MYSHA: fajn, pokusim se ti to vysvetlit, ale nevim nevim, jestli pak budes moudrejsi :)
pana Chonga sem nikdy nevidel, samozrejme, byl to vtip (asi nevhodnej).
Hele, palim to proto, ze chci, nic vic v tom neni, ja vubec nevim co chces abych ti odpovedel. Proste prijdu domu, dam varit jidlo, mezitim zapalim svicku a hotovo. Je mozny ze pristi tyden uz to delat nebudu, ale ted me ta situace natolik zajima, ze si proste kazdej vecir na ty lidi vzpomenu (kort kdyz koukam na ty brutalni fotografie a videa, ze jo). Hele, ja nevim ja sem dost empatickej clovek, kdyz sem videl prvni fotografie ty zkazy, tak mi zvlhly oci a udelalala se mi husi kuze po celym tele. Mozna je to tim ze sem si uz par tragedii ve svym zivote prozil a proto mam tolik toho "empatickyho pochopeni", ja nevim, uprimne by mne o tom ani nenapadlo nikdy premejslet, kdyby sme to tady neresili.
Jen mne proste zaskocila ta devilova reakce, pac by mne nikdy nic takovyho nenapadlo napsat (ve stylu "na co si to tady hrajete, to je nezachrani" atd .. upozornuju ze tohle sem napsal sam, ano, nenapsal to takhle, pouze mi to tak vyznelo). Dyt ja je nechci zachranit, jde jen o gesto, ciste soukromy gesto.
hele, mozna sme se jenom nepochopili, ja uznavam ze to muze bejt moje vina, protoze mam dneska takovouhle hlavu, je mi ze vseho blbe, do toho resim rozchod, neni mi moc fajn.. v takovy chvili uznavam ze muzu psat tak, ze mi ostatni nerozumej. Pokud to tak je, tak sorry.
Tak prosim trochu ty tolerance, no.