• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ECLIPSEPřírodní katastrofy - zamětřesení, záplavy, bouře...
    MILIS
    MILIS --- ---
    sulinar... docetl jsem se, ze v historii tsunami jedna takova, co si to namirila do uziny u pobrezi, dosahla vysky 480ti metru...
    ?
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    JONAS3: odkud to pastujes?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JONAS3: jeste mi tam chybi godzilla a v pozadi atomovej hrib :)

this is real fake, trust me :) kdyby nebyl, tak by ty cisla obeti sli snad az do milionu, protoze to mesto by cely lehlo pod vodu
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ABDUH: Já ti žádnej svůj názor netlačím ani necítím potřebu přesvědčovat někoho o něčem. Jen reaguju na některy pindy.
    Děti si raději nepořizuj, ať se to nerozšíří.

TULENI: tuším že jsem četl; Izrael že se nabídnul.
    EMEFA
    EMEFA --- ---
    a na tom obrazku to ma skoro 100 :)
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    JONAS3 tak to je huste :( bojim bojim jako
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    jo je to fake... 30m pouze v usti nejakych rek imho... jinak tak v prumeru 3-4m
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ECLIPSE: nevim, nevrdim ze ne, ale podle cisel, ktere jsem se docetl niz, tak mely vlny u pobrezi i 30m, tak proc ne... ale pokud nekod dokaze, ze je to fake, tak se predem omlouvam...
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    JONAS3: To je FAKE, ne?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    Jo jo už to tu bylo...Izrael...dejte filtr
    ESKARINA
    ESKARINA --- ---
    TULENI: ja jsem to taky cetla a nevim kde, ale ta zeme byl izrael :)
    TULENI
    TULENI --- ---
    VIR_KENNY: co sem slysela tak naka zeme uz nabidla vsem postizenejm zemim nejaky ty senzory do more. pac to stoji pakatel...ale uz nevim kde sem to cetla

Gappa_ mam vsechny MF Dnes

ABDUH
    ABDUH --- ---
    ze se tady na nyxu najde vzdycky nekdo kdo ma potrebu presvedcovat o tom jak se ten druhej myli a vyzivat se na to svejma nazorama az kecama o nicem vid VIR_KENNY .. porid si deti na tech se vyradis :))
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    VIR_KENNY jsi me nepochopil, ale to je fuck

GAPPA hele mam par lidovejch novin a dnes to me sere jsem asi 4 vyhodila, ale jinak je skladuju az asi ctvrt roku a mam zkoro kazde vydani tak jeslti by ti to pomohlo dam to dohromady a napis adresu poslu ti ho tam, protoze pochybuju, ze by jsi se jeste nekdy dobelhala ke me do prace ?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    GAPPA_: no dobře, ale mrtvoly?
    Já dělám na plotru (mimaki JV-160, HP 3500), jedna nadace chce taky něco takovyho, vytisknu jim to zadarmo, ale bude tam jen foto zplundrovanyho pobřeží, ale žádné mrtvoly....
    pracuju v reklamě a propagaci, nemyslim že degradovat mrtvé lidi na ilustrační koláž u přírodní katastrofy je poněkud.... podle mě.... neuctivé...
    pokud by šlo o nějaké vraždy, holokaust, tak tam je to logické, ty mrtví mají výpovědní hodnotu sami o sobě, jsou to němí světci lidské bestiality, ale dávat tam nafouklé chudáky....
    Jinak pokud bys dělala akci v Brně, mohl bych ti pomoci s tiskem (zadarmo), ale teda bez mrtvich...
    je to ale jen můj názor.
    GAPPA_
    GAPPA_ --- ---
    VIR_KENNY: na jednu akci, potrebuju to na kolaz
    GAPPA_
    GAPPA_ --- ---
    MILIS: klidne postou, pokud toho mas dost a nebylo by to zas nejak extra moc nakladny :)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    GAPPA_: na co to bude probuh? To potřebuješ těma mrtvejma ještě tapetovat? Nebo chceš útočit na lidský city?
    MILIS
    MILIS --- ---
    bohuzel ti v tomto jako mimopzsky moc pomoci nemohu :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam