• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    MATCHECK
    MATCHECK --- ---
    Vratil jsem z Brightonu 17 zari. Ali-Cats porad promitaji, ale od zari uz ne cely tyden. Kazdy ctvrtek oldskull dnb. Ve stredu hip-hop. FREE VSTUP. Kluby Audio (hostili treba Jazzanovu, ale tu uz jsem nestihl), Union, Concorde2(Madeira Dr, PressurePoint (Richmond Pl,na dnb zamereny klub), Volks (Madeira Dr, velice dobry, ale ponekud drahy klub), Ocean Rooms (blizko Churchill Square). Rozhodne doporucuji sehnat si WhatsOn (pocket quide). Je tam vsechno, bary, kina, kluby (i underground obcas - ale od 15. mesice je lepsi se divat po plakatech, pac whats on vychazi na zacatku mesice...). Jinak doporucuji navstivit Musem a Art Gallery a nenavstevujte Royal Pavillon, je to shit. (muj nazor..). Nejlevnejsi Fast Food jsem nasel Ocean Pizza. (2 libry za hambac+ hranolky). Jeste posledni tip, rozhodne se vypravte na Devils Dyke, je to tusim 10, staci celodenni ticket, je to otevrenym busem a je to na nejlepsi vyhled v okoli (15min cesty).Uff, vic me nenapada, jakkykoliv dalsi info podam.
    KFF
    KFF --- ---
    francimor: Presne souradnice ti dodaji nize zmineni, ale orientacne to k sobe mate cca 10 minut lezerni chuze bych rekla;)
    HRBOLEK
    HRBOLEK --- ---
    R_T_FISH: ... vsichni jsou v Praze ... zrovna kdyz bych mel chut a cas jet do B...
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    FRANCIMOR: ja sem v praze.. soucasny souradnice ti da w2 nebo saka nebo dahy:) ale maj to tam pekny, podle fotek!
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    R_T_FISH: hele a kde mate ten barak vy?slysel jsem ze sou tam cesi nastehovany v jednom baraku celkem pohromade :)
    GIAA
    GIAA --- ---
    Ahoj, chystam se jet do Br. na zacatku listopadu. Poradite mi nejake zajimavosti + bary+kde se dobre najist atd. Diky.
    TRUEL
    TRUEL --- ---
    Cajik nenasel by se nekdo tam u vas u more kdo by byl ochotnej ubytovat ze soboty na nedeli dva lidi..planujeme vylet...mno teda jako jeste to nejni jisty ale radi bychom..kdyztak sim sim posta
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    FRANCIMOR: tyvee, to je jedno z nejlepsich mist v brightonu!
    KFF
    KFF --- ---
    No to je fakt paradni adresa, gratulacion!:)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    nekde tady
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    Tak uz mam adresu.budu bydlet na Devonshire place 30.Je toulicka spojujici Edward street and St.James's Street.koukam ze je to kousek od centra-super.
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    KFF: dekuju moc!
    KFF
    KFF --- ---
    Promitani zadarmo probihalo (a snad jeste probiha) v Ali-Cats, zacinalo se v sest.. Vice tady: http://www.alicatsbar.com
    Prijemny klubovy kino (kde se ovsem uz plati) je pak Duke of Yorks: http://www.picturehouses.co.uk/site/cinemas/Brighton/local.htm

Z klubu muzu doporucit Jazz Place ( Ship Street 10..nedaleko od Pavilionu), kde hrajou kazde utery Roots Garden: http://www.rootsgarden.com/ ...
    C2 jsi uz asi zaznamenala, ale kdyby ne, tak vice tady: http://www.concorde2.co.uk/c2.html.
    Z vypraveni znam Volks na Madeira Drive kousek od Br. Pieru...
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    hoj,jak ste mi tu nekdo psal o promitani filmu zdarma,to je kde?a naky typy na kluby,dobry hospody?zatim mi to tu pride docela diskoteka...
    SAKA
    SAKA --- ---
    JENEFER:
    RASTADELIC_T_: pobudem 14 dni z toho tak tyden v Praze a streda je jasna ne?:-)) odjedname MORgana a trochu to oslavime (ze jsme prijeli) a zapijem ( ze zas odjedem)..
    HIGHLIFE
    HIGHLIFE --- ---
    SAKA: chjo to tu zrovna nejsem............. vracim se az kolem petadvacatyho :(
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    mno vida .. tak to abych si nic neplanoval a pripravil si jatra ;-)
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    saka: ojoj, to se těšim...zustavate aspon týden? středa je třeba....:)
    SAKA
    SAKA --- ---
    RASTADELIC_T_: Prijedem snad 22.9 ve ctvrtek a hned vecer se dem nekam poupravit na mistni pomery ja?
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    aha tak to jo,ja ze ho na netu furt nemuzu chytit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam