• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    KFF: hmm taky o tom dumam kolik je maximum nevis?
    KFF
    KFF --- ---
    francimor: Si dej pozor s tim dovozem tabaku, Ultimus popisoval, jak takhle na letisti chytli jeho napakovanyho spolucestujiciho..
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    ...tak jsem se dozvedel ze tabak a alkac jsou v anglii trikrat az ctyrikrat drazsi nez ve spanelsku.Privezu urcite mistni rum a vino.Tabak ja kourim jen z jointama a kupuju ten nejlepsi(natural bez chemickejch prisad),kterej je i nejdrazsi.Mam tu i kupu travy,ale tu nepovezu,bojim se celniku :)
    Mistni anglani prej vozej do anglie i 100 balicku tabaku a pak ho prodavaj za polovicni cenu nez je v anglii a stejne zdvojnasobej vklad.Takze objednavky do posty
    SAKA
    SAKA --- ---
    FRANCIMOR: to je ... aby clovek makal jen na nej:-0)) jestli muzes tak W2 by to urcite ocenil....
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---

nechcete nekdo neco privezt ze Spanelska?maj tu tabak natural(bez chemickejch prisad)"Manitu" za 2.50Euro 35g. napriklad,prej je v anglii tabak hodne drahej...
    W_2
    W_2 --- ---
    :))
    LYNX
    LYNX --- ---
    KFF: Nemam, porad mam ty dve zasadni dilemata - jednak maji na ambasade jenom od deviti do dvanacti (a to slusny clovek jeste spi :-), a za druhy je mi trapny tam jit v botach s designem "union jack" a jiny nemam :-)
    KFF
    KFF --- ---
    lynx: Uz mas vlastne ten anglickej pas?;)
    KFF
    KFF --- ---
    lynx: 2,50 to myslim nakonec uplne nebude, ale stejne pratelska cena:)
    LYNX
    LYNX --- ---
    Hola hej! Tak nas tam ocekavejte nekdy okolo ctvrtyho listopadu - zatim nemam presny info jak dlouho se zdrzime v Londyne, ale predpokladam ze aspon tri nebo ctyri dny vyjdou na Brighton :-) Koukal jsem na ten Megabus a nejlevnejsi je to pro dve osoby zpatecni za 2,50 - coz mi pripada fer :-)))
    Projel jsem konecne z rychlyho pripojeni vsechny fotky v galerii a tesim se jako malej jarda :-)
    W_2
    W_2 --- ---
    dosah to ma malo, tak cca 100m, pres zed min :(
    este nemame doma, pac nemame wifinu, ale uz hledam, kde koupit nejlevnejsi.... pac my signal mame hodne dobrej, z okna vidime na antenku :)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    W2: to se mate to mate signal doma ze jo?Ja doufam ze chytim spot 6 jakej to ma dosah?dalo by se s antenkou?
    W_2
    W_2 --- ---
    DNNA: zuppa :))

4 FRANCIMOR: tak jak je hotspot 5, tak primo na nem bydlime....... :)) naproti Earth & Stars
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    ta
    W_2
    W_2 --- ---
    ja nevim presnbe, nezkousel sem to osobne, ale kamos z prace jo a prej kolem obou pieruuu to funguje.... akorat vetsinou jen http, zadny ftp, pop,smtp,.... ne-e ani icq vetsinou nejde, jen prej u Pavilionu v tom parku.... tam prej de fsecko
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    W2: to je fakt,urcite budu budkz vzuyivat,ale potrebuju mit nakz cislo kvuli worku
    prej bzdlime kousek od sebe,super.mam booknutej flzticket na 16.prosince,v Brighton bych mohl dorazit doufam pred setmenim.Hod mi do posty svoje numero udelame malou oslavu,privezu spanelsky cerveny vino....
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    no a nejakej seznam by nebyl ? :) nebo trochu presnejc.. treba ta plaz ?
    W_2
    W_2 --- ---
    FRNC: jojo, je jich tu dost, parky, plaz, docela dost hospod,.....
    na levny volani mas budky ne?
    KFF
    KFF --- ---
    Wi-fi spots jiste jsou, W2 to ma urcite vosefovany..
    Ja hniju v Pragu, do Brightonu doufam zas vyrazim minimalne na vylet:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam