• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    SUCHO: naprostej souhlas, ale doufala sem, ze se to za tech par let, co sem tam byla naposled nejak zmeni..hmm tak nic :)
    SAKA
    SAKA --- ---
    jenom bych jeste doplnila w2, co se cestovani z G. tyka.... pokud dorazite na Gatwick po 22 hod tak si NEKUPUJTE listek na vlak, nebot po 23 se v Brightonu na hlavaku otviraji turnikety, tim padem je to v cajku, nebot ve vlaku nikdo nechodi, alespon v 90procentech, tech deset je smula:-)))

KFF: bohuzel W2 psal z vlastni zkusenosti, bohuzel mohu potvrdit
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    martia:nee,v pressure pointu stale jen plechovky.nemam rada ten prostor nahore a akce tam taky nejsou nijak zvlast uchazejici,jinak hospoda doole je v pohode..
    KFF
    KFF --- ---
    W2 --- --- 17.18:23 25.11.2005: Takhle jezdis do Brtn ty nebo ti to poradil Ara?;)

W2 --- --- 17.34:58 25.11.2005: Co jste to s tim salonnim intelektualem provedli, vy ezoterici??;) Aspon mu dostrihejte tech par vlasu nad levym uchem:)

MARTIA
    MARTIA --- ---
    MATCHECK: jo a v pressure pointu (nahore v klubu) me stvalo, ze tam nemaj nic tocenyho..ale mozna uz se to zmenilo, prece jenom je to nejakej patek co sem tam byla:)
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    MATCHECK: ja sem mela rada volks, alikocky ani nepovazuju moc za klub, ale taky je to jedno z mejch oblibenejch mist, zbytek zalezi podle hudby:)
    MATCHECK
    MATCHECK --- ---
    Tak pro stastlivce co miry do Brightonu a hledaji nejakou tu zabavu mam par ilustracnich foto tri mych blibenych Brightonskych klubu. Concord http://www.dnbtekk.net/?p=10 . Ali Cats http://www.dnbtekk.net/?p=14 . Pressure Point http://www.dnbtekk.net/?p=15 . Doufam ze to nekomu pomuze pri rozhodovani kam zajit. Kazdopadne zavidim neskryvane vsem kteri ted hiri v Brightonu, hnedle bych se tam vratil. Mir a slunce v dusi.
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    W2: a jak uzitecne :)))
    W_2
    W_2 --- ---
    FRANCIMOR: jak, mate??? Radiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    W2: :))) dekuji za radu, vezmu si to k srdci
    KFF dik, zkusim to tam najit, oni to ridici co ja vim neradi prodavaj v buse, pac obcas nemaj drobny anebo naladu:))
    to Francimor myslim ze je to za 6.50, zjisti si to presnej national expres ma svoje stranky, kde si muzes zjistit cenu a cas
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    ..takze National expres na letisti v GTW je a stoji to dve libry do Brighton... nebo jsem to pochopil spatne?
    W2 me nak mate :)
    LYNX
    LYNX --- ---
    W2: Co jste s nim provedli? Pred par tejdnama to byl jeste slusnej kluk!Nesouvisi to s tim zranenym prstem? Nejaka infekce a nasledna mutace v nejprisnejsiho prisnaka? :-)
    W_2
    W_2 --- ---
    omlouvam se za velikost, ale zalezi na kvalite tohoto prisnaka, ne? :))

DAHY
    W_2
    W_2 --- ---
    cesta je sice delsi, zato vsak mene pohodlna, zeano :)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    W2: ))) ano, to je taky moznost. ne kazdy ma odvahu vyrazit na bus za dve libry.
    W_2
    W_2 --- ---
    MARTIA, KFF: Z Gtw do Brightonu se dostanes takto (vyzkouseno, funguje): Koupis si listek do Btn (cca £10 tusim), nastoupis na vlak a vubec Te nezajima, co tam z toho amplionu leze, najednou koukas, ze ses v Cawley, nebo jaxe to menuje a ze vlak miri nekam uplne jinam... Vystoupis a zjistis, ze uz zadnej dalsi vlak nikam nejede, az v pet rano. Volas kamaradum, jestli nekdo pro Tebe nedorazi autem, ale vsichni bud speji, nebo nemaj auto, beres Taxika a za pul hodky ses v Btn za suma sumarum £60 :)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    ten national expers je doufam hned na letisti.kolik stoji listek?
    16.prosince behem dne dorazim :)
    KFF
    KFF --- ---
    martia: Ja jsem jela z Gtw do Brightonu dvakrat, z cehoz jednou mi listek prodali v buse a podruhe me poslali do pokladny, co je vevnitr v hale s tim, ze mam pockat na dalsi autobus..
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    nejak sem z toho vypadla a nepamatuju se, jak se kupujou listky na national expres, kdyz jedes z gatwiku...normalne v buse, ze jo. ja si akorat pamatuju z londyna a btonu na prepazce, ale pochybuju, ze by ji na gatwicku meli a kdyz tak este v sest otevrenou
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    SUCHO: jeeee ceska vystava:))

no vypada to, ze v dohledne dobe rozsirim rady cechu z nyxu v btonu :)
    doufam, ze prace je, kdyz ted budou vanoce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam