• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    DNNA
    DNNA --- ---
    DEJV: ja jsem to nikdy nepotreboval, staci vidlicka nebo tuzka do zasuvky (zamacknout ten jistic) a muzes klidne pouzivat nase. Davej bacha :)
    DAHY
    DAHY --- ---
    R_T_FISH: Jasnacka. Predchozi kuchar u nas pro zmenu frcel na heraku.
    DEJV
    DEJV --- ---
    nevite, kde tady koupit takovy ten adapter z tech nasich zasuvek na britske? dival jsem se do par obchodu i takoveho toho vse za 99p jak kdosi doporucoval a nic
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    w2, saka: co vy pankaci, prej skvotujete na tenerife bo co?
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    no tohle ovsem neni zadna novinka pro nikoho, kdo aspon tejden v inglendu varil v hospode, zeano:)
    http://www.novinky.cz/koktejl/74445-jamie-oliver--vareni-se-bez-drog-neobejde.html
    DEJV
    DEJV --- ---
    no asi zkusim radsi ten bus, uvidim. No jinak zitra rano letim.
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    vlakem Brighton-Gatwick je to o korunu drazsi nez busem...pro jednoho teda
    DNNA
    DNNA --- ---
    DEJV: nevim cestuju vzdy ve skupine :) myslim ze tak 7-8£ (taky myslim zalezi jestli si to kupujes rano, nebo o vikendu)
    STOJAN
    STOJAN --- ---
    W2: ech taky me to decánko pobouřilo...sem nejdřív myslela žeto teda dám že to bude za oba lidi,ale vono jen na jednoho, no je to mooc...ale víc lidi mi řikalo že je to kilo...ale žena nesleveli a po mym udivení
    W_2
    W_2 --- ---
    coze? rozbit vylohy, zadusit jim manzelky a zneuzit deti!!!!!
    750? to si snad delaj prdel, ne???
    STOJAN
    STOJAN --- ---
    W2: hehe tam sem byla a víš kolik za to chteli ty svine -750 kč...metlošové
    W_2
    W_2 --- ---
    tak zabehni do Student agency a pres ne to jde taky obednat, ale chtej asi 100 Kc za to...... a mas to hotovy hned, poprve jsem to delal taky takhle, pac sem nenasel nikoho, kdo mi to zaplati stejne jaky Ty....
    STOJAN
    STOJAN --- ---
    dík moc, já stim mam problém,pže mi to nikdo nechce zaplatit přes jejich karty, já ji nemam a musim to zaplatit do dneška do kdy sou tam slevy :)

a přes platební kartu to nejde teda?
    W_2
    W_2 --- ---
    RTFISH: ja sem si taky rikal, ze za sesti az osmivalcovyho medveda do toho uz nehupnul a radsi jel do Kralik vypravet lidem, jak neni blazen :)
    W_2
    W_2 --- ---
    z Gatwicku je nejlepsi jet do Crowley vlakem, pac zapomenes prestoupit a pak taxikem za 60 liber do Brightonu, zarucene nejlepsi cesta!!! :))

Jinac sweriously:) Z Gatwicku po 10 vecer je nej;lepsi jet nacerno vlakem, turnikety jsou uz otevreny i v Brightonu vsude, na Gatwicku zadny nejsou, takze Te nema kde co donutit k placeni....

STOJAN: taky sem letel uz parkrat s EJ a vsechno bez problemu.....
    DEJV
    DEJV --- ---
    DNNA: a jak vychazi vlak pro jednoho, nevis?
    DEJV
    DEJV --- ---
    STOJAN: ja letim na Gatwick ve stredu s EJ a na tom placeni kartou neni nic divneho, potrebujes vsak kreditku a ne platebni kartu jak vydavaji ceske banky (alespon k zakladnim uctum).
    Kdyz nemas kreditni kartu, tak si muzes zridit E-kartu u komercni banky nebo virtualni kartu u E-banky (nebo tak nejak se to jmenuje).
    Bezpecnosti bych se fakt nebal u teto spolecnosti.
    DNNA
    DNNA --- ---
    STOJAN: z Gatwicku je lepsi vlak 25-30min cenu nevim ale skupina 4lidi 4£
    KFF
    KFF --- ---
    STOJAN: Letela jsem s EJ dvakrat a vsechno v poradku..Mozna je dobry, pokud mas takovou moznost, platit to z uctu, kde mas jinak minimum penez..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam