• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    W_2
    W_2 --- ---
    ooooo, wrcholovej zewling on the sofa, beru!!!! takze menim naroky: nehledam praci, nybrz sponzora! :)
    KFF: jemu staci mackat remote control :) a na to potrebuje jen jeden prst, takze se reat muze do aleluja.....
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    w2: co nejakej pracak a delat legal fachu aspon za deset voci na hodinu? treba instruktora v autoskole nebo prohanet bus?:) by ses casem propracoval az na vrcholovej zevling v kanclu treba...
    KFF
    KFF --- ---
    w2: Mam takovej pocit, ze ti dneska neni uplne dobre a jsi proto velmi negativisticky Wildo!;)
    Dahymu musite vysvetlit, ze kdyz si ureze prsty, tak nebude moc mackat spoust, to by na nej mohlo platit;)
    W_2
    W_2 --- ---
    A vubec, nevite nekdo o praci, kua me to uz v Grubsu fak nebavi! :) double cheese, triple hawaiian, single regular, banana shake, tea with milk..... kuaaaaa FUCK IT~!
    W_2
    W_2 --- ---
    Zdravime vsechny, dohanime, co sme nestihli quli Vasi navsteve hilman kru :)

A kdybyste to nevedeli, tak nas milej pan Dahy si uriz kus prstu, takze kdykoli a myslim tim vazne kdykoli a kdekoli, kdyz se objevi, schovavejte vsechny ostre predmety, nebo ho povezete nach hospital! neberte tyto slova nadarmo damy a panove, je to vazne vazna vec!
    LYNX
    LYNX --- ---
    Zdravime vsechny - uz jsme zase v Praze a dohanime vsechno co jsme zameskali zevlovanim v Brightonu :-)
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    kff: nemalá osobní spotřeba;)
    W_2
    W_2 --- ---
    hmm, ja sem prave v Koline :))
    takze zejtra si vezu do Fucklandu aspon deset balicku meho oblibeneho Java Anse :))
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    W2: to neni spatnej napad rozjet tezkej byznys.... nacpu do batohu co se tam vejde.chces manitoua,nebo klasickej drum ci samson?klidne ty tri kila privezu... :)
    W_2
    W_2 --- ---
    to nerikej nahlas, bo FRANCIMOR rozjede tezkej byznys :)) a jednoho dne sklapnou vratka :)
    KFF
    KFF --- ---
    francimor: Ja myslela, ze minis za kanalem hlasat tabakove vydelecnou osvetu a chces vezt aspon ctyri lodni kufry Manitua;))
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    KFF: dik moc.tak to by semi do batohu ani tolik neveslo,takze pohoda...
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    3 kila tabaku? tak to bych byl za vodou na delsi dobu asi:)
    KFF
    KFF --- ---
    tak tohle jsem ted objevila:

Cigarety a alkohol
    Teoreticky si môžete do Británie doviezť neobmedzené množstvo cigariet a alkoholu za predpokladu, že ste ich kúpili v krajine EÚ (nie v duty-free shopoch) a že sú pre vašu osobnú spotrebu. Prakticky sa však uplatňujú nasledovné limity: 10 litrov alkoholu (nad 22%), 20 litrov silnejšieho vína (sherry, portské), 90 litrov normálneho vína (max. však 60 litrov šumivého vína), 110 litrov piva, 3200 cigariet, 400 krátkych cigár, 200 cigár a 3kg tabaku.

FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    ...vcera mi jeden anglan rikal ze se prej vsechny limity zrusilt a muzes privezt kolik chces.
    MONKOK: a balenej tabak?odkud mas tu informaci?jak je stara?
    KFF
    KFF --- ---
    FRANCIMOR: No myslim, ze bez pokuty a popotahovani se to asi neporesilo..Ale nic presneho nevim..
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    muzes dovezt 15 kartonu
    LYNX
    LYNX --- ---
    Hola, ted me napadlo - kde ja vas tam vlastne toho ctvrtyho najdu? Nemam na nikoho z vas mobilni spojeni a ani adresu!!!
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    KFF: .....a kdyz toho privezu vic tak mi to akorat seberou,nejsou za to nake postihy,nebo jo?
    KFF
    KFF --- ---
    To si bohuzel nepamatuju, ale asi to nebude tak tezke vypatrat nekde na netu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam