• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    DNNA
    DNNA --- ---
    DEJV: Jak si dopadl v Tunbridge Wells? :)
    KFF
    KFF --- ---
    Ja samozrejme mluvila o tobe, Vildo;)) Dej si nejakou guaranu, vytazek z ginga a vono to pude:)
    W_2
    W_2 --- ---
    to je jasny, ze von to zvladne, ale este de vo me :))
    na minulym interview po me chteli, abych umel naspamet ulice v Brightonu a Hove, ze jako naky hledani v mape fakof, ze pekne nazpamet umet rict kazdou adresu kudy k ni nejrychlejc a tak... sem si pripadal, jako bych se uchazel o misto ridice zachranky, bo co:)
    KFF
    KFF --- ---
    W2: No tyjo, tak to taky drzim! Takovej vytunenenj krasavec to musi zvladnout;)
    W_2
    W_2 --- ---
    jejda, dalsi NORBY :))
    DEJV
    DEJV --- ---
    SUCHO: no jako dobra pizza je jak je takove to velke nakupni centrum na Western road, tak ta celkem ujde.
    No jsem programator a bude to proramovani takovych specialnich databazovich enginu, ktere se pouzivaji v armade a telekomunikacich a tak.
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    dejv>ja jsem teda v ukaa na dobrou pizzu nenarazila....jen na mastny testo s kecupem a syrem..fuj jen jak to pisu tak mi je blbe.no a jakou praci budes mit jestli ti to vyjde?
    DEJV
    DEJV --- ---
    sem byl na pohovoru vcera a snad to nejak vyjde.
    BTW kde se tady da koupit dobra pizza za nejake rozumne prachy?
    W_2
    W_2 --- ---
    FRNC: hehe, tak mi drz woe, zejtra du na pohovor, jesli bude renoldek litat po Brajtnu s pizzou :))
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    all right
    W_2
    W_2 --- ---
    f pohode, je to Vase vec, az je dotahnete, rozhodime po znamych a po pubech :)
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    Oooo tak to budete moc hodny...ja se asi do ty doby v brightnu ukazu,bo tam mam kamarady arad bych je videl...no,popravde se s nima zas ozeru jak to hovado:)))junkett tam vali pristi tyden ale to jeste nebudou vytisteny,bo to hovado se ted nalejva v cesku,tak to nestihnem..:)))
    W_2
    W_2 --- ---
    jojo, vime :)
    poslete nam nejaky flyery, az budou, udelame Vam tu v Brightonu trosku propagaci...
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    10.3.PLANET FUTURE BREAKZ drum and bass night,club Elektrowerkz London

djs:junkett(2.3,cz)
    wintermute(eastek,cz)
    item(2.3,cz)
    mystique(redrum,cz)
    unix(planet dnb,uk)
    nightbreed(ram rec.,uk)
    krucial b2b jay cee(planet dnb,uk)
    queen d b2b ben jay(planet dnb)

mcs:petite and m.r.d.(panet dnb,uk)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    SAKA: jo jo prave sem vydel fotky :)
    Tak to je pohodicka...
    W_2
    W_2 --- ---
    no jasne :) a budem na to cumet jak na drat :)) se tu klido stav za nama na church street mame naproti nejlepci pub:)
    DRAT
    DRAT --- ---
    zdar, 15.2. pojedu do brightonu. kdyby nekdo chtel zajit na jedno, tak budu rad. :o]
    SAKA
    SAKA --- ---
    FRANCIMOR: w2 trochu prehani, voskvotovali jsme predbunkri, nebot vsechny uz jsou plny, bo zamceny a pacit zamek se nam nechtelo, takze jak moc sracek tam je ti nepovim:-))) Ale jinak je to tam napohodu asi jak ve Spanu, nikdo nic neresi, plaz na ni cizinci a skvot:-)))
    Draho tam zas nejak moc neni, mi prislo....kafe od 80cnetu do 1,20, coz je jak ve Spanu, co si pamatuju... jidlo v poho, neprislo mi to nejak sileny. ALE starsne levnej benal a ciga (bezcelni zona)

KFF: css, se tam vysplhat neda a tys urcite mlzila:-))) Da se tam jenom lanovkou, ktera pro pocasi nejezdila a stejne jsme na ni uz nemeli;-)) ale kus pod ni byli...... dobry, chvilema mesicni krajina..........
    KFF
    KFF --- ---
    W2: :)) Vysplhali jste se na horu?:)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    tak dobry zazitky wildo :) sem rad ze ste si to uzily...
    nebyl ten bunkr plnej sracek,ktery sye musli pul dne vyklizet?tak to bejva ve spanelsku...
    jen tam drze jako tady na tech votrovech?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam