• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    www.strixovo.cz
    rozbalit záhlaví
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    GROBENIUS: Jupí, dobře si Akademici všimli, Stryx si to zaslouží! Držíme palce v druhém kole!
    GROBENIUS
    GROBENIUS --- ---
    Šerosvitné nominace Akademie SFFH za rok 2011:

Nejlepší povídka
    Karolina Francová: O chlapci, který kreslil komiks (Tajná kniha Šerosvitu)

Nejlepší dílo (domácího) výtvarníka
    Jan Dřevíkovský (Tajná kniha Šerosvitu)
    STRYX
    STRYX --- ---
    VOJTIDLO: Ke vsem jsem mel nejakou fotografii. Jsou tam ale ruzne miry pozmeneni. Zluta blondyna a ta v te ruzove cepici jsou uplne presne podle fotky. Zbytek je vicemene pozmenen podle pozadavku. Bud se menil vek, osvetleni, saty atd. K horalovi jsem dostal treba tohle. :o)

VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    STRYX: Jel jsi podle fotografii nebo dle fantazie? Ta bloncka je velmi realisticka, ale horal moc ne
    FRANKVFX
    FRANKVFX --- ---
    STRYX: dobře Ty !
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DARJEEL: mě je dvanáct a nechápu to :)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    DARJEEL: jako malej kluk? Nikdy! :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LORD_SHAPER: tak si vyber nějakej ženskej charaker, což? :)
    STRYX: bezvadný! Koukám, že někteří mají v pozadí nedávno pastované patterny! :)))
    ILTU
    ILTU --- ---
    FALLIE: Ne, ta naopak bude ve skutečnosti velice zranitelná a bez zkušeností s fyzickou láskou!
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    já bych jako chtěl interagovat s tou blonckou (doufám, že má ve vlastnostech "necudná")
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    STRYX: tak to jo
    STRYX
    STRYX --- ---
    CAR2N: Deskova vzdelavaci hra pro deti, kde se budou resit v ramci zastresujicich pribehu ruzne situace, kdy je zapotrebi vselijak kooperovat.

LORD_SHAPER: No, to jsem zvedav, co na to nakonec deti. :o) Kazdopadne to jsou charaktery, se kterymi budou interagovat a nikoliv primo jejich predstavitele ve hre. Pointa je v tom, ze kazdy ma nejake charakteristicke rysy ci vlastnosti, ktere se projevi v pribehu. Nektere ocividne (tomu se smejou ze ma knir, nekdo je crazy, jiny je flegma atd.) a dalsi ne tak zjevne (reaguje agresivne na neco, vzdycky pomuze slabsim, stydi se ze je chudy atd.). Trik je v tom, ze ve hre lze jednotlive postavy poznat do vetsi hloubky a porozumet jejich postojim v situacich a na zaklade toho jednat smysluplneji.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    STRYX: no nic proti, ale já bych si z nabídky chlapeckých charakterů jako dítě nevybral. Kníráč, Pizizubka a Čumil jsou naprosto nemožní a Voskovej Ksicht či Chcípák Šedivák jsou spíše menší zlo než cokoli jiného. (Dneska, bych ale s jistotou bral Čumila, kterej je uplně ligovej).
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    a co to bude ten multipolis, ze se tak blbe ptam? :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Prvni varka charakteru do multipolis.

KERWIL
    KERWIL --- ---
    STRYX: Tenhle je best of z meho pohledu :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    YMLADRIS: BRAMBOREENA: ESTEN: Jak se s tim postupne ucim, tak se snazim kombinovat ruzne druhy vyrazu v jedne funkci. Zatim mi to poradne nejde, tohle jsou jenom takove prvni vlastovky. Koukal jsem na nejake profiky a tem se dari uzasne promeny tvaroslovi. Trochu tusim, ze to delaji pres funkci DEkombinate, ale zatim jsem s ni nebyl uplne uspesny.

BRAMBOREENA: Pokoj kostlivec je trochu evil. Jak ma ty ostre hrany, kovove vzezreni a retezove prvky. Ale zaroven ma urcitou vtiravou estetiku. Trochu mi pripomina tu kostku z Hellraisera. Samozrejme s trochu jinym nadechem.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    YMLADRIS: mne teda symetriady ze solarisu, ty jsem si predstavoval velice podobne..
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    YMLADRIS: Souhlas, líbí se mi všechny, ale ta první krajinka odsud -
    STRYX - u mě taky vede; vidím v tom umělý satelit, propojení techniky a organických komponent...

Tohle STRYX působí až nadpřirozeně :) Pokoj kostlivec! Když dům umře a jde strašit, vypadá to přesně takhle.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    STRYX: ten prvni je the best

... porad to asociuje Termitanskou civilizaci z Carda
    STRYX
    STRYX --- ---
    A finalni kostka, ktera se mi teda moc libi:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam