• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    KFF
    KFF --- ---
    FRANCIMOR: No myslim, ze bez pokuty a popotahovani se to asi neporesilo..Ale nic presneho nevim..
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    muzes dovezt 15 kartonu
    LYNX
    LYNX --- ---
    Hola, ted me napadlo - kde ja vas tam vlastne toho ctvrtyho najdu? Nemam na nikoho z vas mobilni spojeni a ani adresu!!!
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    KFF: .....a kdyz toho privezu vic tak mi to akorat seberou,nejsou za to nake postihy,nebo jo?
    KFF
    KFF --- ---
    To si bohuzel nepamatuju, ale asi to nebude tak tezke vypatrat nekde na netu.
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    KFF: hmm taky o tom dumam kolik je maximum nevis?
    KFF
    KFF --- ---
    francimor: Si dej pozor s tim dovozem tabaku, Ultimus popisoval, jak takhle na letisti chytli jeho napakovanyho spolucestujiciho..
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    ...tak jsem se dozvedel ze tabak a alkac jsou v anglii trikrat az ctyrikrat drazsi nez ve spanelsku.Privezu urcite mistni rum a vino.Tabak ja kourim jen z jointama a kupuju ten nejlepsi(natural bez chemickejch prisad),kterej je i nejdrazsi.Mam tu i kupu travy,ale tu nepovezu,bojim se celniku :)
    Mistni anglani prej vozej do anglie i 100 balicku tabaku a pak ho prodavaj za polovicni cenu nez je v anglii a stejne zdvojnasobej vklad.Takze objednavky do posty
    SAKA
    SAKA --- ---
    FRANCIMOR: to je ... aby clovek makal jen na nej:-0)) jestli muzes tak W2 by to urcite ocenil....
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---

nechcete nekdo neco privezt ze Spanelska?maj tu tabak natural(bez chemickejch prisad)"Manitu" za 2.50Euro 35g. napriklad,prej je v anglii tabak hodne drahej...
    W_2
    W_2 --- ---
    :))
    LYNX
    LYNX --- ---
    KFF: Nemam, porad mam ty dve zasadni dilemata - jednak maji na ambasade jenom od deviti do dvanacti (a to slusny clovek jeste spi :-), a za druhy je mi trapny tam jit v botach s designem "union jack" a jiny nemam :-)
    KFF
    KFF --- ---
    lynx: Uz mas vlastne ten anglickej pas?;)
    KFF
    KFF --- ---
    lynx: 2,50 to myslim nakonec uplne nebude, ale stejne pratelska cena:)
    LYNX
    LYNX --- ---
    Hola hej! Tak nas tam ocekavejte nekdy okolo ctvrtyho listopadu - zatim nemam presny info jak dlouho se zdrzime v Londyne, ale predpokladam ze aspon tri nebo ctyri dny vyjdou na Brighton :-) Koukal jsem na ten Megabus a nejlevnejsi je to pro dve osoby zpatecni za 2,50 - coz mi pripada fer :-)))
    Projel jsem konecne z rychlyho pripojeni vsechny fotky v galerii a tesim se jako malej jarda :-)
    W_2
    W_2 --- ---
    dosah to ma malo, tak cca 100m, pres zed min :(
    este nemame doma, pac nemame wifinu, ale uz hledam, kde koupit nejlevnejsi.... pac my signal mame hodne dobrej, z okna vidime na antenku :)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    W2: to se mate to mate signal doma ze jo?Ja doufam ze chytim spot 6 jakej to ma dosah?dalo by se s antenkou?
    W_2
    W_2 --- ---
    DNNA: zuppa :))

4 FRANCIMOR: tak jak je hotspot 5, tak primo na nem bydlime....... :)) naproti Earth & Stars
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    ta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam