Dopracoval jsem několik svých oblíbených obrazů, o které byl zájem, a nechal je vytisknout na plátno a natáhnout na dřevěný rám. Při té příležitosti jsem si i zřídil účet na
fler.cz, který bych rád použil jako platformu k jednoduchému prodeji.
Kromě toho jsem pro pokračující zájem nabídl k prodeji i jídelní podložky s motivem zvířecích strážců. Oproti první sérii se liší technologií zpracování. Je to proto, že všechny provozovny, kterých jsem věděl a které nabízely malonákladový sublimační tisk na korkové podložky tuto službu zrušily. Jako alternativu jsem tedy zvolil laminaci potištěného kartonu. Podložky jsou sice tenčí (1 mm), ale díky laminaci odolnější (dobře snášejí užívání malými dětmi) a v neposlední řadě o něco levnější.
Do budoucna se chystám obdobně vylepšit a na plátno vytisknout ještě některé další ze svých obrazů. Počítám, že půjde o něco z Fialové série, Kmen ze série Srpku, sochy ze třetí barevné série a nějaké fraktální krajiny. V případě, že byste měli zájem o plátno z nějakého jiného obrazu, který je na těchto stránkách, napište mi na drevikov@strixovo.cz a já Vám ho zpracuji a zašlu.
V současnosti jsou k dispozici plátna:
Trubači 4, 60 x 30 cm
Povídání 3, 60 x 30 cm
Orfické vejce, 40 x 60 cm