• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    STRYX
    STRYX --- ---
    A jeste titulni stranka. Nutno podotknout, ze narozdil od cernobilych obrazku, ktere jsem si jeste vicemene mohl pojednat jak jsem chtel, tenhle jsem dostal cely presne nadiktovany vcetne kompozice, prvku i detailu. Puvodne jsem ho chtel pojmout stylizovane ve 2d jako vitraz s barevnym sklem a durazem na outliny podobne jako je styl cernobilych ilustraci. Avsak pote co jsme se s nakladatelstvim pomerne neuveritelne zhadali, nemel jsem uz silu se s nima dohadovat jeste o necem dalsim a zachranit je tak pred jejich mainstreamovym vkusem. Po okrajich jsou orezove plochy a hrbet

STRYX
    STRYX --- ---
    K obrazkum pribyl jeste jeden novy, se vzdusnou bitvou.

STRYX
    STRYX --- ---
    Zda se, ze ilustrace k Vanocnimu pribehu jsou po dlouhych bojich konecne hotove. Takhle nakonec dopadly predelavky:

STRYX
    STRYX --- ---
    Zase par fraktalu. Zjistil jsem, ze malo-cim si po praxi tak zarelaxuju :o)

STRYX
    STRYX --- ---
    DRAKKA: Maji verzi s anglickymi pravidly :o)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: a nevadi jim ze je to v cestine?
    STRYX
    STRYX --- ---
    DRAKKA: Deti to obecne bavi. Take jak se to hraje pri vyucovani je zabavnostne vdecne.
    CAR2N: Je to tak. Fotil to ID Hranicar, ktery to tam siri, predpokladam ze to chce dat do nejakych propagacnich materialu :o)
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    STRYX: to je jak reklamni fotka! :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: jak se jim libi numerix?:-)
    STRYX
    STRYX --- ---
    SULINAR: Diky :o) Pokud budu mit jenom trochu casu, mam dost chut se prave do te lode, nebo do nektere z krajinek pustit i v barve.
    STRYX
    STRYX --- ---
    Mimochodem Numerix v Tanzanii :o)

STRYX
    STRYX --- ---
    Grafika pro web Piratu.

SULINAR
    SULINAR --- ---
    STRYX: super jako vždy, některé by stály za další rozpracování. Třeba ta loď k tomu úplně láká :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Po dlouhe dobe jsem si zase zakreslil jen tak pro radost.

STRYX
    STRYX --- ---
    PHOB: To bude to manualni ostreni ve tme :o)

PHOB: Zajimave. Koukal jsem na to jenom chvilku, ale nepodarilo se mi do toho proniknout natolik, abych nakreslil neco pekneho..
    PHOB
    PHOB --- ---
    neco pro Tebe :)

Psykopaint - Create and paint amazing art from photos
    http://www.psykopaint.com/
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: ale travu mas ostrou :)))
    STRYX
    STRYX --- ---
    Podarilo se mi vyfotit svoji prvni sovu. Mel jsem na ni uz nejakou dobu zalusk, protoze jsem pri nocnim dymkovem sezeni na strese rozpoznal v okoli hukot paru sovy palene. Doposavad jsem je ale poradne nevidel. Az tentokrat jedna pristala na sloupku v zahrade. :o)

Kvalita je mizerna, v uplne tme jsem ostril manualem a fotil na pulminutouvou expozici.

ISIS
    ISIS --- ---
    STRYX: mne prijde ,ze nekteri maji oci prilis daleko od sebe
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: i mne to tak prijde, ale rikala jsem si ze to byl mozna tvurci zamer :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam