• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TWORBOtriigo kupci
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    zdravicko, tak aby klubik trochu pokrocil ve svem puvodnim planu nahodim nejake poznatky.
    Zacal jsem odebirat zbozi od TigerTeamu a zatim jsem velmi spokojen. Krome toho ze poslou katalog ve kterem nejsou uvedeny ceny (ty jsou v prilozenem prehlednem ceniku) je podobny katalog bez cen i online. Nejsem z Prahy, zbozi mi posilaji prostrednictvim PPL. Zatim vzdy trval cely proces od objednani az k predani 3 - 4dny podle toho, jestli maji zadane zbozi na sklade.
    odkaz na firemni stranku a zminovany katalog kde nejsou adresy ani ceny
    http://www.tiger-team.cz/
    http://www.textileurope.cz/
    Vsechno zbozi jsem zatim odebiral po kusech a bez problemu. Nutnost je zivnostak

Ted kratce ke konkretnim vyrobkum.
    Tricka Gildan GD2000
    doporucuju pred objednanim prohlednout rozmery tricek, ktere jsou na oficialnich strankach (www.gildan.com). Objednal jsem si XL, protoze XL FOTL mi jsou akorat, jenze zrada XL Gildan je velky jako XXL FOTL, nevim proc ale je to tak. Nastesti je zde ta tabulka rozmeru takze dalsi objednavky bez problemu. Rozmery jsou v palcich i v evropske casti stranky (1palec = 2,54cm:) Pokud chcete videt vetsi nahledy barev tricek, klikejte na odkaz "print".
    Zatim jsem mel v ruce tricka v barvach chestnut, lime, cardinal red, texas orange a stoneblue. V dohledne dobe pujcim si fotak a poskytnu nahledy.
    Dale jsem vyzkousel oba typy mikin s kapucou od gildanu a obe jsou super a velmi pekne a pevne usite a ve velke gramazi.
    Dalsi oblibeny vyrobek jsou damska trika Belle, holkam se velmi libi, zatim jsem bral jen dve nejmensi velikosti casem proverim i ty vetsi.
    Je toho hodne k popisovani, pokud by vas zajimalo neco dalsiho rad odpovim na dotazy.
    Pokud tady nosim drevo do lesa tak pardon, ale snaha byla :)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    to je fakt... fruity za dobrou toby asi bylo casty :-)
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    no puvodni myslenka byla, ze lidi, co se v tom pohybujou, si budou davat tipy, nebo jinak pomahat,,, ne aby to byl klub, kde se resej picoviny,, aneb po tisicate,, kde se koupej fruity za dobrou cenu apod.,.,., ale stejne nefunguje dle predchoziiho planu,, taklze proc ne.,.,
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    proc to je vlasdtne soukromej bizz tenhle klub? udelam to verejny, ne?!
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    a sakra,, to bych ted anedovolil, ale ted uz je ,,,., . {chichiii!! coltcha poleeetiiii!! :D}
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    :-) jo coltcha bude vyskrtnut z lidi majici pristup ;-)
    COLTCHA
    COLTCHA --- ---
    Tak, nový majiteli.. nějaký novinky? ;-)
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    ook
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    ja to beru
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    tjo,, jeste sem to nesmaaz? no jestli to nekdo chcete vzit za me,, tak to reknete hned,, nebo to tu do vanoc zmizne. . :D
    COLTCHA
    COLTCHA --- ---
    taky se mi zdá, že klub postrádá původní smysl a je tak trochu zbytečný ;))
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    nebud sprostej, nebo ti dam baban . . . !
    EFHA
    EFHA --- ---
    na nakej tvuj blok ti seru
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    no ty muzu presunout klido k sobe do bloku, , to nepotrebuje klub, , ,
    EFHA
    EFHA --- ---
    to tady nech, uz jen kvuli tem cenikum a tak
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    neviim, , zda ma tento klub cenu. . mozna bych ho smazal. . ?
    COLTCHA
    COLTCHA --- ---
    naskenoval jsem aktuální velkoobchodní cenník od Blue Arrow, Praha. Odběr už od 1 ks čehokoliv ;)
    Strana 1
    Strana 2
    Strana 3
    EFHA
    EFHA --- ---
    BLOUBEKNT: a ten modrej sip prodava solsy i po min nez 100ks? teda ty hezky barvy myslim :)
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    Prave mi prisel katalog a cenik Sols od firmy Blue Arrow (www.bluearrow.cz). Jsou cca o 8 - 10 korun drazsi na panskejch trikach a damsky jsou nektery drazsi az o 20korun.
    Jinak jsem si tam koupil 3 trika Griffin Supreme s kterejma mam fakt jen dobry zkusenosti, ale stoji 160 jedno. To se da tak pro vlastni potrebu, ale na nakup - potisk - prodej mi to prijde moc drahy. A taky nemeli na vzorkovne moc barev a prej, ze trika Griffin se prodavaj jen po 100kusech.

http://www.nag.cz/textil/
    Tahle firma taky prodava trika, ale blizsi info az po 27. 12. Ted jsou udajne zasekany. Az budu vedet vic, budu zase referovat.
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    a mate nekdo zkusenosti s trickama Gildan?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam