• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    STRYX: to je dobry! Deti znudene jednoduchou aritmetikou budou cucet na fraktaly a dusevne se tak pripravovat na budouci experimenty s lsd .)
    STRYX
    STRYX --- ---
    V Loris Games vydavame prvni hru na sve triko. :o) Jde o kostkovou hru, na ktere se budou deti ve skole ucit zakladni aritmeticke operace. Mam radost, ze se mi tam podarilo upichnout par fraktalnich krajinek.

STRYX
    STRYX --- ---
    Par fraktalu pro oziveni. Ten prvni je Alistairuv.

STRYX
    STRYX --- ---
    BRAMBOREENA: A hele :o) To jsem opet vubec netusil. Dik, za info :o)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Další nominace Stryxovy obálky Tajné knihy Šerosvitu, tentokrát na cenu Aeronautilus, bohužel zase neproměněná :( - je to pech, vždycky ti to o kousíček uteče :)
    Zde článek od Julianne: http://www.casopisxb1.cz/aktuality/festival-fantazie-2012/ (je to reportáž z Festivalu Fantazie, ceny jsou až na konci).
    STRYX
    STRYX --- ---
    Z kreslici seance s Alistairem, kde jsem si vyzkousel praci fakt bezvadnymi prapodivnymi inkousty. Obrazek se trosku slozite foti, protoze vetsina pouzitych barev mela metalickou slozku nebo byla mixovana s perleti, tak ta barevnost je jenom priblizna.

KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    STRYX: ma takovej spravne nepritomnej vyraz, asi moc hraje hry
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    KEMENTARI: Presne tak!
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    LEON_CHAMEAU: hustoň :)
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    DRAKKA: Outlon je totiz husty!
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: i prokreslena postavicka muze byt v logu neprokreslena :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    CORNHOLIO: Je mi to uplne jasne. :o) Ale cesta byla trnita, nekolik tydnu se k tomu vyjadrovalo sest lidi s ruznymi nazory. Jednim z faktoru bylo, ze by melo jit o prokreslenou postavicku, ktera by mela byt prenesitelna do flashove hry.

DRAKKA: Myslim, ze je to trochu dada, ale zaklada se na pribehu, ze na nekoho spadlo se stromu zvire s velkyma ocima a ze to musel byt outlon. Uplne to nechapu, ale pote co bylo slozite dohodnout se na jinem jmenu, outlone nakonec odsouhlasili vsichni. :o)
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    pekne, ale osobne bych to jeste zjednodusil, aby to bylo vice "logo":)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: jak jste prisli na outlone?:-)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Zakladame spolecnost na vyrobu deskovych her Loris Games. Jejim maskotem bude zviratko Loris, cesky Outlon.

Po mnoha diskuzich, variantach a iteracich napadu vzniknul tento motiv do loga.

STRYX
    STRYX --- ---
    FALLIE: Jelen chybi, to je fakt. Ale snazil jsem se tam davat (s vyjimkami) objekty alespon trochu kruhoveho charakteru. Jelen z principu precuhuje parozim. Premyslel jsem treba o jezkovi, ktery by nesl jabko na zadech, ale nakonec se tam kompozicne nevesel. :o)

SULINAR: Diky :o) Jak rika Zorkal, plakaty budou.

BRAMBOREENA: Diky moc. Sova je Bubo ze stareho souboje titanu. :o))
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    STRYX: kde je jelen? Aspon, že sova tam je :D
    ZORKAL
    ZORKAL --- ---
    SULINAR: To si vsichni povesime na zed :), budou z toho i plakaty (kde to teda trochu zhorsi ty loga).
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    STRYX: jako jo, tohle bych si pověsil na zeď :)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    STRYX: Sova! Vidím sovu!!!
    A je to NÁDHERNÉ!
    Čili to bude úplně místo toho stromu? Je to každopádně mnohem méně předvídatelné, než byl ten strom. To byl obrázek, který napadne každého. Tohle je originální.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam