• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    STRYX
    STRYX --- ---
    FRANKVFX: Je na to takovy zabavny programek. Mandelbulb 3d.

Mandelbulb3Dv178.zip (1323575 B)
    FRANKVFX
    FRANKVFX --- ---
    STRYX: to je 3Dcko nebo co ???
    STRYX
    STRYX --- ---
    jenom tak nejake fraktaly

VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    STRYX: ... I need to get laid :D
    STRYX
    STRYX --- ---
    Nestydata kopirka ciziho designu, ktere mel na tricku Day9 v jednom ze svych VOD castu. Tak moc jsem mu ho zavidel, az jsem si ho take udelal :o)

...a jak by rekl bracha: "Also if you understand this you need to get laid, nerd!"

STRYX
    STRYX --- ---
    Aktivismus :o)

KERWIL
    KERWIL --- ---
    STRYX: Nádhera, uplně mi to evokuje léto!
    ZORKAL
    ZORKAL --- ---
    STRYX: Dobry, kdyby se to udelalo jako plakat, tak bych to piratsky lepil po depresivnich verejnych budovach...
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    STRYX: Nindžové na dovolený! :D To se teda od původní verze dosti liší... Je to profi, ale únavu úplně chápu - a těším se radši na další želvy, palmy nebo les! :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Po mnohonasobnem predelavani a trech neohlasenych zmenach formatu take snad uz finalni varianta Rytiru ctyriceti ostrovu. Nakonec jsem s tim vzasade spokojen i kdyz mozna je to spis unava a smirenost. Nektere pozadavky mi celkem rozbouraly koncepci, kompozici a ke konci jsem toho mel uz trochu dost.

STRYX
    STRYX --- ---
    Ctvereckove experimentovani. Rovnobeznost je trochu zkreslena objektivem.

STRYX
    STRYX --- ---
    Kvetiny I - olej, 80x80

aneb druha perinatalni matrice asi :o) Trochu kyc do terapeutickych cajoven apod. Zvazuji jestli udelat celou serii takovych podobnych prostoru nebo jej pouzit jako podkladni vrstvu do zamyslenych experimentu s rastrovanim.

JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    STRYX: Ten čtvrtý zleva úplně evokuje Dálný východ, nádhera! Všechny jsou moc pěkné.
    STRYX
    STRYX --- ---
    Par skic.

STRYX
    STRYX --- ---
    WILLOW: Je to tak. Trochu me sice mrzelo, ze ty sovi oci navazuji linkou, nebot treba u pf jsem to vyresil tak, ze jsem prskavku zaclonil dlani, ale nakonec mi to neprijde az tak rusive. Jinak je to take poskladano v ps asi ze tri obrazku.
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    STRYX: sova je jednim tahem ... jsem si stim na pf uz kdy si hral a pismena jako E, H a A jsem skladal az v PS http://www.willowland.ic.cz/FOTO/Vanoce.jpg
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    MERLKIR: Bohuzel neda. Byl to darek :o)
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    STRYX: da se koupit? :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Dalsi obrazek. Bohuzel ty barvy jsou na fotce nejak sejdrem. Ta zluta je vic okrovejsi a zelena min zari a je vic do zluta. Zkousel jsem s tim hybat ale nejak se mi to nedari. Tak asi jenom pro dokumentaci.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam