kresby, pri kterem si predstavuji trojrozmerne objekty, ktere ztvarnuji v plose. Zatimco charakterova stylizace vychazi spis z prace s distinktivnimi 2d elementy typu oboci, zornicky, linka ust atd. Jeden z duvodu proc to pak vypada divne je, ze tyhle dva zpusoby micham a predevsim ten druhy moc neumim. :o)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    ty desive deti, zrejme to v urcitych vytvarnych kruzich ma docela oporu, koukejte :)

ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    STRYX: Já jsem pro variantu s listy. :o)
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: je sranda, jak mi nidky neduverujes, a delas si to dle sebe, ale to je dobre :)... hehe
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    STRYX: očima a možná trošku pusou, ty úsměvy jsou taky strnulé. Ale ty to určitě nějak vymyslíš :-)
    STRYX
    STRYX --- ---
    PHOB: Deti necham takhle, strom je docela podstatny a je nutne vzit v potaz nadpis, ktery zakryje dost z horni casti. Stred se tim tak snizi a strom nebude tolik tahnout.
    ECLECTICA: To bude tema ocima. :o) Musim se priznat, ze mam trochu problemy s kartunovskou stylizaci deti. Neni to uplne muj vyrazovy salek caje. Ale snad to nejak vybojuju.
    ZORKAL: Jo, to za nas si je jeste nerozkapavaly atropinem ;o)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    To listí vytváří dojem uzavřené, tajemné zahrady. Pocit bez listí je mnohem otevřenější a přátelštější, jako strom na louce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam