• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    STRYX
    STRYX --- ---
    DARJEEL: To je jenom vyznaceni orezu pro karticky. Tistene to bude o 45 stupnu pootocene. Je to kvuli tomu, ze karticky budou polozene ve stredu planu. Kdyby mely beznou orientaci, tak bud dojde k urcite hierarchizaci ci polarizaci tim, jak budou serazene a natocene. Nebo bych je musel orientovat do swastiky. To bych sice povazoval za zabavne, ale lepe nedrazdit hada bosou nohou. Tohle reseni drzi stredovou symetrii ctverice, je vyrovnane a dobre vyuziva prostor planu.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    STRYX: Ty obličeje jsou v kosočtvercích záměrně? Dokázal bych si docela živě představit spousta fórku od dětiček zaměřených na tento detail :)
    (že teda vypichuju takový "nepodstatný" detail .)
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: a me neudelal :))))
    STRYX
    STRYX --- ---
    DOUPLE: Je to tak. Mel jsem k tomu ruzne instrukce. Nekdy, ze maji vypadat presne jako na fotce, jindy jsem je konstruoval z x fotek a ruznych pozadavku. Bohuzel lidi a obzvlast portrety jsou tak trochu moje slaba stranka a tak kdyz se nekde muzu chytit fotky, tak sklouznu k prilisne popisnosti. Kdyz ji ale nemam k dispozici tak uz nedokazu uplne udrzet ten samy standard.

Celkove jsem myslim udelal, co bylo v mych silach. Ke konci mam pocit, ze jsem se i vykreslil do te miry, ze zminovany rozdil neni tak markantni jako v prechozi sade portretu. Predpokladam ze v dalsi varce to bude jeste mene patrne.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    STRYX: jednotlive jsou pekny, ale jako celek mi to prijde nevyvazeny. Z Petra, Tunga a Maryam mi prijde ze uz moc kouka fotkova predloha, naproti tomu Simona, Spitihnev a Lucka vypadaji jako bys je klidne dal bez predlohy.
    STRYX
    STRYX --- ---
    Dalsi hlavicky.

FALLIE
    FALLIE --- ---
    velká gratulace, uz je na čase, aby si taky někdo Stryxe všiml, škoda, že už není tak úplně "domácí"
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    STRYX: Nominace jsou třeba na stránkách nové Ikárky: http://www.casopisxb1.cz/aktuality/nominace-akademie-sffh-za-rok-2011/ nebo přímo na jejich stránkách - http://www.asffh.info/
    STRYX
    STRYX --- ---
    FORFUN: Je to on :o)

BRAMBOREENA: To je od nich pekne. :o) Vubec jsem netusil, ze se neco takoveho deje. Jsem zvedav, jak to dopadne. Maji na to nekde stranky? Nedari se mi je dohledat..
    FORFUN
    FORFUN --- ---
    STRYX: At žije Lukáš neužil .)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    GROBENIUS: Jupí, dobře si Akademici všimli, Stryx si to zaslouží! Držíme palce v druhém kole!
    GROBENIUS
    GROBENIUS --- ---
    Šerosvitné nominace Akademie SFFH za rok 2011:

Nejlepší povídka
    Karolina Francová: O chlapci, který kreslil komiks (Tajná kniha Šerosvitu)

Nejlepší dílo (domácího) výtvarníka
    Jan Dřevíkovský (Tajná kniha Šerosvitu)
    STRYX
    STRYX --- ---
    VOJTIDLO: Ke vsem jsem mel nejakou fotografii. Jsou tam ale ruzne miry pozmeneni. Zluta blondyna a ta v te ruzove cepici jsou uplne presne podle fotky. Zbytek je vicemene pozmenen podle pozadavku. Bud se menil vek, osvetleni, saty atd. K horalovi jsem dostal treba tohle. :o)

VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    STRYX: Jel jsi podle fotografii nebo dle fantazie? Ta bloncka je velmi realisticka, ale horal moc ne
    FRANKVFX
    FRANKVFX --- ---
    STRYX: dobře Ty !
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DARJEEL: mě je dvanáct a nechápu to :)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    DARJEEL: jako malej kluk? Nikdy! :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LORD_SHAPER: tak si vyber nějakej ženskej charaker, což? :)
    STRYX: bezvadný! Koukám, že někteří mají v pozadí nedávno pastované patterny! :)))
    ILTU
    ILTU --- ---
    FALLIE: Ne, ta naopak bude ve skutečnosti velice zranitelná a bez zkušeností s fyzickou láskou!
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    já bych jako chtěl interagovat s tou blonckou (doufám, že má ve vlastnostech "necudná")
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam