• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    STRYX
    STRYX --- ---
    Zkousel jsem nove stetce a do tohoto jsem se nejak zakoukal. :o)

STRYX
    STRYX --- ---
    JOKERKA: :o)
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    STRYX: Z toho prvniho jde na me zavrat! :) Nadhera krasa!
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    STRYX: Aww, kočička se sovičkou
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    STRYX: Tvé olejomalby se mi líbí čím dál, tím víc. Budu se těšit na další.
    STRYX
    STRYX --- ---
    Olej na platne, 80x80 cm.

STRYX
    STRYX --- ---
    PHOB
    PHOB --- ---
    ty o, ze bych taky poridil malacca ? :)))
    STRYX
    STRYX --- ---
    PHOB: SULINAR: Diky za feedback! Jeste to promyslim. Jak to melo byt svetle, bal jsem se jit do vetsich kontrastu, ktere jsou mi jinak prirozenejsi a odtud ty stiny. Co se kol tyce, rozumim namitce. Zase ale potrebuji aby byla ozubena, jinak ztrati svoji pointu.
    STRYX
    STRYX --- ---
    FORFUN: Mam velikou radost, ze se Ti hra libi. Dik za reakci. :o)
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: ja ti nevim, charaktery super, ale mam z toho divny pocit, jakoze z celku... asi mi tam nesedi ta zem, a jak nekdo psal kola byznysmenu... trosku litaji...
    nebal bych se pritvrdit stinem pod autem... atd
    FORFUN
    FORFUN --- ---
    Dorazila Malacca (chválím spolehlivé a příjemné vystupování zákaznického oddělení Loris games)!!!! Hned jsme odehráli 6 testovacích partií. První dojmy jsou podobné jako z Citadely, která také spoléhá na risk, empatii a taktiku. Grafické zpracování už jste všichni viděli, ale ve fyzické podobě je ještě kouzelnější. Nevýhodou, podobně jako je tomu u her, které funfují na podobném principu, je alespon pro mne, hra ve dvou hráčích, která se může stát předvídatelnou a příliš jednoduchou. Další partie už jsme odehráli ve čtyřech, což bylo o poznání zábavnější. Těším se příslibu střetu v 6, či 8 hráčích!!! Sakum prásk indivindy hodnocení po prvním odehraném večeru zní: za nabídnutou cenu je to velká porce zábavy, kterou pravděpodobně docením až počtem nahraných kol a zvyšujícím se okruhem přátel, kteří budou ochotni k tomuhle sympatickému výtvoru zasednout.
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    STRYX: bozi!
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    STRYX: pěkný, akorát mi ta kola, na kterých jezdí, připadají jako pily :))
    STRYX
    STRYX --- ---
    V Lorisu ted pripravujeme novou hru, pokracujici v serii Ekopolis a Multipolis, tentokrat pomahajici s vyukou zakladu ekonomiky. Hra jiz neni dotovana EU a tak bude k dostani i v beznem prodeji Novinkou take je, ze tentokrat jiz nejsme subdodavatelem pro Scio ale partnerskou spolecnosti.

Titulka byla docela vyzva. Puvodne jsem ji delal ve stylu abstraktni kompozice typu Multipolis, pracujici s motivem propojenych mechanismu a soukoli, ktere ovladaji lidske ruce, ale tento navrh byl pro negativni asociace s nim spojene zamitnut. Byla vznesena spousta pozadavku od pouziti zlutych svetlych barev (ktere pry maji statisticky nejvetsi prodejnost :o)), pres hravost (aby se nikdo nezalekl prilisne slozitosti), crazy pojeti (protoze hra je v podstate vcelku abstraktni a matematicky zamerena, coz se spatne znazornuje s vtipem v jine forme) po pritomnost manazeru a maskota hry (aby bylo s kym se identifikovat :o)). Zaroven jsem se idealisticky nechtel vzdat motivu clockworku a jeho ovlivnovani hraci, ktery podle mne hru vystihuje nejvic a kdyby nebyl pritomen tak by obalka imho s hrou vlastne temer nesouvisela. Musel byt ale proveden nejak tak, aby prilis neevokoval nebezpeci "semleti". Rozhodl jsem se tedy pro vyrazovy styl, ve kterem jsem jeste nedelal a ktery mi vysel jako nejlepe naplnujici vyse zminene pozadavky. Bylo to dobrodruzne, ale nakonec jsem s vysledkem spokojen. :o)

STRYX
    STRYX --- ---
    Fraktaly po praci :o)

A bonusovy fraktal od Vrnk:

FORFUN
    FORFUN --- ---
    370 kč je více než přijatelná cena!!! okamžitě ibjednávám:) díky za zprávy!

STRYX
    STRYX --- ---
    FORFUN: Tadaaa! :o)) Malacca je v prodeji na e-shopu a behem par tydnu se dostane i do kamenych obchodu.

Eshop | Loris Games - Loris Games
    http://www.lorisgames.cz/cs/eshop/

STRYX
    STRYX --- ---
    FORFUN: Ahoj. Nekdy zrovna v techto dnech by mela Malacca vyjizdet z tiskarny. Pak se bude jeste kompletovat a prepravovat. Presna data neznam, nebot ted se venuju dalsi hre, kterou pripravujeme a tohle resi nekdo jiny. Kazdopadne bych ocekaval, ze behem nejblizsich tydnu by mela byt nejakym zpusobem k dispozici. Dam tu vedet, jakmile k tomu dojde :o)
    FORFUN
    FORFUN --- ---
    Zdravím, je možné se někde dozvědět, kdy vychází Malacca a je popřípadě možné si ji předobjednat? Na stránkách Loris games je pouze informace, že vyjde v červnu 2013.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam