• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    STRYX: Já jsem pro variantu s listy. :o)
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: je sranda, jak mi nidky neduverujes, a delas si to dle sebe, ale to je dobre :)... hehe
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    STRYX: očima a možná trošku pusou, ty úsměvy jsou taky strnulé. Ale ty to určitě nějak vymyslíš :-)
    STRYX
    STRYX --- ---
    PHOB: Deti necham takhle, strom je docela podstatny a je nutne vzit v potaz nadpis, ktery zakryje dost z horni casti. Stred se tim tak snizi a strom nebude tolik tahnout.
    ECLECTICA: To bude tema ocima. :o) Musim se priznat, ze mam trochu problemy s kartunovskou stylizaci deti. Neni to uplne muj vyrazovy salek caje. Ale snad to nejak vybojuju.
    ZORKAL: Jo, to za nas si je jeste nerozkapavaly atropinem ;o)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    To listí vytváří dojem uzavřené, tajemné zahrady. Pocit bez listí je mnohem otevřenější a přátelštější, jako strom na louce.
    ZORKAL
    ZORKAL --- ---
    Já se těch dětí taky trochu bojím, mají takové velké oči jako z hororu... Možná je to těma zorničkama, tak velké je mají jenom šelmy ve tmě...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    STRYX:mně ty děti připadají nějaké strnulé a trošku děsivé...
    PHOB
    PHOB --- ---
    kazdopadne jako prvek tam jsou fajn, jen bych to nehnal az dolu... a nechal to tak dychat, a uzavrel to jen ze stran...
    PHOB
    PHOB --- ---
    a coz takhle zkusim deti posunout mnohem vic nahoru, a zvetsit je ? :)
    nebo chces mit nejdulezitejsim objektem ten strom ? a hnat to na stredovku ?
    STRYX
    STRYX --- ---
    Delam tedka na obrazku na krabici hry, ktera by mela vest deti k premysleni o ostatnich lidech. Rozhoduji se mezi variantami s listy a bez listu. Motivem listu jsem zamyslel vytvorit dojem horizontu prostoru v obrazku, ktery pak klucina rozhrnuje a zve dalsi deti dal na explorativni vypravu. Koncept mi neprijde spatny. Ale na vyrazove rovine spodni listy prilis utahuji kompozici. Vyzkousel jsem listy odstranit a obrazek se provzdusnil. Zase tak ale odpada pekny motiv prekracovani horizontu. Tak nevim. Jak vam to prijde? Ktera varianta spis?

MEDIUS
    MEDIUS --- ---
    STRYX: Krása, díky.
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: to uz si asi 4ty :))) hehe, kdyz si vezmes, ze jich mas delat behem pul roku 120, tak to budu drzet palec :)
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    STRYX: Broken Sword!
    STRYX
    STRYX --- ---
    Take ze to je testovaci background pro hru adventurniho typu. ;o) Zatim to ale prochazi trochu vagnim procesem reseni pracovnich pristupu atd. Kdo vi co z toho jeste bude.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    STRYX: to vypadá jak z nějaké adventury
    STRYX
    STRYX --- ---
    Zase neco normalniho. Interier:

STRYX
    STRYX --- ---
    Diky :o) Myslim, ze rozumim vasim vyhradam i jejich opodstatnenosti a ze sve prevazujici pozice se s nimi ztotoznuji . Nicmene nakonec je to takovehle a prijde mi to dobre. Tarotovy dojem je dan nejspis tim, ze jsme pri tvorbe prijali situacni dynamiku nekolika karet a tak se to tam obtisklo do vyrazu.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    BRAMBOREENA: mam uplne stejnou asociaci :-)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    STRYX: Tohle je ovšem těžká mystika! Myslím, že jsi právě vynalezl nové arkánum do Tarotu :) Na mě je to trochu moc popisné a málo zahalené tajemstvím, předchozí vývojové články fialové série mě nadchly víc... ale i tak - líbí :)
    BRANA
    BRANA --- ---
    taky krasa ;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam