• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ECLIPSEPřírodní katastrofy - zamětřesení, záplavy, bouře...
    Přírodní katastrofy - zemětřesení, tornáda, záplavy, požáry... - kde, kdy, jak.

    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEVIL: hele, asi jo, mozna sme se spatne pochopili. dymka miru, jo?
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    dragon: ale chapej ja sem vubec nechtel jakymkoliv zpusobem na tebe ci abduh (ti kteri pali svice) utocit, chtel sem rict to co sem psal, ze je to na nic, lidem to zivot nevrati. To ze sem to napsal v ponekud ironickem duchu, pro nekoho primo iritujicim duchu a to ze ty si se toho zrovna chytil, za to ja nemuzu. Proste sem se vyjadril prvni a ty se me hned salamounsky snazis utrit jak hovno... takhle se debata obraci jinam...
    NR5
    NR5 --- ---
    s dragonem se nehadat, je to ztrata casu. kdyz prestanete reagovat, tak brzo zavre hubu. to (ne on) je stejny jak andy warhol a koudy.
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    //anebo rekni zes nespalil ani jedinou pac jinak si o tobe fakt pozmenim obrazek .. neznam te a blbe se diagnostikuje, kdy si zrovna delas prdel a kdy to myslis vazne.. takze jak to bylo s tim palenim? .)
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    DRAGON: naposled te zadam o odpoved na mou otazku: zda a jestli ano, pak proc, palite svicku KAZDY den?? pochopila bych to jednou.. ale 9 dni vkuse se mi zda ponekud nerealne.. kdyz zrejme jediny vztah k asii jak sam pises mas s chongem z bistra
    PITY
    PITY --- ---
    Nedelejte zbytecne vlny.... :o)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEVIL: promin, ale ja vubec nechapu o cem mluvis. Nekdo se tu zeptal, jestli lidi zapalili svicku kvuli ty katastrofe. Jo, delam to. Pokud s tim mas nejakej problem, tak si kurva na mne treba stezuj družinářce, mně je to ukradeny. Je to proste jenom moje gesto jak vyjadrit soucit a poprat asii lepsi zitrky, zkracene receno. To nema s pomoci nic splecnyho, ty mantaku, na to sou veci jako ADRA acount, presne jak rikas, tak uz si dej odchod nebo pis neco k tematu, diky.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MYSHA: ja sem expert? ale notak :) napsal sem to proto abych udelal dojem na zenskou, nic vic v tom neni, ja vlastne ani nemam doma svicky, ja mam vlastne doma jenom jedny blby wafky a asii znam jenom podle toho, ze vim, ze se tam narodil ten hodnej pan z cinskyho bistra narohu :)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    MYSHA: ja si myslim že to řekl aby udělal dojem na ženskou..:o)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    dragon: kdyz jsi tak svetaznaly a par stovek pripevku z5 se hadas jakou ze rychlost mely cunami a meles uplny picoviny viz:

    ECLIPSE --- --- 0.45:36 3.1.2005
    DRAGON: 750 na moři a 300 při dosažení pobřeží...

    DRAGON --- --- 0.49:32 3.1.2005 ---
    ECLIPSE: cca 100 - 130

    a tva reakce (zrejme si byl dobry pri prirodopisu, zeo? :))

    To se te pak pekne posloucha vis, ja sem chtel jen rict ze paleni svicek nikomu zivot nevrati!!!

    (ted jiste budes argumentovat tim ze jsi poslal penize, vid? :) neboj se ja taky, muzeme se predhanet kdo posle vic, ale sorry zas tak moc prachatej nejsem)

    Mysha: ze vahas :D
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    DRAGON: ale proc ty svicky teda palite KAZDY den? nemyslim si, ze je to OT - je to porad k tematu, ne?? to, ze me ted nezajimaji fakta z medii ale nazor ciziho clvka nic nemeni na tom, ze se bavime o "Přírodní katastrofy - zemětřesení, tornáda, záplavy, požáry... - kde, kdy, jak." a expert jsi dle svych vyroku jak vysity.. tak mi plz odpovez. Zajima me to.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HYNEK: dik
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    stejne tak lze odsoudit dnesni sirenove tri minuta ticha. to take nikomu nepomuze... ale lidi si to aspon uvedomi a tu minutu o tom premysli. coz sice taky nikomu nepomuze, ale... svuj smysl to imho ma.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MYSHA: to uz je snad trochu OT, ne? Nicmene si vazne nemyslim ze jim to pomuze, sou mrtvy, ty zapalena svicka nevrati, takze tim bych tenhle OT gaychat mozna ukoncil, dik za pochopeni
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    DRAGON: a proc to teda delas? //pokud to teda opravdu delas .. a pokud jo, tak jestli opravdu kvuli zemrelym ..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MYSHA: rek nekdo ze to je prinosny kua? Fakt wake up :)
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    DEVIL: me to kazdovecerni paleni svicek taky neprijde obzvlast prinosne.. ale kazdy ma svuj zpusob.. ze :) das si za ne panaka? :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEVIL: za tvuj bod si koupim tak maximalne vypalenou svicku vod Abduh, takze si ho nastrkej treba do devil outputu. Jinak fajn, plet se, ale nikdo ti tu na to neni zvedavej, takze si klidne utracej svuj cas, suit yourself
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    DRAGON: di do hoven, ja si muzu plest do ceho chci, je prece svoboda vyjadrovani a jestli se ti nelibi tak vis co... (miluji lidi, co se hned snazi nekoho nasrat tim ze si smysluplne pohraji s jeho nickem = mas bod dragone, ses fakt kadr :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEVIL: vyser si voko a neplet se do myho stylu sviceni, de*ile ;P
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    no to vas zdobi palit svicky, jo jak ja bych byl v nebi stastnej, kdyby za mne nekdo palil svicky, je to takova krasne ohleduplna cinnost, pri ktere si clovek vzpomene na ty chudaky.... dete se se svickama bodnout, prece jen je pieta a pieta, ale paleni svicek jako to delaj v kostele a jinde nikdy nikomu nepomhlo. (ted sem vam teda rek moudro az sem se z toho opotil)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam