• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    www.strixovo.cz
    rozbalit záhlaví
    STRYX
    STRYX --- ---
    DARJEEL: Tak ja uvidim... treba bude Zeratul :o))
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    STRYX: Zeratul by byl dobrej! :o)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: tak to jsou naprosto luxusni podlozky :-) daji se nekde zakoupit?:-)
    STRYX
    STRYX --- ---
    WILLOW: Krome hrani a fandeni mam jeste kamarada korejce, ktereho tam potkam :oD Jinak ale nic zvlastniho, je to jedina hra, kterou v poslednich letech hraju, tak proc si nezafandit ve vetsim stylu ;o) Navic je potreba fandit proti korejcum a pomoci tak zviklat jejich hegemonii. :oD Na ilustrace se zatim nechystam, vsechny ty motivy mi prijdou desne provarene, ale tak kdo vi... treba jednou nejake guilty pleasure space mariny, nebo Zeratula...
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    STRYX: co mas spolecneho se starcraftem teda krome hrani a fandeni ??
    rozhodne bych byl zvedavej na ilustrace ke starcraftu ala Stryx :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Btw disclaimer: Jsem zase zpatky v CR, hura! :o)

23. - 27.10. Jedu do Essenu s Loris games na veletrh deskovych her prezentovat Malaccu. Jestli tam nekdo budete, urcite se stavte u naseho stanku. :o)

28. 30.11. Jedu do Jonkonpingu na Dreamhack open fandit Evrope ve Starcraftu. Kdybyste tam nekdo jeli, dejte vedet :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Čtveřice sympatických chlupáčů si nakonec našla cestu na jídelní podložky, na které od počátku směřovala. Povrch s grafikou je omyvatelný, tělo podložky je korkové.

ALMAD
    ALMAD --- ---
    STRYX: Super, diky!
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    STRYX: och, wow! nevím proč, ale nějak mě to dostalo...
    STRYX
    STRYX --- ---
    Zdál se mi sen, ve kterém jsem se procházel rozsáhlou galerií s obrazy různých motivů a stylů. Prohlížel jsem si je a v duchu hodnotil. Toto je jeden z nich. Myslím, že se mi jej podařilo zachytit poměrně věrně.

STRYX
    STRYX --- ---
    RAEL
    RAEL --- ---
    STRYX: Jsem ráda zy Tyhle Tvoje popisky! Díky!
    STRYX
    STRYX --- ---
    Jeste popisek pro celou serii:

Napucnutý králík sedí obklopen jetelem ve svém květinovém kráteru na Měsíci a roztlouká lék nesmrtelnosti.
    Antitetická kočka, lačná po mlsu, tak trochu losos, občas připomíná labuť, zastupuje i nepřítomného hada, o kterém každý ví, že je drakem vlnícím se napříč tvary ve svých nekonečných smyčkách.
    Jelen klíčí z kameného květu a majestát jeho paroží vystupuje před korunou nesoucí prazvláštní plody.
    Čtveřici uzavírá rekurzivně reflexivní sova.

Uz dlouho jsem si rikal, ze bych mohl nejak ztvarnit ma top oblibena zvirata a dosel jsem k teto ctverici. Jako kazda uzavrena kvaternita tenduje rozprostrit sve jednotlive elementy do polarizovanych pozic, se kterymi jsem si v teto serii pohral. Neni za tim zadny veskrze konzistenti rad. Je to do velke miry nezavazna vytvarna hra, ale vychazel jsem ramcove z urcitych beznych logickych cleneni ctveric. Jednak je tam vztahovost primarniho elementu A, proti elementu B, synteza AB, a pozice 0. A je kralik jakoze proklamativni pozitivni staticky zaklad. Kočka je antiteze v pohybu, změně a dynamice (v irskem mytologickem kabatu, protoze je to tak sexy). Jelen skrze aristokraticke konotace prinasi element ctnosti v kontruktivni synteze. Ctvrta pozice je vzdy trochu podivna, me intuitivni reseni byla reflexivni sova ktera z podstaty reflektivity vystihuje nesubstancialnost pozice 0. Zaroven v sobe objektifikuje reflexivni proces a tak stoji (pro ctvrty prvek typicky) jako pars pro toto tj. cast za celek, protoze bez reflexivni provazanosti by prvky postradaly relace a netvorili kvaternitu v prve rade.
    STRYX
    STRYX --- ---
    DRAKKA: Sovy jsou vzdycky trochu ambivalentni. :o)

KORAL: To je proto aby byla jakoze rekurzivne reflexivni.

SOMBRA: Diky, to mam radost :o)
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    STRYX: mně se naopak odraz v jejích očích jí samé - a to obrovské oko - MOC líbí! je to totálně boží!
    KORAL
    KORAL --- ---
    STRYX: Mě tam spíš nesedí odraz v jejích očí, její samotné, je to divné :)
    Ale jinak se mi to líbí. Smysl pro detail, se opět dostavil v plné síle :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: mno ale moc jako sympaticky chundelac teda nevypada :-)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Sova uzavira ctverici sympatickych chundelacu.

SULINAR
    SULINAR --- ---
    STRYX: paráda! Ono ta fialová více evokuje rozbouřené moře a méně světla, tyrkysová zase spíš slunečno. Takže volba byla myslím správná :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    SULINAR: Porad se mi v hlave prevaloval ten Tvuj napad premalovat lod s troubicima rybama do barvy... az na to nakonec doslo. Dlouho jsem se nemohl rozhodnout mezi tyrkysovo ci fialovou paletou. Fialova to nakonec vyhrala, za tyrkysovou tam zustaly jen ryby. :o)

STRYX
    STRYX --- ---
    KERWIL: Vzhledem k tomu, ze tu za gram travy jdes sedet na deset let do vezeni, kde uz nejsou zadni dalsi belosi... tyhle veci tu uz par let radsi neriskuji :o) Ono ale ani neni treba, samo prostredi je obcas pomerne dost psychydelizujici :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam