• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    KERWIL
    KERWIL --- ---
    STRYX: Drak je bozi! ;)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Obraz pro Id Patejl_cz. Zahrada III., olej na platne, 80 x 80 cm

    STRYX
    STRYX --- ---
    Aby tu nebylo jenom povidani, tak jeden rychlodrak do souteze. Hlavy byly ruzne zadane.

    STRYX
    STRYX --- ---
    ZELGARIS: Vzhledem k tomu, ze je to v procesu ladeni, tak nechci uplne predbihat udalostem. Zatim se zda, ze se dobre osvedcilo prevraceni toku xp z priser a krve z hrdinu, oslabeni role jednotlive figury prisery a zmena cile pro pana dornu tak aby neustale kolidoval s cilem postav. Novy plan ma dost odlisne usporadani, ktere tyto faktory podporuje (a navic poskytuje velkou herni variabilitu).
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    STRYX: No a jak toho chcete docilit bez nahody? Nerikam, ze pouziti kostky je dobry napad, taky bych se drzel puvodniho mechanismu.

    Also, ted jsem si uvedomil, ze nejsme v Dorn klubu, ale v tvych obrazcich...
    STRYX
    STRYX --- ---
    ZELGARIS: V tomhle ohledu se snazime zachovat puvodni fungujici princip boje bez kostky. Problem ktery z neho plyne je ten, ze dobri hraci si dokazi spocitat, zda je pro ne stret vyhodny a pokud neni, vubec do nej nejdou. Hra pak casto vypada tak, ze za celou dobu dojde jenom k jednomu nebo dvema velkym soubojum a jinak hraci ustupuji a drzi strategicke pozice bez toho aniz by se bojovalo. To je sice bezva strategicke ale pro dungeon crawler ne zcela epicke. V novem systemu bude zakladni mechanika stejna. Pujde opet o presilu ci strategicke kryti dulezitych pozic. Nicmene by melo dochazet k sarvatkam temer v kazdem kole.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    STRYX: Bude nejaka zasadni zmena v souboji ve smyslu nahody, i.e. kostky or not? :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    EUROX: V současnosti pracujeme na Dornu 2. Zatím ladíme herní engine, mapu a základní mechaniky střetů. Naším hlavním cílem je teď dosáhnout stavu, kdy bude častěji docházet k soubojům tj. výměně figur ale zároveň tím nebude docházet k rozevírání nůžek mezi silou bojujících stran. Zároveň se snažíme aby obě strany zažívaly dynamiku obrany i útoku stejnou měrou při zachování asymetrie v množství figur (tj. hrstka proti přesile).
    EUROX
    EUROX --- ---
    Zdravím, nějaké informace o Dorn ? :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    FRANKVFX: Dekuju. Ono to jen tak vypada. Fakt je, ze mam zpravidla rozdelano x veci najednou treba i par mesicu a pak kdyz mam jednou cas tak jich dokoncim nekolik v kratkem terminu.
    FRANKVFX
    FRANKVFX --- ---
    Fascinuje mě jak produkuješ jednu věc za druhou :-)
    FRANKVFX
    FRANKVFX --- ---
    Po dlouhé době jsem si zase prošel galerku... Stryx je pan umělec
    STRYX
    STRYX --- ---
    PHOB: Diky :o) Take kdyz jsem kreslil hladinu, tak jsem koukal jak ji mas delanou u te veleryby. :o)
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: povidani je paradni jak svina :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Dopracoval jsem několik svých oblíbených obrazů, o které byl zájem, a nechal je vytisknout na plátno a natáhnout na dřevěný rám. Při té příležitosti jsem si i zřídil účet na fler.cz, který bych rád použil jako platformu k jednoduchému prodeji.

    Kromě toho jsem pro pokračující zájem nabídl k prodeji i jídelní podložky s motivem zvířecích strážců. Oproti první sérii se liší technologií zpracování. Je to proto, že všechny provozovny, kterých jsem věděl a které nabízely malonákladový sublimační tisk na korkové podložky tuto službu zrušily. Jako alternativu jsem tedy zvolil laminaci potištěného kartonu. Podložky jsou sice tenčí (1 mm), ale díky laminaci odolnější (dobře snášejí užívání malými dětmi) a v neposlední řadě o něco levnější.

    Do budoucna se chystám obdobně vylepšit a na plátno vytisknout ještě některé další ze svých obrazů. Počítám, že půjde o něco z Fialové série, Kmen ze série Srpku, sochy ze třetí barevné série a nějaké fraktální krajiny. V případě, že byste měli zájem o plátno z nějakého jiného obrazu, který je na těchto stránkách, napište mi na drevikov@strixovo.cz a já Vám ho zpracuji a zašlu.

    V současnosti jsou k dispozici plátna:

    Trubači 4, 60 x 30 cm



    Povídání 3, 60 x 30 cm



    Orfické vejce, 40 x 60 cm



    STRYX
    STRYX --- ---
    SULINAR: Akce probehne o velikonocnim vikendu, ale jestli se to bude drazit tehdy nebo nekdy jindy, to se priznam, ze netusim.
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    STRYX: kdy je dražba? :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Omalované vejce pro charitativní velikonoční výstavu v Myslbeku, kde bude vydražené a výtěžek poputuje do Klubu nemocných s cystickou fibrózou. Vejce má 50 cm na výšku.

    STRYX
    STRYX --- ---
    KORAL: Diky, obzvlast u toho prvniho obrazku jsem se docela kompozicne zapotil. Bylo treba znazornit cestu uhli z australie do stredni evropy, a pak elektrinu po dratech do domecku. Kombinuji se tam naprosto odlisna meritka a perspektivy, deformuji se tam pobrezni tvary tak aby byly srozumitelne, zaroven aby se tam vesly. Navic je to dvojnasobne zakrivene. :o)

    KORAL: Co se tyce druheho obrazku, je to trochu adaptovana ilustrace ke zname anglicke basnicce z 19. stol. o sove a kocce, ktera byla ruznymi lidmi jiz mnohokrat vytvarne zpracovana. Mel jsem ji uz delsi dobu v merku a ted na ni doslo. :o) Jinak pozornemu divakovi neunikne v obrazku jelen a kralik, kteri v se v originalu narozdil od prasatka a krocana nevyskytuji.
    KORAL
    KORAL --- ---
    STRYX: Nějaké info k tomu ? prosím :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam