• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ECLIPSEPřírodní katastrofy - zamětřesení, záplavy, bouře...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    To bola IMHO skúška na to tsunami.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Me se vzdycky ulevi, kdyz muzu sve neurcite poboureni nad spatnostmi tohoto sveta obratit proti konkretni, snadno rozpoznatelne a identifikovatelne skupine, napriklad zidum, americanum, negrum, belochum, muzum, zenam, asiatum, cinanum, vetnamcum, rusakum, atd. Je to skvele. Deleni dobry a spatny clovek je tak zdlouhave a namahave.
    A ty povodne v Praze co byly, to taky nebylo samo sebou!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Však samozrejme. Ale všetko to bolo pod taktovkou určitých oceliarskych záujmových skupín židovského pôvodu. Prečítaj si Protokoly siónskych mudrcov, tam to všetko nájdeš.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    CLAVEN: Americky patolizale. Nechces snad tvrdit, ze WTC nebyly zniceny intrikou CIA, ktera potrebovala uvolnit ruce americkemu imperialismu k vojenskym vybojum pod rouskou boje proti terorismu, a ze AIDS nebyla vyrobena v tajnych laboratorich armady USA jako biologicka zbran?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja by som ti aj povedal, čoho presne je Ravenun obeťou, ale je to nepublikovateľné.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    RAVENUN: Hle, tot uhel pohledu na tvuj text, ktery mi zustal definitivne zastren. Naopak jsem mel silny dojem, ze ses stala vstricnou obeti oblibene svetove-konspiracni paranoiy.
    OCTAVIANUS
    OCTAVIANUS --- ---
    NAVON_DU_SANDAU:
    A máme ťa, ty sviňa! Už sme ti na stope, už sa nám nestratíš!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    navon_du_sandau: Nič sa neboj, v kibuci sa im stratíš, a Mossad ich aj tak zlikviduje, kým sa k tebe dostanú.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    RAVENUN, JDEE Jo, a kdybyste vedeli o tom supertajnym projektu NASA, ktera odklonila ateroid v pasu a navedla ho na takovou drahu, ze spadne doprostred arabskyho poloostrova. Ja jsem se dostal na hlavni Zidozednarskej server a tam to vsechno bylo, akorat jsem to nemel delat, uz po me jdou :-(( Pisu z internetovy kavarny v nejmenovanym meste, uz mi dochazej naboje a jsem vysilenej k smrti, klepu se horeckou a zimou, a nejhorsi je to pomysleni, ze za chvili budu muset zase zmizet v lese... nevite o nejakym dobre zasitym squatu?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Prosím vás, co jsou "glogální" pohromy??????
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    JDEE: dovedl bych si predstavit dopraveni maleho ale kritickeho mnozstvi energie na specificke misto, kteremu staci fakt malo, aby povolilo, coz je ovsem dost omezujici, ale rozhodne ne vyvolani zemetreseni kdekoliv na svete.
    JDEE
    JDEE --- ---
    Ravenum: Chapete to velmi osobite, ale je videt, ze rada tancite a asi i bubnujete ...TAK TAk
    JDEE
    JDEE --- ---
    Sulinar: Nemyslim, ze kdyz se vyuzije rezonance, ze budeme potrebovat zas tolik energie...Dost si vezmu z
    ionosfery...zde zatim nebudu presnejsi a necham Vas trosku premyslet, doufam ze Vas tento vzrusujici temer klasicky(no dobre az na to plazma) problem potesi. Na budici zdroj pro ionosferu mam dost moznosti...chci-li neco mobilniho a relativne nenapadneho, dovedu si predstavit pouziti toho napadu s upravenym magnetohydrodynamickym generatorem(o grantu na vecicku jsem se zminoval a jiste Vam nebude delat problemy si odkaz dohledat).
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    Ravenun: prosim, zkus si najit nejake knizky o geologii, dozvedela by ses tam spoustu zajimavych veci a mimo jine i to, ze zadna takova jeskyne by nemohla vzniknout/vydrzet dele nez par vterin do zhrouceni. Toto zemetreseni vzniklo uvolnenim napeti na jednom ze zlomu subdukcni zony. To napeti se tam stradalo hezky par set let nejmene. A magma je silikatova tavenina s ruznymi obsahy hlavnich horninotvornych oxidu (Al, Mg, Ca, Fe, K, Na, Mn, Ti), zeleza je tam docela malo.

    Jdee: jenze na zmeny proudeni magmatu bys musel vynalozit obrovskou energii, kde ji vezmes?
    JDEE
    JDEE --- ---
    Ravenun:
    Spis si predstavte rotujici nabitou kapalinu v pomerne nestabilnim stavu budici magneticke pole - proudovodic.
    Udelejme si jednoduchy zmenseny model.
    Zapomenme na slozitosti s kapalinou a nahradme to velkou smyckou(treba o prumeru 2 metry) vytvorenou z malych vodivych pruzinek(treba 2 cm) a nechame tim tect proud.VIDITE TO?:)
    Tedka vezmem magnet(velikosti tech malych pruzinek - 2 cm) a zakmitame jim v blizkosti smycky na rezonancni frekvenci te male pruzinky a OUHA ono to kmita...
    JDEE
    JDEE --- ---
    Ravenun:
    Vase spontanost je hezka, proto jsem se do te debaty vlozil.
    Hledanim konspirace bych neztracel cas, venoval jsem ho pomerne hodne a stejne zustala jen pochybnost(Pravda je nekde venku :))).
    Za jiste lze povazovat jen to, ze vyvolat zemetreseni je mozne.
    Prostudoval jsem pomerne hodne odbornych clanku a byl jsem docela neprijemne prekvapen.Drivejsi blouzneni o Teslovi jsem bral ze znacnou rezervou, dost jsem pochyboval o moznosti generovat velmi dlouhe vlny o dostatecne velke intenzite, zda se, ze to jde, hned nekolika zpusoby a ten trik je pomerne trivialni. Zda se, ze vyvolanim nehomogenity v ionosfere pomoci kratkych vln lze generovat velmi dlouhe a intenzivni vlny, ktere pusobi na dynamiku magmatu. Takto velmi strucne a skoro presne. Je kolem toho pomerne dost fyziky.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Však áno. To tlsté prasa Šalom a Krovák sa budú smiať a moc im bude narastať. Tak sa robí svetová politika.
    PULA
    PULA --- ---
    No samozrejme ze nase, ty spravne Zido-zednarske!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Však samozrejme. Sionistické lobby zo zemetrasenia v Indonézii ťažia, čo myslíš, aké firmy tam budú znovu budovať infraštruktúru?
    PULA
    PULA --- ---
    Naopak, v Americe mi vime ze NSA neni skutecna vladni organizace, ale jenom dalsi nastroj svetove zido-zednarstvi na ovladani svet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam