• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    SAKA
    SAKA --- ---
    JENEFER:
    RASTADELIC_T_: pobudem 14 dni z toho tak tyden v Praze a streda je jasna ne?:-)) odjedname MORgana a trochu to oslavime (ze jsme prijeli) a zapijem ( ze zas odjedem)..
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    saka: ojoj, to se těšim...zustavate aspon týden? středa je třeba....:)
    SAKA
    SAKA --- ---
    RASTADELIC_T_: Prijedem snad 22.9 ve ctvrtek a hned vecer se dem nekam poupravit na mistni pomery ja?
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    aha tak to jo,ja ze ho na netu furt nemuzu chytit :)
    KFF
    KFF --- ---
    Jen na vylet...
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    vytecnik W2 se navraci do vlasti?
    KFF
    KFF --- ---
    Dahy prifrci ve stredu a ti dalsi dva vytecnici pristi utery..
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    teda jako podivat se na nas do cech kdyz tu teda nechcete zustat...
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    tak uz jedete ???
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    jasně že láhev bechera..:)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    mno to bych docela uvitala..)
    kdyz uz se s tim tady tak prezentuju,nemate nekdo napad co by tu rodinu mohlo potesit?nebo kdyz uz ne potesit tak aspon neurazit..
    KFF
    KFF --- ---
    No tak at jsou na tebe hodny!:)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    jupíjé tak konecne mam rodinu v Hove,hned u plaze luxus.tak jeste jednou diky za rady..
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    dík
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    SUCHO: a na inzeraty muzes kouknout i sem:
    http://www.friday-ad.co.uk/home.asp
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    jsem pripravena odjet ihned,akorat tu musim resit szp a jiny zbytecnosti..Jo to zni dobre diky,ozvu se mu do posty
    KFF
    KFF --- ---
    sucho: Kdy se tam chystas? Z par dni by mel dorazit na navstevu Dahy, tak by mohl privezt nejaky mistni casaky s inzeratama..
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    hele ja vim ze je to nejspis zbytecny,ale nahoda je blbec:mam hroznou smulu a nemuzu se dostat do zadny rodiny z brightonu..ta jedna mi nevysla..kdyby nahodou jste nekdo vedel o naky rodine z brightonu(nebo z londyna) shanejic holku jako au-pair,tak se mi prosim ozvete do posty,dam vic informaci o sobe..dik!
    DAHY
    DAHY --- ---
    Jestli nekdo hledate bydleni v Brightonu, tak tu mame jednu nabidku. Od 19. zari se nam uvolni v byte pokoj, takze shanime novyho najemnika/najemniky. Bydlime v dvoupatrovym baracku, prizemi je velkej obejvak, oddelena kuchyne a mala zahradka, v prvnim patre je nabizenej pokoj, satniky a koupelna, ve druhym dva dalsi pokoje, kde bydlime my. Barak je v atraktvni lokalite (70 Church street), hned naproti eco-vege-organic hospode Earth & Stars. http://www.streetmap.co.uk/newmap.srf?x=530959&y=104453&z=1&sv=church+street&st=6&tl=Church+Street,+Brighton,+BN1&searchp=newsearch.srf&mapp=newmap.srf Za pokoj je potreba zaplatit depozit £366 a najem vcetne council taxu a uctu je cca £400 za mesic s tim, ze se bude platit tejdne. Nejlevnejsi to zrovna neni, ale bydleni je to moc prijemny. Jestli mate nekdo zajem, tak v poste muzu podat dalsi detaily. Cheers.
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    taky si přeju..chystam se ze jim obcas uvarim ja(pac me to fakt bavi) a nenapadne je preorientuju z tech jejich antigurmanskejch pochoutek..kdyz jsem bydlela par dni v Londyne u jedny zeny¨tak mi servirovala povetsinou jen ohraty polotovary predevsim hranolky,zeleninu a pizzu..des.
    KFF
    KFF --- ---
    sucho: Tak to preji nejakou rodinu gurmanu neomezujici se pouze na ostrovni speciality:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam