• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    FALLIE: ono to není o tom "všechnu spotřebu elektřiny", která je v průměru bohapustá, ale taky o tom uvědomit si skutečnou hodnotu elektrické energie, vážit si jí a používat jí rozumně. A potom taková věc jde realizovat. Znám víc lidí, kterým solary v podstatě stačí... takže za mě škoda. Ten obrázek vlevo ve mně vyvolává docela husí kůži, přitom je to běžná realita...
    STRYX
    STRYX --- ---
    FALLIE: Mne je to docela lito. Myslim si, ze to mohla byt zajimava prace a spousta zabavnych ilustraci. Je fakt, ze klient byl trochu ideologicky vyhroceny, ale to je asi nevyhnutelne, kdyz se ma jednotlivec rozhoupat k zainvestovani nejakeho podobneho neziskoveho projektu. Osobne mi prijde propagace alternativnich zdroju energie v celkovem souctu jako pozitivni vec. A co se tyce reseni pro rodiny dum, z osobni zkusenosti vim, jak ID Alistair v jednom presne takovem zije jiz pres deset let a po nespoctu casu, ktery jsem tam stravil mi to neprijde nikterak utopicke. Ba dokonce si myslim, ze by mu leckdo jeho bydleni mohl zavidet.
    STRYX
    STRYX --- ---
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    STRYX: ještěže tak :D Představa, že by těhle pár solárních panelů vyřešilo všechnu spotřebu elektřiny u rodinného domku je trošku utopická...
    STRYX
    STRYX --- ---
    Ilustrace k encyklopedii alternativnich zdroju energie. Projekt se ale nakonec nebude realizovat :o(

KORAL
    KORAL --- ---
    STRYX: klobouk dolu, vážně dobrá práce !
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    STRYX: Drzime!
    STRYX
    STRYX --- ---
    SULINAR: Je to tak. Musim se priznat, ze kdyz si obcas pustim https://www.youtube.com/watch?v=qhA_UwxO-xo tak jsem trochu na mekko :o) Svata se dostal k editoru RTC a udelal pro DM2 tak trochu obdobu toho co byl Chaos Strikes Back pro DM1. Jojo, clovek zavzpomina jak lovil ve tme v desti vlky v bazinach :o)

PHOB: Diky :o)

WOODMAKER: ALMAD: Veci se daly trochu do pohybu. ;o) Drzte nam palce at to vyjde.

MERLKIR: Diky. Nejprv jsem chtel rici, ze nedelam, ale pak jsem si vzpomnel, ze mam na konte pres 1000 30x30 ikonek do urticy. Je to uz ale nejaky patek :o) Problem s DM2 je, ze ma zakladni ikonku jen 16x16 coz je opravdu malo. RTC konverze sice umoznuje 32x32, ale to se trochu tluce s puvodni grafikou. Delal jsem teda 32x32 na trochu fake 16x16 pruhlednost. Myslim, ze nakonec je to docela ok.

Pro zajimavost z Urticy:

MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    STRYX: ty jsou boží! Děláš pixel art často, nebo je to poprvé? Rád bych to zkusil, ale nejdřív bych potřeboval tutorial aspoň na základy...
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    STRYX: !!!
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    STRYX: deskovka!
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: kruty pixelart :)))
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    STRYX: vzpomínky mládí :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    A jeste jeden maly teaser... :o)

STRYX
    STRYX --- ---
    Kamarad dela ambiciozni mod do stareho DM2, tak se pridavam s par ikonkama. :o)

WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    CAR2N: jak maniodepresivní roboti a vogonská stavební loďstva?
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    to by byly super prostredi do nejakyho scifi filmu
    STRYX
    STRYX --- ---
    Soubor fraktálů z letošního roku. První polovina založena převážně kolem Sierpinsky-Hilbert formule, druhá polovina a první obrázek je kombinace Abox a Integer Power. Objevil jsem také, že Mandelbulber 3d ovládá Monte Carlo výpočet distribuovaného osvětlení. Trochu jsem s ním experimentoval a některé obrázky tak mají o něco jemnější stíny a odrazy světel. Bohužel výpočet je časově dost náročný a tak se hodí hlavně pro scény s nižší úrovní osvětleného detailu.

Mimochodem, tenhle nasledujici se mi kromobycejne libi. Takovy zajimavy, snovy uzavreny prostor. Rysy architektonickeho pojednani. Vymazlene dekorativni detaily..

KORAL
    KORAL --- ---
    STRYX: tak až ji budeš tisknout, dej mi vědět ... :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    KERWIL: To je opravdu zamer. :o)

DELLAMORTE: Díky. :o) Planuji celou serii domalovat a pak ji tisknout na platna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam