• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    DNNA
    DNNA --- ---
    W2: VIM vim kde to je: Devils dajk? zejo! :)
    KFF
    KFF --- ---
    W2: Tak tam chci!
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    saka, w2: dikez za hrnec, prevzeti bylo sice trochu nezvykle, ale budis.... a dokonce i s poklickou ;-))) (sem cekal, ze tu zapomenete;-)) .. akorat nevim jak dlouho se mi ted bude valet v divadle je to pekne tezka svine a tramkou to fakt nedam ... aby ho pak kuwa nekdo nechtel do nejakyho predstaveni ..
    DAW
    DAW --- ---
    W2: KDE???
    W_2
    W_2 --- ---
    jo, popelar byl taky hustej:)) a hlavne jak Lida byla nasrana, ze si sel s nama zahulit a pak vytuhnul uplne namrd na stole se slovy "fuckin stoned czech people" :))
    NORBY
    NORBY --- ---
    japonka to byla pekna, to jako jo :)

nejak moc novych znamych vcera, jeste ten popelar s lidou, bo jak se jmenovala...
    W_2
    W_2 --- ---
    jako na toho tyypka ty japonky mam kdyztak cislo, takze by se na ni dalo zjistit imho taky, abysme sli nasemu kamaradovi trosku jako stestickem naproti:)) Ono uz jen kvuli ty japonce.... to byl totiz neskutecnej idiot, vubec nevim, co na nem vidi:)
    Na diacky Ti sere pes:)) ale imho by se me neska taky jeden hodil:))
    NORBY
    NORBY --- ---
    japonku jsem zazil, vsechno vim, zlaty diacky, po tech cloveku alespon neni spatne
    W_2
    W_2 --- ---
    tak za mesic to prej bude kousek odtud vypadat takhle:

Husty, husty husty!!!
    W_2
    W_2 --- ---
    ja uz nigdy!!!! Jo o to pivo sme se co tak v ty mozaice skladam, postarali:) Hele a tu japonku si zazil, nebo to uzs tam nebyl? Tywole a co diacky?:))
    NORBY
    NORBY --- ---
    heled klidek, ja jsem odesel v uz v 23.45 a nechal jsem tam nedopity pivo,
    ale kazdopadne je mi blbe taky a uz nepiju
    W_2
    W_2 --- ---
    tak vcera jako nejhustejsi kalba od cca 16:00 do netusim, ale po pulnoci to bylo a to sem mel bejt este navic od sesti do pulnoci v praci:) hlavu mam jak strep, mozek docela kompletne vyresetovan... no Norby a Dahy, ste normalni prasata, co ste predvadeli:))
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    hele vsechno jinak kola nepovezu..bo mi to zmenili v haku...takze litaky musim obout novejma pneu a ty co ma v cesku sou mi uplne na picu kurwa...300babek v pice..shit...takze v kvetnu...
    W_2
    W_2 --- ---
    no to me je jasny:)) ale kdyby se Ti tam vesel jeden kufr s vecma, tak jako feer... a samozrejme odmena jista:) bud nejakej ten poundik, bo kdybys chtel naturalie.....:)
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    no...jako bmw320d neni stehovak jestli vis jak to vypada...a vezu v kufru alu kola na kseft...
    W_2
    W_2 --- ---
    a este kdy se vracis? A este, vzit do CR nechci, ale hodilo by se nam, kdybys nam nalozil nejaky veci, co chcem vzit do CR v kvetnu a asi se nam to fsechno do renoldka nevejde.... ke?
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    pro klid vasi duse...jedna se o bmw320d...tak by to melo byt snesitelny...free price...
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    pojedu asi 24.3.do cech autem,jedu sam,mam volno v aute, kdyby nekdo chtel jet jen to uvitam,at mam s kym zvanit,bo to je celkem kus...jedu z Doveru...
    W_2
    W_2 --- ---
    holub je nahodou super... ral bych ho vsema deseti nemit, co mame:)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    DAW: byl to fenix co vstane z popela a bude litat az do konce roku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam