• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    NORBY
    NORBY --- ---
    heled klidek, ja jsem odesel v uz v 23.45 a nechal jsem tam nedopity pivo,
    ale kazdopadne je mi blbe taky a uz nepiju
    W_2
    W_2 --- ---
    tak vcera jako nejhustejsi kalba od cca 16:00 do netusim, ale po pulnoci to bylo a to sem mel bejt este navic od sesti do pulnoci v praci:) hlavu mam jak strep, mozek docela kompletne vyresetovan... no Norby a Dahy, ste normalni prasata, co ste predvadeli:))
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    hele vsechno jinak kola nepovezu..bo mi to zmenili v haku...takze litaky musim obout novejma pneu a ty co ma v cesku sou mi uplne na picu kurwa...300babek v pice..shit...takze v kvetnu...
    W_2
    W_2 --- ---
    no to me je jasny:)) ale kdyby se Ti tam vesel jeden kufr s vecma, tak jako feer... a samozrejme odmena jista:) bud nejakej ten poundik, bo kdybys chtel naturalie.....:)
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    no...jako bmw320d neni stehovak jestli vis jak to vypada...a vezu v kufru alu kola na kseft...
    W_2
    W_2 --- ---
    a este kdy se vracis? A este, vzit do CR nechci, ale hodilo by se nam, kdybys nam nalozil nejaky veci, co chcem vzit do CR v kvetnu a asi se nam to fsechno do renoldka nevejde.... ke?
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    pro klid vasi duse...jedna se o bmw320d...tak by to melo byt snesitelny...free price...
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    pojedu asi 24.3.do cech autem,jedu sam,mam volno v aute, kdyby nekdo chtel jet jen to uvitam,at mam s kym zvanit,bo to je celkem kus...jedu z Doveru...
    W_2
    W_2 --- ---
    holub je nahodou super... ral bych ho vsema deseti nemit, co mame:)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    DAW: byl to fenix co vstane z popela a bude litat az do konce roku :)
    DAW
    DAW --- ---
    FRANCIMOR: Tomu ty rikas holub? :-) Dyt to byl spis nakej papousek, kterej este k tomu za tri tejdny chcipne a mel bych stejne ho...
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    DAW: holub se ti nabizel,ale drzel ses toho vrabce v hrsti :)) tak si na holubovi pochutna dahy
    DAW
    DAW --- ---
    FRANCIMOR: Vo vrabce nestojim. Bud holuba nebo nic :-)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    DAW: mel jsi sanci,ale kdo se drzi vrabce v hrsti nema holuba na strese :))
    DAW
    DAW --- ---
    DEJV: Koukam, ze sme na tom uplne stejne. Taky shanim neco, abych vypad z polskyho hostelu :-)
    DEJV
    DEJV --- ---
    Nevite nekdo o nejakem bydleni? Bydleni na hostelu uz se mi prestava libit, je pravda ze jazykove dovednosti se rapidne zvetsuji, polsky uz mluvim slusne to zase jo, ale uz by to chtelo neco lepsiho... treba i kratkodobe
    W_2
    W_2 --- ---
    jo, divnej vzduch tu je... uz se tesim zpet do CR:)
    DEJV
    DEJV --- ---
    stejnak je tu divnej vzduch v CR me jsem nemel potrebu zajit doopravdy kazdej den na pivko
    W_2
    W_2 --- ---
    DEJV: pocitame auta..... Parkovani, pak pro zmenu parkovani a jeste jednou parkovani:(
    DEJV
    DEJV --- ---
    za co se tu tak da dostat pokuta? kdyz se nepocitaji auta?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam