• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    STRYX
    STRYX --- ---
    Par piratu

STRYX
    STRYX --- ---
    DRAKKA: Jak rika KERWIL, rychla karetni hra, kterou lze hrat i v mirne podrousenem stavu :o)

ISIS: Budu davat update. :o)

PHOB: Diky za nabidku, ozvu se :o)
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: taky se tesim co to bude zac, :)) kdyztak jsem otevren konverzaci a kritizaci :)))))))))))))
    ISIS
    ISIS --- ---
    STRYX: huraaa! :) ..to jsem zvedava ,co to bude
    KERWIL
    KERWIL --- ---
    DRAKKA: Bude to rychla a zabavna piratska hra urcena predevsim do pristavnich putyk pro vsechny protrele morske vlky a vlcice, takze tentokrat zase z hodne odlisneho soudku :) Snad se bude libit.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: to bude zas nejaka "vychovna" nebo tentokrat urcena i pro sirsi publikum?
    STRYX
    STRYX --- ---
    V Lorisu pripravujeme dalsi hru, tentokrat s piratskou tematikou.

STRYX
    STRYX --- ---
    Loris Games PF 2013

STRYX
    STRYX --- ---
    Snove deniky.

KERWIL
    KERWIL --- ---
    STRYX: Hehe, to je taky fakt :) Ve skutecnosti cekame, az se tve umeni vytribi natolik, ze stvoris dilo nesmirne krasy a nesmrtelne hodnoty ;)
    STRYX
    STRYX --- ---
    KERWIL: Kdyz vy porad jenom napinate :o))
    KERWIL
    KERWIL --- ---
    STRYX: Moc pekny, to abych se zamyslel nad tim vlastnim az do toho konecne bouchnem :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    Vizosky.

LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    STRYX: Jj, to ani nebolo myslene inak ako hracka :) Len som si vsimla, ze si symetricky naladeny podobne ako ja ;)
    STRYX
    STRYX --- ---
    LEON_CHAMEAU: Je to prima. :o) Trochu jsem si s tim hral a produkuje to efektni veci. Chci se ale sverit urcitou frustrujici zkusenosti. Bohuzel mi prijde, ze je tam (obdobne jako u Alchemy), urcity otravne limitujici faktor toho, ze ta technologicka forma znacne urcuje podobu vysledku. Vzhledem k tomu, ze u tohoto programu jde o hricku jednoho triku, tak opravdu ve velke mire.

Kdyz jsem si tu pred casem skicoval v Alchemy, propadl jsem po case pocitu, ze veskere vystupy jsou pomerne urcujicne sevreny v zelezne kosili nastroju, ktere nabizi. Jak jsem postupoval v seriich tech skic, muj pristup k dilu postupne nabral podobu snahy vymanit se z neustale znovu vystupujiciho vyrazoveho vzoru. Na jednu stranu sice rozmaniteho integrovanou nahodnosti tvaru linky, na druhou ubiteho homogenitou statistickeho prumeru tech odlisnosti. Je to docela paradoxni, vzhledem k tomu, ze Alchemy bylo ideove designovano jako nastroj pro rozvijeni fantasie a nahodilych vizi. Kdyz si ale clovek projde internet, zjisti, ze vetsina vystupu vypada +/- obdobne. Porad mi prijde prima a treba rorschachovska moznost kombinace zrcadlovych os a nahodnych tvaru je vzdycky ukrutne zabavna. Presto se domnivam, ze aby se tenhle koncept posunul nekam dal a dostal puvodnim ambicim sveho zameru, bylo by zapotrebi spis neco jako simulace dynamiky kapaliny nesouci pigmenty nez jedne vektorove linie s nekolika malo randomizovanymi parametry.
    STRYX
    STRYX --- ---
    Svatebni oznameni. Chteli cartoonove krokodyly v tropech. Kazdy jsou z jineho kontinentu, takze jsou tam ty dva brehy v pozadi a potkavaji se na tretim. Ve spodni casti misto pro text s konkretnima informacema.

LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Hracka podobna alchemy: http://new.weavesilk.com/
    STRYX
    STRYX --- ---
    BRAMBOREENA: Je to King-Kong :o) Sovu jsme zapomeli doma, protoze byla v Halloweenske sade vykrajovatek, takze na ni doslo az v druhe vlne peceni. :o)

SOMBRA: Okridlena zelva je nas mistni snovy maskot :o)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    SOMBRA: Jo! Máš pravdu, už ji taky vidím! Teda... že by se soví téma vyčerpalo AŽ TAK?! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam